Şimdi Ara

Mercedes A200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu araç için 110 bin TL verilirmi

Mercedes A200

Edit: tek yaşayan biri için ayda 350-400 şehir dışı yol yapılacak. 6-7 lt te razıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen64 -- 1 Ocak 2016; 21:45:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Verilebilir ancak 1 serisi ve V40'a da göz atmalısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwd olan bir bmw varken kolay kolay vermem.

• Dizel otomatik full+full icin verdim o kadar para.

Edit: demekki veriliyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 2 Ocak 2016; 11:55:36 >
  • Şehirdışı 6-7 arası yakar biraz daha kasarsanız 6 litrenin altına da düşebilir. Ortalama olarak 8.5 9 civarı yakacaktır. Makyajlı kasa ile birlikte bir takım iyileştirmeler yapılmış, araca sürüş modları eklenmiş, eco modunda gazdan ayağınızı çekince süzülme modu yazıyor ve araç vites boştaymış gibi Süzülüyor, Menzil göstergesi çabucak artıyor. Performansı gayet iyi 156 beygirin hakkını veriyor, yol tutuşunu da çok beğenmiştim kendi aracımın 140 ile hafiften kopacakmış hissi verdiği viraja 150 ile sıfır sıkıntısız girdim.

• 1 serisi veya v40 varken o arabaya 90 bin vermem net.marka takintim yoksada gider tct li girtlak donanim giulietta alir artan parayida bankaya koyar benzin parasi yaparim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 2 Ocak 2016; 12:08:30 >
  • Verilir tabikide ancak diğer alternatifleri de düşünmek gerekli. Hee yok illa bu araç diyorsan da kimse o kadar para o arabaya verilirmiydi demez.

Sonuçta Mercedes tabiki de pahalı olacak alternatiflerine göre.

Bu segment te bir araç alacak olsam Volvo v40 alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes gl320
    6 ay önce açıldı
    Mercedes E250 vs Audi A5
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Verilir tabikide ancak diğer alternatifleri de düşünmek gerekli. Hee yok illa bu araç diyorsan da kimse o kadar para o arabaya verilirmiydi demez.

Sonuçta Mercedes tabiki de pahalı olacak alternatiflerine göre.

Bu segment te bir araç alacak olsam Volvo v40 alırdım.

Mavisinde gözüm var alıp 7-8 sene binecem 0km amg paket için 110 bin fiyat aldım. Kısmetse alıcam inşallah

• R Desing v40 varken vermem
  • amg paket olmayacaksa verilmez, amg paketse verilir
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Şu süzülme yada yelken modunun faydası varmı yokmu bilmiyorum.
    F20 de yok olduğunu söylüyorlardı ama bazı zamanlar rampa aşağı inerken araç boştaymış gibi gidiyordu araba,devir rölantide tüketim 0,8-1 gibi oluyordu.Aslında bazı ucu düz rampalarda işe yarasada şehiriçinde çok tercih edilecek birşey değil,çünkü yakıt harcıyor.Viteste inse tüketim zaten sıfır

• xmen64 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı ne zaman aldınız ve cam tavanda varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AM1GO -- 2 Ocak 2016; 20:53:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Şu süzülme yada yelken modunun faydası varmı yokmu bilmiyorum.
    F20 de yok olduğunu söylüyorlardı ama bazı zamanlar rampa aşağı inerken araç boştaymış gibi gidiyordu araba,devir rölantide tüketim 0,8-1 gibi oluyordu.Aslında bazı ucu düz rampalarda işe yarasada şehiriçinde çok tercih edilecek birşey değil,çünkü yakıt harcıyor.Viteste inse tüketim zaten sıfır

Haklısınız hocam, zaten o süzülme modunda arttırdığı menzil, azcık devir çevirince ve şehiriçinde düşük hızlarda gezince hemen azalıveriyor. Ama menzil o an artınca bir mutluluk olmuyor değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 2 Ocak 2016; 21:32:26 >
  • vermem, veremem.. evet cok sessiz, evet runflatler ve suspansiyon sayesinde 1 serisi gibi yol tutusu ve ondan daha iyi konforu var..

ama karsi karsiya geldigimde bana sapsal ifadeyle bakacak sekilde tasarlanmis bu c segment araca 110bin TL veremem.. ayrica bu arabaya binince mezara girmis gibi oluyorum..

• Bende aynı araçtan var.performans olarak tatmin edici.yol tutuş olarak tatmin edici falat konfor beklentiniz varsa hiç bulaşmayın.özellikle amg paketse.ben lastikleri runflaat olmayanlarla degistirdim yinede çok sert.ulkemiz yollarinda bazen nefret ettirebiliyo. Birde ben Bursa da yaşıyorum.Bursa alfaltlarında araç çok patiye düşüyo.kalkışta aracın perfoansından birşey anlamıyorum.lastiklerdei dedim.a yeni aldımlarımdada aynı.yurt dışına çıktım araçla ve orda böyle bir sıkıntı yok.araç gazı verdikçe yürüyo.
    Bu para verilirmiye gelince varsa paran verilir.premium c segment fiyatları malum. Ha bu arada ben bu daha olsa almam çünkü benim beklentim için çok konforsuz ve trim sesleri güngeçtikçe artıyo ve beni şansızlığımamı bilmem ufak tefek arızalar yüzünden servisle kanka oldum 😀

• Volvoyu sevemedim 1.18 i m paket aklımı karistirmiyor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: AM1GO

Fiyatı ne zaman aldınız ve cam tavanda varmı ?

Geçen hafta aldım indirim yapilmis hali cam tavan var

• bmw 1 serisinin için çok dar hocam ben bunaldım içinde. Ancak o paraya V40 bakabilirsin mercedesten aşağı kalır bir yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

bmw 1 serisinin için çok dar hocam ben bunaldım içinde. Ancak o paraya V40 bakabilirsin mercedesten aşağı kalır bir yanı yok.

A serisinin içi de dar. BMW alırdım ben olsam. Zaten arkadaş tek yaşıyormuş.

• xmen64 kullanıcısına yanıt
    Tm teşekkürler dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.