Şimdi Ara

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]## (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
20
Favori
74.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]##

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Arkadaşlar w203 c200 2001 model aracı olan mı yok yoksa bu araba acayip sorunsuz da konuşmaya gerek mi yok

Ben bahsettiğim tarzda bşr araç alıyorum ve sizlerden destek bekliyorum

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isi

Merhaba arkaslar. Ben yeni c 180 kompressor 2009 model aldim. ama bu CS modunu cozemedim yani surekli olarak hangi programda surmemiz gerekiyor? c programi 2 vitesle kalkis yapiyormus surekli kullanmak bi zaman sonra zarar verirmi sanzimana?

C programı daha ekonomik S ise daha spor 2. viteste kalkış yapmasının bir sakincası yok.
  • Herkese merhaba,

2009 Model C 180 K Fascination'ın var, Tenorit Gri renkte... 60.000 km'yi yeni devirdik.

Bu aralar ön park farlarının renk tonu çok gözüme batmaya başladı. Xenonların rengine daha yakın olacağını ve daha parlak olacağını düşündüğüm için şu ampulleri takayım diyorum:http://www.osramampul.com/led-ampuller/202-t10-retrofit-cool-white-led-2-li-set.html

Hatta uzunlara bunu:http://www.osramampul.com/h7/190-h7-night-breaker-unlimited-2-li-set.html

Sinyallere de bunu takmak istiyorum (mevcut sinyal ampulleri turuncu, bu krom camlı):http://www.osramampul.com/metal-duylu-ampuller/108-diadem-sinyal-ampulu-12v-21w.html

Osram'a rakip olarak da Philips X-treme Vision diyorlar:http://www.otocity.com/Philips-X-treme-Vision-H7_UD4592

Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AU -- 4 Temmuz 2014; 10:51:44 >

• slm arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var e46 dan a6 dan vaz gectim son karari mersoda verdim..sali gunu araci almaya gidecegim konyaya arac 2001 model c200k avangarde motor, yurur ,ici temiz 178bin km de kirmizi isikta bi araca carpmis on tampon ve on kaputta boya var degisen yok 44 bin lira diyor deger mi bu araca ederi nedir ona gore pazarligimi yapacagim ozellikle baktirmam gereken biseyi varmidir.ve bu araclar nasildir performans yakit sorunlari var mi basima cok masraf cikar mi ?artik son gunler buyuk ihtimal alcam lutfen yorumlarinizi esirgemeyin dar butceyle bi hayali gerceklestircem basimda patlamasin lutfen ?

• arkadaşlar aranıza yeni katıldım ankaradan bazı sıkıntılarım var ilk olarak nasıl konu başlatacağımı bilmiyorum inşallah beceririm 2010 model 1.6 c 180 aldım özelliklerini öğrenemiyorum kitapcığı yok cep telefonundaki müziği radyoda nasıl çalarım torpido gözünde sadece 12 v girişi var kullanım kılavuzunu nereden temin ederim servisler yok diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiim -- 27 Temmuz 2014; 20:49:03 >
  • Arkadaslar ben yeni katıldım foruma. Ankarada yaşıyorum adım yigit 23 yaşındaym.
    Mercedes W203 kasa C200 kompressor avantgarde AMG paket sahibiyim fikirlerimi ve bilgilerimi paylaşmak isterim.
    Aracım 2000cc 163ps 16 valf 230Nm tork gücünde.
    Bildiğim kadarıyla şehir içi 14 litre şehir dışı 7 litre dışında benzin tüketimi var.
    Orjinal 155 bin kilometrede yaklaşık 30 bin km önce lpg uygulamasına geçtim biraz dert oldu bana ustası yüzünden yanlış uygulama sonucu fakat düzelttik. 2700 liraya prins marka superchargerlı-turbo kitli tüp taktirdim. Az da olsa performans farkı hissettiriyor ama benzinde cok canımı yaktı :)
    Komple AMG paket aracım on arka tampon, yanlar, jantlar AMG dir ve şasesinde geçmektedir sonradan uyulama değildir.
    Iskandinav ülkeleri için üretilmiş fakat türkiyeye sonradan giriş yapan bir araçtır sebebi ise sunroofta resistance var ve elektirik tesisatı tavandan geçiyor. Dosemeyi degistiriken ustam söyleyince öğrendim :)

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]## ## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]## ## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]##

• Unuttuğum birkaç birşey var :) Aracım Türkiye de tek olan AMG pakettir henüz sahibinden de buladim gerçek AMG W203 kasa. Aracim 2000 model ve M111 kırmızı motordur. Arastirdigim kadarıyla sorunsuz motor diye geçer 2002 sonrası M271 siyah motor olup 2006 veya 2007 modele kadar devam etmiştir ve biraz sıkıntılı bir motordur. Lpg uygulamasını ankara ivedikte sait ustada yaptırdım ama inanın tavsiye etmem. Ostim de kayra otogaz var prins bayisi kesinlikle tavsiye ederim paranız boşa gitmez çünkü adamlar lüks arabaları biliyorlar.

