Şimdi Ara

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]## (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
20
Favori
74.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sorunuzun asıl muhatabı başlıktaki kullanıcı arkadaşlar.
    Ben yazın arkadaşımınkini kullandım, çok hoşuma gitti. Biraz araştırdım, yakıt dışında memnun etmeyecek bir tarafı yok. Makyajlı kasa tercihim olurdu. Ama onlarda temiz bişey için 90 bin altına bakmamak lazım. Yüksek hasarlı araç çok. Satarken sıkıntı yaratır.
    Tabi o fiyatlara çıkınca da seçenekler artıyor.
  • albati kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar 95 c200 elegance araca sahibim bazı parçalara ihtiyacım var en uygun ve sağlam nerden bularabilirim??
    arka tampon
    merkezi klit pompası
    benzin pompası
  • quote:

Orijinalden alıntı: alakent64

arkadaşlar 95 c200 elegance araca sahibim bazı parçalara ihtiyacım var en uygun ve sağlam nerden bularabilirim??
    arka tampon
    merkezi klit pompası
    benzin pompası
    arkadaslar 2002 model c180 komprasor satin aldim
    bu aracin internette pek verisi yok araba süpercharge li
    kac hp bu arac
    auto-data ya baktim 2004 den sonra supercharge li yokmus acaba bilgi yanlıslıgı mı var
  • c180 komprassor classic bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krokodill

c180 komprassor classic bu arada
    2011 1.8 cgi makyajlı kasa 7g-tronic istanbul esenyurttan şileye yolculuk 5.5 lt ile şehir içindeyse 7.5 lt ile yolculuk yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranger_x

2011 1.8 cgi makyajlı kasa 7g-tronic istanbul esenyurttan şileye yolculuk 5.5 lt ile şehir içindeyse 7.5 lt ile yolculuk yapıyorum.

Alıntıları Göster
    2004 model c200 kompressor avantgarde gümüş gri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 10 Nisan 2015; 17:35:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

2004 model c200 kompressor avantgarde gümüş gri

Alıntıları Göster
    2011 c180 1,8 fascination beyaz beni de ekleyin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr-ahmet

2011 c180 1,8 fascination beyaz beni de ekleyin arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,

Bende 2011 C180 AMG aldım daha yeni
    sizlere birkaç sorum olacak, cevaplandırabilirseniz sevinirim

1.)ortadaki yuvarlak tam olarak ne işe yarıyor..benim gördüğüm sadece radyo-cd kontrolü için..ses yükseltme azaltma yapıyormu? yani sağa sola boşa dönüyor sanki.ses e etki etmiyor. Aşağı yukarı tamam frekans değiştirme var ama yuvarlak yoksa sadece cd çalar ve radyo için mi..cam tavanı da açar felan demişlerdi ama bilmiyorum
    2) Aracımda USB giriş bulamadım..çok ilginç geldi bana yani her iyi-kötü araçta artık standarttır diye düşünüyorum ama AMG de mi yok yoksa bir yere mi gizlendi :)
    3) Son olarak araç park ettikten veya şöyle söyliym ileri geri yapıp parktan çıktıktan sonra bile ikaz sesi durmadan gelmeye devam ediyor. ama seyahat halindeyim yani parktan çıkmama rağmen sesli ikaz bir süre daha geliyor ön taraftan ve daha çok sol tarafın lambası yanıyor. bende dayanamıyorum kapatıyorum? sizce bu normal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgecanturk

Arkadaşlar merhaba,

Bende 2011 C180 AMG aldım daha yeni
    sizlere birkaç sorum olacak, cevaplandırabilirseniz sevinirim

1.)ortadaki yuvarlak tam olarak ne işe yarıyor..benim gördüğüm sadece radyo-cd kontrolü için..ses yükseltme azaltma yapıyormu? yani sağa sola boşa dönüyor sanki.ses e etki etmiyor. Aşağı yukarı tamam frekans değiştirme var ama yuvarlak yoksa sadece cd çalar ve radyo için mi..cam tavanı da açar felan demişlerdi ama bilmiyorum
    2) Aracımda USB giriş bulamadım..çok ilginç geldi bana yani her iyi-kötü araçta artık standarttır diye düşünüyorum ama AMG de mi yok yoksa bir yere mi gizlendi :)
    3) Son olarak araç park ettikten veya şöyle söyliym ileri geri yapıp parktan çıktıktan sonra bile ikaz sesi durmadan gelmeye devam ediyor. ama seyahat halindeyim yani parktan çıkmama rağmen sesli ikaz bir süre daha geliyor ön taraftan ve daha çok sol tarafın lambası yanıyor. bende dayanamıyorum kapatıyorum? sizce bu normal mi?

