Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı onumuzdeki hafta teslim alacagim.
    2014 model A180 AMG - bixenon far ve cam tavan ile - Dag grisi metalik renk farkı da dahil -
    anahtar teslim 102 bin. liste fiyati 112 bin lira.

2015 icin yüzde 3-5 arası zam gelecekmis -ayrica kurlar bu sekilde devam ederse biraz daha artar diyorlar. 2.92'ye kadar limitleri var EURO icin. artarsa zam kacinilmaz.

Su anda Turkiye'de Subata kadar arac yok nerdeyse - Has oto Maslak'ta 2 adet var ancak Urban modeli -

Arac ile ilgili dusuncelerim;

- Bu aracı almadan evvel aklimizda 3 araba vardi. BMW 1.16i joy edition - Mini 5 kapili ve A180 .
    - BMW 1 gercekten 87 bin lik fiyati ile en ucuzu - Sunroof dahil. ama bence su anda piyasada en fazla olan araclardan. bence tipi eskidi. Manuel el freni olan kac araba kaldi ?-ic dizayn oldukca sade ancak arka koltuk bana gore tam bir felaket. heleki orta tüneli o kadar uzatmislar ki arka koltuga degiyor - 3.kisi zaten imkansız.
    -Mini 5 kapılıyı - cam tavanli 1.6 motorlu kırmızı renk olanini esim cok begendi. En iyi panoramik tavan Mini de-hem onde hem arkada - ancak daginik konsol ve biraz daha 20-25 yasa hitap eden dizayn bizi cekmedi. yas malum 40. bir de arka kapi gercekten sonradan eklenmis hissi veriyor. minicik.
    en son MErcedes'e girdik.
    orda duran sportif govdeli AMG 180 i gorunce gercekten begenmemek mümkün degil.

Bu arac hakkindaki yabanci tüm yorumlari-yerli tüm forumlari ve incelemeleri okudum ve izledim.
    -kisisel yorumlara saygım var ancak itirazim da var. b7 passat kuıllaniyorum- daha once Audi ve BMw de kullandim.

-AMG - spor bir arac. SIROCCO alirken- TT alirken ne kadar sert süspansiyon var ise bunda da var. Ancak AGILITY control adaptif süspansiyonun artilarini herkes gormezden geliyor. Bu araba yola yapisir. ve yol durumuna gore yükselir alcalir. eskiden bunu manuel yapabildiriniz araclar vardi. bu otomatik ve kendi seciyor.

-Ses olayina katilmiyorum. Dizel motorlarin sesi her zaman var. Ben benzinli aldim ki - ses - yol-motor oyle mutsuz edecek sekilde degil.
    -Cam tavan harika - kesinlikle bu opsiyon olmadan alinmasin arac - arka tarafa inanilmaz b ir ferahlik veriyor
    -Runflat lastikler bence mükemmel - performans araclarinda - ve ince yanaklarda bu sertligi hep hissedersiniz. ben yillarca lassanin performans lastiklerini kullandim. zamanin en iyileriydi ve ince yanak herzaman sert ve iceri ses verirdi. Pamuk gibi arabaya binmek istiyorsaniz - B serisi alin - cok guzel akiyor yolda -
    -İscliik konusuna deginmek biel istemiyorum. Koldan vites - manuel kullanma kolayligi ve tek tus ile park moduna gecmesi süper otesi - baska hangi muıadilinde var ?
    -Koltuklar su ana kadar gordugumun en iyisi. kavramasi muthis hele malzeme harika.
    -direksiyon - napa deri - bu direksiyon hangi benzer aracta var? bmw demi ? ben goremedim kiyasladiginiz 1 serisi ile.
    -ambiyans aydinlatmasini goren oldu mu ? kooltuk baslarinda var. muazzam bence - -kol - ayak aydinlatmalari zaten standart
    -carpisma onleyicisi hem on hem arkada muazzam bir ozellik
    -son olarak ekran - bana gore de biraz kücük - ama kullanissiz degil. sonucta eger film izlemek istiyorsaniz - ki arabada film izlemek ? - OEM yazilimlar ve 7 inch ekranlar mevcut- garantiyi bozmuyor ve takiyorlar heryerde - 1500-2000 tl arasi. isteyenler extradan taktirabilir. Ben iphone baglantisi ve diger ozelliklerini cok begendim.

Sonuc olarak , kisisel begeni icin cok cesitli markalar mevcut. ve rekabet bu yüzden var. birinde olan digerinde olmayabliir. herkesin zevki farklı olabilir.
    Demek istedigim - ben A180 i cok begendim . almayi dusunenlere siddetler oneririm.

heleki bulursaniz simdiden alin - aracin trafige ciktigi tarih onemldiri tek basina yili degil. zira yeni yilda zam gorecek ve prim yapacak bu arac.

