Şimdi Ara

Mercedes A180 Benzinli - BMW 116i Benzinli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu iki araç arasında kaldım. A180' nin dizelini, 116i' nin benzinlisini test ettim. BMW sürüş keyfi açısından muazzam. A180 ise dizel olmasından da kaynaklı sanırım çok daha hantal. Benzinli modelinin daha çevik ve keyifli olacağı kanaatindeyim. Sürüş keyfi açısından 116i yi daha çok beğensem de A180 den de bir türlü vazgeçemiyorum.

Bu iki aracı test etmiş kişilerin ya da kullananların görüşlerini alabilirsem sevinirim.

Not: A3 ve v40 düşünmüyorum. V40'ın sürüş dinamiklerini çok sevmedim. A3'ü almak bir yana test etmek bile mümkün değil...

• iki aracı da kullandım (benzinli a180,benzinli 116i) ikisi de gayet keyifli merconun iç dizayn daha hoş,amg paket olunca dışı da hoş,tüketim olarak merco daha iyi.
    performansta 116i önde.
    yol tutuş iki aracın da gayet iyi ancak 116i deki arkadan itiş ve zf şanzıman keyfini önden çekiş yarı otomatik a180den alamadım.
    benim tercihim biraz kasası eskimeye yüz tutmasına rağmen(makyajlanıyor yakında) 116i olurdu.
    yalnız a180 de pişman olacak bir araç değil.
  • A180 e yolda dönüp bidaha bakarım ama bmw116 ışıkta yanımda dursa incelemem
    Performans ve işçilik olarak birbirlerine küçük üstünlükleri vardır ama dış görünüş olarak çok fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim cevabınız için. BMW'nin sürüş keyfi gerçekten bir başka. Çok zorlanıyorum karar vermekte. İnşallah en doğru kararı verebilirim...
  • A180 daha yakışıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW'yi kullanana kadar pek aklımda yoktu. Gerçekten bana da A180 AMG daha güzel geliyor. İç donanımı da daha zengin duruyor. İlave donanımlar açısından da daha zengin. Ancak gel gör ki BMW'i kullanma gafletinde bulundum :)
  • bence 1.16 daha güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer alacağın donanım AMG veya Style üzerine Cam Tavan ve Bixenon ise a180 değilse 116
  • Şahsen BMW 1.16i alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi M pakette düşünmeye başladım. Ama bir türlü kopamıyorum A180'den. Çünkü önceden 116i gördüğümde heyecanlandırmıyordu beni.
  • Bence 118i içinde bir pazarlık yapın derim.

Almışken M paket,bi-xenon ve sunroof gibi özellikler olmalı ki zevkini tam çıkarın.

Bence bütçeniz el veriyorsa 118i almak daha iyi olur.Yakıtta 0.4 litre fark var.

Ama 0-100 performansında 1.6 saniye fark var.

Son hızda ise 12 km fark var.

İkisi de 1600cc altı yani ikisi de aynı vergiye tabi.

Bence imkanınız varsa 118i alın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.