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar 2 hafta kadar önce bende c180 AMG spariş verdim. Araç ancak temmuz sonu teslim edilebilirmiş. Arabam gelmeden önce sizden rodaj esnasında neye dikkat etmek gerektiğini sormak istiyorum. w205 c180 kullanan arkadaşlar varsa birkaç şey daha sormak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: leventistan

Merhaba arkadaşlar 2 hafta kadar önce bende c180 AMG spariş verdim. Araç ancak temmuz sonu teslim edilebilirmiş. Arabam gelmeden önce sizden rodaj esnasında neye dikkat etmek gerektiğini sormak istiyorum. w205 c180 kullanan arkadaşlar varsa birkaç şey daha sormak isterim

kitapçıkta yazanı okumanız en iyisi hocam.
    Genelde yüksek devir çevirmemeye motoru fazla zorlamamaya dikkat edin onun dışında sürekli aynı devirde kalmaktan kaçının,motor ısınmadan özellikle çok zorlamamaya dikkat edin
    Hayırlı olsun
  • quote:

Şehir içinde kaç km/saat ortalamaya 7.5 değerini yakalıyorsunuz ?
    1.6 komp ile o değerler hayal ne yazikki .. 12-13 İstanbul şehir içinde rahat görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Şehir içinde kaç km/saat ortalamaya 7.5 değerini yakalıyorsunuz ?
    1.6 komp ile o değerler hayal ne yazikki .. 12-13 İstanbul şehir içinde rahat görüyorum

Alıntıları Göster
    18 km/s gösteriyor..ama şu şekilde düşünelim..benim güzergahım genel olarak esenyurt gişelerden TEm e giriş O3 ten fatihe yolculuk. Tem den O3 e girinceye kadar baya yoğun bir trafik oluyor. O3 ten sonrası ise normal seyirde gidiyor. yani bu değer sürekli yoğun trafikte yolculuk değerlerim değil.yanlış hatırlamıyorsam çok yoğun köprü trafiğinde 9lt ile köprüyü geçip normal trafik akışına ulaşmıştım bir keresinde..ama çok yğoun trafiklere kesinlikle girmiyorum.eğer fevkalade önemli bir işim yoksa trafiğin sakinlemesini bekliyorum.malum yakıt ve zaman israfından başka birşey olmuyor trafikte yola çıkmak..yoksa aracım çok az yakıyor gibi iddialı bir söz kesinlikle etmiyorum.sadece normal yakıtım var..bibraz da trafik saatlerine dikkat ederek yollara çıkmayı tercih ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

kitapçıkta yazanı okumanız en iyisi hocam.
    Genelde yüksek devir çevirmemeye motoru fazla zorlamamaya dikkat edin onun dışında sürekli aynı devirde kalmaktan kaçının,motor ısınmadan özellikle çok zorlamamaya dikkat edin
    Hayırlı olsun

Rodaj tamamlanana kadar düşük devirde seyretmek için sürekli eco modda kullanırsam motor çok boğulucak ve ilerleyen zamanlarda performans alamıycam gibi bir his var içinde :) neyse aracı teslim aldığımda servis elemanlarına sorarım tekrardan.

Çok teşekkür ederim

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    7.5 litreyi yakalamak pekte zor gelmiyor bana. Gerçi eski kasanın tüketimini pek bilmiyorum ama yeni kasa 1.6 c180 i test ederken arabada 3 kişi idik, düz yolda 80 kilometre ile anlık tüketim 3 4 litre arasında geziniyordu. Gerçi gaza çok hafif dokunuyordum eco modunda ama uzun bi süre bu tüketim değeri ile seyrettik
  • quote:

