Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cgnday

Araç M süspansiyon değil. Tümseklerden geçerken arabanın altından öyle sesler geliyor ki. Çok sert vuruyor lastikler ve aracın darbe emiş gücü zayıf geliyor bana.

Yamalı yollardan geçerken aracın içinde sağa sola sallanıyorum o derece rahatsız edici.

A serisinde de durum böyle mi?

Onu A serisi kullanan arkadaşlara soracaksınız.
    Ama e92 normal süspansiyon ile, hele ki lastikler de rft değilse çok rahatsız edecek bir araç değil. Olması gerektiği kadar sert sadece.
    Kullanım tarzınızı, kasisten nasıl geçtiğinizi bilmiyorum ama siz yumuşak bir araç seçmelisiniz gibi geldi bana bu söylediklerinizden.
    Ben kasislerden neredeyse durarak geçerim mesela
    Bir de alt sınıfta araca geçmekten bahsediyorsunuz, o da bir sıkıntı yaratır konfor olarak.

• a 180 Amg kullanıcısıyım süspansiyonlar acaip sert. Her çukuru ve kavisi hissedersiniz. bunu bilip öyle almalı. Lastikler run flat fabrika çıkışlı. Belki normal lastikte daha iyi olur. Almanya yollarına göre yapmışlar ne bilsinler türkiyede cadde kavramı yok:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secilburgaz -- 3 Aralık 2013; 15:37:29 >
  • Konfor suspansiyon ve ROF olmayan lastikler ile güzel olur diye düşünüyorum , ROF lastik takılı E klasta bile suspansiyondan sikayet edebiliyorsunuz .

Fakat bir gercek var , araçlar sert , konfor suspansiyon bunu ne kadar yumuşatır bilmiyorum ama en azından bununla alınmalı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukru52 -- 3 Aralık 2013; 15:50:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanınbüyük otomobil üreticilerinden Almanya'daki Daimler şirketinin, Mercedes marka araçlarını artık internetten satışa sunacağı bildirildi

Daimler şirketinden yapılan açıklamada, internetten otomobil satışının yeni bir işletme stratejisi olduğu belirtildi. Yarından itibaren müşterilerin internete girerek istedikleri yeni aracı sipariş edebileceği belirtilen açıklamada, uygulamanın Hamburg'taki ana bayi üzerinden gerçekleştireleceği, fiyatların bayilerdeki fiyatlarla aynı olacağı vurgulandı.

"www.connection-online.mercedes-benz.com" adresinden "A, B ve orta sınıf" modellerin satışının yapılacağı ifade edilen açıklamada, "C" sınıfının ise gelecek yıldan itibaren internetten satılacağı, yüksek sınıf araçların internetten satışının yapılıp yapılmayacağına ise söz konusu uygulamanın başarısına göre karar verileceği belirtildi.

Mercedes'in Almanya'da 95 ticari partneri, 34 ana bayisi ve 700'e yakın yan bayisinin bulunduğu hatırlatılan açıklamada, Mercedes firmasının 2014 yılında 1,4 milyon yüksek sınıf araç satmayı planladığı da belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Daimler şirketinin Müşteri Ağı Geliştirme Sorumlusu Andrea Finkbeiner Müller de araç satıcıları olarak yeni müşterilerle yeni tecrübeler edinmek istediklerini ifade etti. Öte yandan Mercedes'in rakibi BMW, i3 model elektrikli araçlarını bir süredir internetten satışa sunuyordu.
    http://otomobil.milliyet.com.tr/artik-internetten-satilacak/otoguncel/detay/1801353/default.htm

• Arkadaşlar cevap verirseniz sevinicem bu hafta içinde artık netleştirmeyi düşünüyorum kısmetse.

Beyaz a180 amg + cam tavan + bi-xenon araç için 89.000 tl fiyat aldım.

1) Sizce fiyat nasıl?
    2) Yılın sonunda 2013 model araç almak mantıklımı ve bu fiyat mantıklı mı?
    3) Biraz daha pazarlık yapmalımıyım ve kaça kadar indirmem gerekir?
    4) Ayrıca 2014 modellerde 2013 lere göre bir fark olacakmı (gerçi sanırım şu an alınacak araçta aslında 2014 ama yeni kanundan dolayı 2013 diye geçiyor bu yüzden bi fark olmayacaktır şubatta alınacak araçla, yanlışmı düşünüyorum)?

