Şimdi Ara

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]## (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
20
Favori
74.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yanlışlıkla W212FL aracım için almanyadan getirttiğim bardak tutucu W204 kasalara uygun çıktı. Kodu yanlış almışım. Kod numarası A2046802391... Almak isteyen olursa 100 tl.den satacağım. Ankara içi elden teslim edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asbengu A kullanıcısına yanıt
    Gereksiz yorum olmuş,
    Mercedesle Toyota ve VW kıyaslanamaz.Çünkü Mercedes Mercedestir,Toyota ve VW ise Toyota ve VW dir.
    Anladın onu anladın...
  • Günaydın arkadaşlar yetkili serviste yaptırdığım motor yazılımı güncellenmesinden sonra ekranımdaki ortalama yakıt tüketimi ve bunun gibi benzin tüketim değerleri çizgi şeklinde çıkmaya başladı sıfırlama yapmadım acaba yapsam düzelir mi yoksa servise tekrar gitmek mi gerekir yada servis bunu çözebilir mi, bu arada aracım c180 cgi 1.6

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maguven

Gereksiz yorum olmuş,
    Mercedesle Toyota ve VW kıyaslanamaz.Çünkü Mercedes Mercedestir,Toyota ve VW ise Toyota ve VW dir.
    Anladın onu anladın...

Benim anladığım şu, her markanın çeşitli segmentlerde aracı vardır.
    Alt segmenti almak züğürt tesellisi gibi bir yaklaşım doğru olamaz.
    Mercedes ile toyotayi kim kıyaslama yapmış onu da anlayamadım ???
    Toyota ve vw den sadece örnekleme yapıldı.

• Toyota ya da wv araçlarının arkasından bakana hiç rastlamadım.
  • Aekadaslar 1,6 cgi ile 1,8 cgi cc nin yolda gidiş ivmelenme farkı var mı

• Merhaba arkadaslar.ankarada iyi ve opmeyecek bi ozel servis rica edebilirmiyim.105.000 bakimi yag filtre degistirecegim.
    Edit:2011 c180 benzinli yag filtre degisimi icin makul rakam nedir ozel serviste?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 30 Haziran 2016; 23:48:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün Aleyküm
     ## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]##
    2010 C180 Kompressor BluEffiency AMG Teronit Gri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger0609 -- 20 Ekim 2016; 20:44:54 >
  • maguven M kullanıcısına yanıt
    Evet ben de onlardanım. Şükür C serisi alabilecek kadar "ADAM" olabildim.

S serisine binenler acaba E serisine binenleri nasıl aşağılıyorlardır
    Hele biz C sahiplerine hele hele B, A ya binenlere yaşamamalı bunlar ezikler falan hamam böceği gibi görüyorlardır kesin
  • Akşam akşam forumdan soğudum ya. Ceplerindeki para ile kendilerini adam sananlar...
    Neyse ya
  • stranger0609 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, Ankara'da bakım ve arızalar için hangi servisleri tercih ediyorsunuz? Bir de şanzıman yağını hiç değiştirdiniz mi, değişmesi gerekiyor mu?

• Merhaba arkadaşlar ; Bizde W204 MB C180 amg modeli var , araçtan sürat anlamında memnunuz .Ancak araba her virajda , göbekte kayma yapıyor . bügün az kalsın 100 km hızla giderken kaza yapıyordum ,hafif bi virajda araba savruldu ve arka tarafı baya sağa sola kaydı ; şuan baya korktum ve elim ayagım titriyor.Sizce ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiacı1453

Merhaba arkadaşlar ; Bizde W204 MB C180 amg modeli var , araçtan sürat anlamında memnunuz .Ancak araba her virajda , göbekte kayma yapıyor . bügün az kalsın 100 km hızla giderken kaza yapıyordum ,hafif bi virajda araba savruldu ve arka tarafı baya sağa sola kaydı ; şuan baya korktum ve elim ayagım titriyor.Sizce ne yapmalıyım

Lastiklerinize bakın derim öncelikle w204 yok tutuş konusunda fazlasıyla başarılı bir araçtır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

Hocam merhabalar, Ankara'da bakım ve arızalar için hangi servisleri tercih ediyorsunuz? Bir de şanzıman yağını hiç değiştirdiniz mi, değişmesi gerekiyor mu?

oto güven hüseyin ustayı tercih ediyorum

şanzuman yağını, v kayışını, bujileri, yağını, filtrelerini değiştirdim evet.

Hiç değişmemişse değiştirin derim

rahatlıyor araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokiacı1453

Merhaba arkadaşlar ; Bizde W204 MB C180 amg modeli var , araçtan sürat anlamında memnunuz .Ancak araba her virajda , göbekte kayma yapıyor . bügün az kalsın 100 km hızla giderken kaza yapıyordum ,hafif bi virajda araba savruldu ve arka tarafı baya sağa sola kaydı ; şuan baya korktum ve elim ayagım titriyor.Sizce ne yapmalıyım

esp falan kapalı değilse bence de lastiklerinizi değerlendirin derim
  • stranger0609 kullanıcısına yanıt
    Esp hep açık duruyor , birde esp kapalı deniyeceğim

• Km olarak bilgilerimizi paylaşabilir miyiz acaba ?
    107 bin km

• Merhabalar. C180 2009 model kompresör araçların kronik sorunu var mıdır? Onun yerine sıfir civic gibi araç mı alınmalıdır?
  • Kronik sorunu yok. Geçmişi temiz ise yıllarca sorunsuz binilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: asbengu

Kronik sorunu yok. Geçmişi temiz ise yıllarca sorunsuz binilir.

Egzantrik dişli kırılması gibi bir arıza okudum. Özellikle turbo cgi lerde çıkmış. Acaba bu sorun sık yaşanan bir sorun mu yoksa bazılarında mı oluyor. Bu sorunun olmaması için ne yapılabilir. Yada yolda kalmamak için önceden tespit edebileceğimiz birşey var miďir?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.