• arkadaşlar 70.000- 80.000 TL ile ikinci el bir C180 almayı düşünüyorum. en çok tutulan önerebileceğiniz model hangisidir?
  • Bende aranıza 2008 model c200 comp 184hp ile katıldım arkadaşlar...

Şuanda aracımda ekstra olarak amg jant,amg helezon,c63 siyah panjur,ve çift çıkış egsoz mevcut...

Bu haliyle bile yeterince dikkat çekici ama ben yinede amg tampon yapma konusunda kararsızım ve birde 2011-2013 lerdeki ledli stopları düşünüyorum...

Bu uygulamaları yapanınız varmı acaba?

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reymor01 -- 30 Ekim 2014; 15:03:44 >

• Arkadaşlar w203 aracımı satıyorum, çok temiz dosta gidecek araçtır.
    Sahibinden ilan no 188559379

• Audi a4 sahibi olsakda babama c 180 amg 2012+ aldırmış olmak isterdim ama benzinli olması ve 15 lt yakması babamı yanına bile yaklaştırmadı.

W204 makyajlı hastasıyım

• Selam
    2001 model W203 kasa c200 compressor aracıma hava filtresi almak istiyorum oem numarasını tam olarak bulamadım. Arkadaşlar hangi markaları önerirsiniz. Mercedes normalde hangi marka kullanıyor.
  • selam yıldızlar !

2011 model C180K BlueEffiency Fascination AMG Siyah

ekleyin benide :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweqwe2 -- 19 Şubat 2015; 3:21:31 >
  • w205 c180 amg elmas gri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada23 -- 22 Şubat 2015; 12:09:04 >
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Merhaba bnde katıldım. Bi sorum olacaktı arkadaşlar. 2006 mod c180 aracımın çok az bi çekiş problemi vardı usta bilgisayarla motor beynine bağlanamadı. sonrasında elektronikçiye yönlendirdi beyin arızası olduğunu söyledi fakat araç motor arıza lambası felan yanmıyor. Bu tür bir sorun yaşayan ve çözüm bulan bi arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-temiz-bakimli-1.8-makyajli-kasa-7-ileri-199249969/detay

arkadaşlar bu araç nasıl sizce? aslında bütçe 70.000 ama gözüme bir tek bu çarptı. xenonlu bulamadım bu fiyatlarda. 2006 corolladan sonra 70bin civarı bir mercedes düşünüyoruz, farklı bir model de olabilir tavsiyelerinizi beklerim. daha önceden uzun süreli mercedes kullanmadığımız için hiç bilgimiz yok bu araçla ilgili
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir hasar ya da kaza yazılmamış.
    Böyle ilanlarda genelde bilinçli olarak yazılmadığını düşünürüm.
    Arabasına güvenen genelde lokal boya ya da hafif hasardan bahseder.
  • albati kullanıcısına yanıt
    genel olarak tavsiye eder misiniz peki? yani 70-80bin bandında sizce mantıklı bir araç mıdır C180? aracı daha çok babam kullanacak, eski 99 model E200' e binmiş bir akrabanın aracı, çok beğenmiş şimdi mercedes almak istiyor yalnız E serileri bu fiyata yok. Olanlar ise ya 300.000 km ve üstü ya da çok eski.

bir iki kere 2011 model audi a4 kullanma imkanım oldu, açıkçası çok beğenmedim. şehiriçi tümseklerde süspansiyonları çok sert, rahatsız ediyor. mercedes hiç kullanmadım o yüzden yorumlarınız önemli. bir de bu c180 in bir sürü versiyonu var, mesela 7g-tronic paraya kıyılıp alınmalı mı? veya yeni nesil turbo motor kompresöre göre bariz daha mı iyi? makyajsız kasa sunrooflu ve xenonlu alınabilecek fiyata, xenonsuz sunroofsuz makyajlı kasa alınabiliyor hangisi tercih edilmeli?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.