Edit: Ayrıca

metalik dağ grisi a200 + cam tavan model için de 99.500 fiyat aldım ama bence aradaki farka değmez gibi geliyor siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 5 Aralık 2013; 16:21:07 >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Bence 2014 model araba zamlı gelecektir. Tahmini 3000 Tl.
  • secilburgaz kullanıcısına yanıt
    valla bencede zamlı gelecektir. görüştüğümde satış temsilcisi her ay için 1.000tl 2014 model olduğu içinde 2.000tl zam gelme ihtimali var dedi. bende zam geleceğini düşündüğüm için ve şu anda arabaya ihtiyacım olduğu için şimdi olsun 2013 olsun diye düşünüyorum hemde fiyat yükselmemiş olur diye düşünüyorum

ama işte 89bin tl lik fiyat normal mi onu merak ediyorum asıl soru bu
    % 3-4 gibi iskonto uygundur. Liste fiyatindan hesaplayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

% 3-4 gibi iskonto uygundur. Liste fiyatindan hesaplayabilirsin.

liste fiyatı 95.515 gözüküyor teklif formunda. yani %7 gibi bi indirim yapmışlar demek oluyor o zaman iyi mi diyelim bu fiyata

keşke şu sıralar fiyat alan arkadaşlar yardımcı olsa ama konu malesef pek hareketli değil
  • Arkadaslar benim aractan sol hava yastigi uyarisi gelmeye basladi. Bu valelerin aracin koltuguyla oynamalarindan olmus olabilir mi? Servise gitmem mi lazim bu hatanin duzelmesi icin? Bu sorunu daha once yasayan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence iyiden de iyi fiyat
    Aldığınız fiyat bence uygundur. 2014 model araçlar daha pahalı olacaktır. eyer 2014 olsun derseniz aynı araca en azından 92.000TL ödemeniz gerekir. hangi bayiden teklif aldınız bilmiyorum ama diğer bayilerle de görüşmenizde fayda var belki onlar bir miktar daha indirim yapar..
  • Bayilere bilgi geçmişler %3 ila %6 arasında zam olacakmış 2014 modellerde. Eklenecek kur farkınıda düşünürseniz A serisi için 5.000 TL zam eklenmesi bekleniyor

Ama bu gün mercedes sayfasına baktım en azından kredi faizlerini düşürmeye başlamışlar 0.79 olan krediyi 0.55'e çekmişler.

Buda demek oluyor ki zammı bu şekilde absorbe edecekler, 40 bin lira kredide 3-4 bin lira faiz düşüyor çünkü.

Bence artık Mercedes'de sıfır faizli kredilere başlamalı, fiyatlar ve euronun bu gidişi ile çok kan kaybeder orta vadede satışlar.
  • amg sport A kullanıcısına yanıt
    sarı renkli. endişeye mahal yok : @amg sport )
  • a180 amg lerde Harman kardon ses sistemi standart mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

a180 amg lerde Harman kardon ses sistemi standart mı arkadaşlar?

Maalesef A klasin hic bir model seçeneğinde standart degil , 2500 tl ye yakın bir tutar sonrası alıyorsunuz , ve şiddetle tavsiye ederim almanızı ben sesini cok seviyorum ...

• Urban paket alıp, AMG body kiti takılması mümkün oluyor mu A ve CLA da?
    Çünkü sanırım AMG alınınca spor süspansiyon standart olup, konfor süsp. seçilemiyormuş? Bu nedenle Urban a yönelmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgnday -- 12 Aralık 2013; 11:16:01 >
  • quote:

Urban paket alıp, AMG body kiti takılması mümkün oluyor mu A ve CLA da?
    Çünkü sanırım AMG alınınca spor süspansiyon standart olup, konfor süsp. seçilemiyormuş? Bu nedenle Urban a yönelmeye başladım.

Aksine yaklaşık 6 aydır , alcaltilmis konfor suspansiyon 581L Türkiye paketlerinde standart oldu , spor suspansiyon AMG ler dahil belirtildiğinde seçiliyor , kısaca AMG arac sipariş verir ve bir sey demezseniz aracınız alcaltilmis konfor suspansiyon ile gelecektir .

• quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Urban paket alıp, AMG body kiti takılması mümkün oluyor mu A ve CLA da?

Aksine yaklaşık 6 aydır , alcaltilmis konfor suspansiyon 581L Türkiye paketlerinde standart oldu , spor suspansiyon AMG ler dahil belirtildiğinde seçiliyor , kısaca AMG arac sipariş verir ve bir sey demezseniz aracınız alcaltilmis konfor suspansiyon ile gelecektir .

Peki konfor süspansiyon (alçaltılmış değil) talep edilebiliyor mu? Ve AMG body kitinin Urban a takılması hakkında bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgnday -- 12 Aralık 2013; 11:30:01 >

• arkadaşlar bende bugün aranıza katılmış bulunuyorum. Beyaz A180 amg cam tavan + bixenon araç ile

salı günü teslim alıcam nasipse, izmirdeyim aracı ankaradan getireceğim

Edit: bu arada hediye olarak neler alayım? karter koruma veriyolardır heralde, anahtarlık falan isticem. başka neler alınabilinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 13 Aralık 2013; 3:27:32 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.