*atasehirden istedigim plakayi nasil alacagim - bilgisi olan var mi - ozel bir plaka degil - esim benim ve cocugumun bas harfleri - ancak bu plaka kadıkoye kayitliymis. bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim.

yeni A180 sahibi.

• mira13 M kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun.

İstediğiniz plaka özel plakaya girmesede özel isteğe girer ve muhtemelen bir miktar bağış yapmanızı isterler. Ayrıca araç kimin üstüne olacaksa o kişinin nüfusunu Kadıköy'e aldırmanız lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mira13 M kullanıcısına yanıt
    Hocam a180 style xenonlu ve xenonsuz kaça veriyorlar bilginiz var mı ?

• N0ns3rvi4m N kullanıcısına yanıt
    BMW 1 mi AUDI A3 mü alayım derken Mercedes bayisine girdim A180 AMG CDI için geçen hafta fiyat aldım. Bi-Xenon Far, Panoramik Sunroof, Metalik Boya ve Gece Paketi ekli ellerinde bir model olduğunu söylediler. Ellerinde kalan son model olduğunu ve eğer kendim bir araç konfigüre etmek istersem en erken şubatta teslim alabileceğim söylendi. Araçta zaten tam benim istediğim şekilde konfigüre edilmişti bu sebeple hemen fiyat istedim. 124.106 TL gibi bir fiyat söylendi fakat indirim ile bu fiyat 111.700 TL'ye kadar indi. Hazır nakitim olmadığından kredi çekmek zorunda olduğum için kredi olanaklarını sordum. Eğer kaskoyu bizden yaparsanız %0.59 aylık faiz oranından 90 bin TL'ye kadar 36 Ay vade ile kredi verebileceklerini söylediler. Kafama aşırı yattı ve BMW ve AUDI showroomlarına gitmeden direk sipariş verdim. 90.000 bin krediye toplam 12.000 TL faiz gelecek. Yaptıkları indirim ile sanki bedava kredi çekmiş gibi oldum. Ayda 2800 küsür TL ödeyerek donanımlı bir A180 AMG CDI sahibi olmuş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 21 Aralık 2014; 4:37:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

BMW 1 mi AUDI A3 mü alayım derken Mercedes bayisine girdim A180 AMG CDI için geçen hafta fiyat aldım. Bi-Xenon Far, Panoramik Sunroof, Metalik Boya ve Gece Paketi ekli ellerinde bir model olduğunu söylediler. Ellerinde kalan son model olduğunu ve eğer kendim bir araç konfigüre etmek istersem en erken şubatta teslim alabileceğim söylendi. Araçta zaten tam benim istediğim şekilde konfigüre edilmişti bu sebeple hemen fiyat istedim. 124.106 TL gibi bir fiyat söylendi fakat indirim ile bu fiyat 111.700 TL'ye kadar indi. Hazır nakitim olmadığından kredi çekmek zorunda olduğum için kredi olanaklarını sordum. Eğer kaskoyu bizden yaparsanız %0.59 aylık faiz oranından 90 bin TL'ye kadar 36 Ay vade ile kredi verebileceklerini söylediler. Kafama aşırı yattı ve BMW ve AUDI showroomlarına gitmeden direk sipariş verdim. 90.000 bin krediye toplam 12.000 TL faiz gelecek. Yaptıkları indirim ile sanki bedava kredi çekmiş gibi oldum. Ayda 2800 küsür TL ödeyerek donanımlı bir A180 AMG CDI sahibi olmuş oldum.

Herşeyiyle muhteşem bir araç almışsınız iyi günlerde kullanın.

• N0ns3rvi4m N kullanıcısına yanıt
    Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, inşallah daha iyileri sizin olur. Bende o kadar çok beğendim ki AUDI ve BMW bayilerine uğramadım bile. Kredi imkanları ve yaptıkları 12.000 bin TL civarında ki indirim bayağı cazip geldi. Aynı aracı BMW 1 serisinde internette konfigüre ettiğim zaman 135.000 civarı bir ücret çıkıyordu, üstelik BMW'de dizel otomatik şanzımanda yok ayrıca şahsi görüşüm iç mekan kalitesi ve tasarım olarak BMW 1 daha geride. Tabi BMW içinde sürüş keyfi daha yüksek olduğu söylenir.
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, memnum kalacağınızdan eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GooodJob kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkür ederim, yarın arabayı teslim alacağım şimdiden çok memnunum, içimde keşke başka bir araç alsaydım diye en ufak bir düşünce yok herşeyiyle kafama yattı. Teslim aldıktan sonra fikirlerim değişir mi tabi zaman gösterir ama pek değişeceğini sanmıyorum.

• PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

• pistachio kullanıcısına yanıt
    Sağolun çok teşekkür ederim :)
  • Arkadaşlar bir şey soracağım hem dizel hem benzini için tabi . Urban için verilen fiyat farkı değer mi ? Dizel ve benzinlide bu fiyat Değişiyor tabi. Görünüm olarak jant haricinde bir fark var mı ? Benim gördüğüm kadarı ile jant ve akıllı park sistemi farkı var . Ikisinde de geri park kamerası mevcut. Başka fark var mıdır ve aradaki fark değer mi ?? Hafta içi araba alacağım ve acil Yardıma ihtiyacım var :)

• AMG Sport'ların üzerinde gelen 18" jantlara kış lastiği RFT olmasa olur mu acaba? Araca zararı olur mu? Bir çok yerde RFT'leri çıkarıp normal lastik taktıklarını yazmışlar ancak bazıları da bunun mümkün olmadığını yazmış. Tecrübeli biri yardım edebilir mi ?

Ayrıca bu aracın servis ücretleriyle ilgili de kafam çok karışık. Araç 15binde ya da yılda 1 giriyor sanırım bakıma. Ancak çoğu yerde 1000-1200 TL gibi fiyatlar gördüm. A7-A8 gibi araçlara bile 1000TL den fazla bakım ücreti alınmıyorken Mercedes servisler ne yapıyor? Yağ ve filtre değişimine mi alınıyor bu para sadece?

Ek: bir de katlanir ayna olan araclarda araci kilitlediginizde ya da kapiyi actiginizda aynalar otomatik acilip kapanabiliyor mu yoksa her seferinde tusa basip mi inemk zorundasiniz? Su an sahip oldugum Golf 6 da aynalari her seferinde tustan acip kapamak zorundayim ve bazen eve cikmadan unutunca sokak dar oldugu icin sıkıntı yaratabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 22 Aralık 2014; 0:26:52 >

• masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Kendi kendime cevap vereyim :)) birde ayna paketi var ekstradan. Görüntü olarak hem iç ve hem dış, birde dış tasarımda ne gibi farklılıklar var ?

• Takabilirsiniz, sorun olmaz. A180 benzinli aracımı c.tesi günü 15bin km olmadığı halde yılı dolmak üzere olduğu için ilk bakımına verdim. 723.5 TL tuttu.

@masmas1514 jantlar, ön ızgara, çift çıkış egzoz, koltuk tasarımı, ön gösterge paneli tasarımı, park sensörleri. Aklıma gelenler bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pistachio

Takabilirsiniz, sorun olmaz. A180 benzinli aracımı c.tesi günü 15bin km olmadığı halde yılı dolmak üzere olduğu için ilk bakımına verdim. 723.5 TL tuttu.

@masmas1514 jantlar, ön ızgara, çift çıkış egzoz, koltuk tasarımı, ön gösterge paneli tasarımı, park sensörleri. Aklıma gelenler bunlar.

Hocam gecenin su saatinde icimi o kadar rahatlattinizki. 1200-1400 gibi rakamlara kendimi hazirlarken 720 gercekten iyi geldi. Ayrica lastikleri de rft disinda alabilmek sevindirici cunku 225/40/18 olculerinde rft kis lastikleri 550 gibi fiyatlardan basliyor. Sayenizde bu araci alacagim galiba gercekten.

• FirstClass F kullanıcısına yanıt
    Kitlediğinizde kendi kapanıyor, kapıları açtığınızda otomatik açılıyor aynalar.

• FirstClass F kullanıcısına yanıt
    18liklere kış lastiği almak yerine 16" veya 17" jant ve lastik takımı almayı düşünebilirsiniz. Maliyeti çok oynamaz ama asıl önemli nokta lastiği janttan ayırırken jantın hasar görmesini engellerseniz. Tabi rot-balansta var.

Buarada aynaları sormuşsunuz yeni gördüm. Aracı kilitlediğinizde otomatik kapanır. Ön kapılardan birini açtığınızda da açılır. Ayrıca düğmeside var tabiki, aracın içinden kendinizde kapatabilirsiniz.

• pistachio kullanıcısına yanıt
    ben cumartesi günü yıllık bakıma 823 lira ödedim hocam zahmet olmazsa faturada yazanları bana özelden yazabilirmisin. bana fazladan bişeyler geçirdiler heralde?
  • Aracımda şu da özellik de olsa süper olurdu dediğiniz özellik var mı? Ben sadece kapılar kilitlendiğinde camlar ve sunroof otomatik kapansın isterdim. Bunu arıyorum cidden.

• Acaba ben de ikinizin faturalarını özelden alabilir miyim? Ben de haftaya servise gideceğim. Servis için son 9 gün diyor. Bir de 9 gün geçtikten ne kadar sure içinde servise gitmeliyim?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.