7.5 litreyi yakalamak pekte zor gelmiyor bana. Gerçi eski kasanın tüketimini pek bilmiyorum ama yeni kasa 1.6 c180 i test ederken arabada 3 kişi idik, düz yolda 80 kilometre ile anlık tüketim 3 4 litre arasında geziniyordu. Gerçi gaza çok hafif dokunuyordum eco modunda ama uzun bi süre bu tüketim değeri ile seyrettik
    Merhaba arkadaşlar.büyük hevesle Hafıza paketi , akıllı Işık paketi , Şerit takip paketi , distronic plus , Becker map pilot hazırlığı , karartılmış arka kapı ve bagaj camları ekleterek aldığım CLA 200 AMG ARACIMDAN C serisine geçtim bu hafta.Dürüst olmak gerekirse Mercedese bindiğimi yeni hissettim.Kullanan birisi olarak şahsi fikrim CLA nın tek artısı tasarımı.Dikkatleri çekiyorsunuz tatmin oluyorsunuz ama gerisi yok.Almayı düşünen vs arkadaşlara en önemli tavsiyem binmeden denemeden kesinlikle almasınlar.Gidin CLA yı da deneyin C yi de 320 yi de A4 ü de vs vs sonra karar verin hangisi kafanıza yatarsa onu alın.Bu şekilde daha doğru olur.Ben denemeden almıştım.Şu an C den çok memnunum.Gerçekten bambaşka.

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    C200 1995 model arababin tesisatı sıcaktan dolayı döküldü. Yeniledik tesisatı sökerek. Geri taktığımızda bujiler ateşleme yapmadı. Bizde bilgisayara taktık arabayı görmedi bilgisayar. Kontrol ettik neden diye. Beyine elektrik gitmediğini farkettik. Bu sorun neden olur. Bana göre ya korumaya aldı araba kendini elektrik kesti. Yada sigorta var beynin onu bulamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyaonur33

C200 1995 model arababin tesisatı sıcaktan dolayı döküldü. Yeniledik tesisatı sökerek. Geri taktığımızda bujiler ateşleme yapmadı. Bizde bilgisayara taktık arabayı görmedi bilgisayar. Kontrol ettik neden diye. Beyine elektrik gitmediğini farkettik. Bu sorun neden olur. Bana göre ya korumaya aldı araba kendini elektrik kesti. Yada sigorta var beynin onu bulamadık
    Konu çok aktif durmuyor ama yinede yazmak istedim. 2009 model C180 Kompressor BlueEffiency Fascination Beyaz aracımı Mayıs ayında aldım. 26000 km de iken aldım şuan 28000 km de . Sorusu olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.
  • Hocam, sevdiğin ve sevmediğin yönlerini vurgular mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesdonanim

Hocam, sevdiğin ve sevmediğin yönlerini vurgular mısın?

Yakıt tüketimi trafikteyken üzücü bir hal alıyor açıkçası, bunuda 5 ileri vitesine bağlıyorum. Konfor tutuş dengesi gayet tatminkar. Sevmediğim yönü olarak sadece dur kalk trafikteki yakıt tüketimi diyebilirim. Ayrıca 5 değilde 6 ileri vites olsaydı daha iyi olabilirdi . Alt devirler biraz cansız fakat benim aracımın motoru stock motordan biraz farklı olduğu için ve geçici olarak stock motordaki güce çekildiği için, bu durumu buna bağlıyorum. Özellikle sormak istediklerinizi bana özel mesaj yoluyla ya da buradan sorabilirsiniz. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: | Halil™ |

quote:

Orijinalden alıntı: atesdonanim

Hocam, sevdiğin ve sevmediğin yönlerini vurgular mısın?

Yakıt tüketimi trafikteyken üzücü bir hal alıyor açıkçası, bunuda 5 ileri vitesine bağlıyorum. Konfor tutuş dengesi gayet tatminkar. Sevmediğim yönü olarak sadece dur kalk trafikteki yakıt tüketimi diyebilirim. Ayrıca 5 değilde 6 ileri vites olsaydı daha iyi olabilirdi . Alt devirler biraz cansız fakat benim aracımın motoru stock motordan biraz farklı olduğu için ve geçici olarak stock motordaki güce çekildiği için, bu durumu buna bağlıyorum. Özellikle sormak istediklerinizi bana özel mesaj yoluyla ya da buradan sorabilirsiniz. İyi forumlar.

Arkadaşımda 2009 komp. Fascination var.
    O da şehiriçi 50 kuruştan aşağı düşmüyor diyor.
    Tipiyle, kalitesiyle, prestijiyle hep aklımın köşesinde ama şu yakıt işi beni soğutuyor.
    Şimdiki aracım dizel ve şehiriçi 6 litre falan yakıyor.
    Tabi onun da etkisi var.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.