Şimdi Ara

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]## (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
20
Favori
74.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2011 Beyaz C180 1.8 CGİ Fascination.....
  • selamlar
    siteye 1-2 dk. önce üye oldum.İmir de yaşıyorum 53 yaşımdayım ve avukatım.
    23 kasım 2012 den bu yana mengerler izmir den satın aldığım C180 avangarde styl paket(deri döşeme ve seramik konsül) 7 ileri 1.6 beyaz mersedes sahibi ve kullanıcısıyım. aracı benden başka kullanan olmadı olmazda.aracı alırken sitenizden yararlandım. ancak pek fazla yeni turbo motor kullanıcısı o tarihte bulunmadığından tyakıt gideri konusunda tereddütümü de gideremeiştim. almayı düşünenler için bu konudaki deneyimimi paylaşmak onlara kararlarında yardımcı olmak için yazıyorum.

otomatik ve benzinli olan aracı bir kaç denemeyle 210-215 seviyelerinde hıza çıkarmış olmanın dışında sakin bir kullanıcı olduğum söylenebilir.. dikkatli kullanıyorum.. başlangıçta
    9 l./100 km ile başladım aracın zamanla yakıtının düşeceğini söylemişlerdi.(ekonomik modda kullanıyorum daha çok) araçyakıt gideri hızla düştü 200 km ye geldiğimmde 8-8.5/100 km cıvarına düşen aracım şu anda 9000 km yapmış bulunuyor ve yakıt gideri 7.5 l./100 km. epeyce süredir burda kaldı eli kulağında 7.4 olur. km nin yaklaşık 1/3 ü şehir dışında gerisi şehir içinde yapılmıştır. kullanım alışkanlığım hakkında bilgi versin diye söylüyorum önceki aracım 1.6 benzinli volvo S 40 tı ve 135.000 km yol yapıp tüm gayretime rağmen 7.2 nin altına düşürememiştim.(Volvo S40 115 HP mersedes C180 156 HP)

umarım işe yarar verdiğim bilgi.
    hoşçakalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Otisabi61

selamlar
    siteye 1-2 dk. önce üye oldum.İmir de yaşıyorum 53 yaşımdayım ve avukatım.
    23 kasım 2012 den bu yana mengerler izmir den satın aldığım C180 avangarde styl paket(deri döşeme ve seramik konsül) 7 ileri 1.6 beyaz mersedes sahibi ve kullanıcısıyım. aracı benden başka kullanan olmadı olmazda.aracı alırken sitenizden yararlandım. ancak pek fazla yeni turbo motor kullanıcısı o tarihte bulunmadığından tyakıt gideri konusunda tereddütümü de gideremeiştim. almayı düşünenler için bu konudaki deneyimimi paylaşmak onlara kararlarında yardımcı olmak için yazıyorum.

otomatik ve benzinli olan aracı bir kaç denemeyle 210-215 seviyelerinde hıza çıkarmış olmanın dışında sakin bir kullanıcı olduğum söylenebilir.. dikkatli kullanıyorum.. başlangıçta
    9 l./100 km ile başladım aracın zamanla yakıtının düşeceğini söylemişlerdi.(ekonomik modda kullanıyorum daha çok) araçyakıt gideri hızla düştü 200 km ye geldiğimmde 8-8.5/100 km cıvarına düşen aracım şu anda 9000 km yapmış bulunuyor ve yakıt gideri 7.5 l./100 km. epeyce süredir burda kaldı eli kulağında 7.4 olur. km nin yaklaşık 1/3 ü şehir dışında gerisi şehir içinde yapılmıştır. kullanım alışkanlığım hakkında bilgi versin diye söylüyorum önceki aracım 1.6 benzinli volvo S 40 tı ve 135.000 km yol yapıp tüm gayretime rağmen 7.2 nin altına düşürememiştim.(Volvo S40 115 HP mersedes C180 156 HP)

umarım işe yarar verdiğim bilgi.
    hoşçakalın.

Süper bir bilgi teşekkürler. Çünkü ben de 2013 C180 1.6 Fascination için kapıra yatırdım ve aracı bekliyorum. Tek çekincem yakıt idi. Onu da siz epeyce aydınlattınız Sürüş tekniğin ve yaptığım yol cinsi sizinki ile aynı gibi. Kazasız sürüşler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar arkadaşlar. Beni de ekleyin aranıza. 2011 C180 Kompressor W204 - Kırmızı - AMG Paket

Bu arada hemen bir soru sorayım, makajlı kasa LED'li stop'lar W204'e uyuyor mu? Uyuyorsa servis dışında nereden temin edebiliriz? Maliyeti ne olur?

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]##

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghent -- 8 Temmuz 2013; 12:53:34 >

• Merhaba arkadaşlar babamla ben mercedes c220 cdı(w203) arabalara bakmaya başladık bütçe 40-50bin tl arası ama 50bini geçmesse çok iyi olur. Babam tam bir mercedes aşığı bundan önce 97 model e 200 vardı benzinli çok yakıyor diye satmıştı ondan sonra 0 araba aldı(chevrolet aveo). Şimdide hobi amaçlı kullanmak için 40 ila 50bin tl arasındaki mercedeslere bakmaya başladık. Burdaki değerli abilerime sormak istediğim bir kaç soru var.

1) Arabayı genelde ben süreceğim peder sadece hafta sonları gezme amaçlı kullanacak benim için az yakması çok önemli ortalama kaç litre yakıyor bu araçlar ?
    2) w203 nasıl bir arabadır hiç kullanan oldu mu özelliklerine bakıyorum çoğu 0 araçta olmayan özellikleri var. Koltuk ısıtma esp yağmur ve park sensörü gibi
    3) Yüksek kilometreli araç alınmaz derler ama mercedes olunca iş değişir baktığım ilandaki çoğu merco 200.000 km üstü ama mercedes olduğu için sıkıntı etmiyorum acaba yanlış mı düşünüyorum ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-fiat-dustu-acil-c220-cdi-otomatik-full-plusfull-131324442/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-c-220-dizel-bakimli-kar-lastigi-var-bayi-cikisli-114460258/detay

Özellikle şu 2 ilandaki araçlar kafama çok yattı pederede gösterdim oda onayladı ramazan bittimi almayı planlıyoruz

Şöyle detaylı bir cevap olursa çok makbule geçer duanızı ederim valla : )

• Merhaba,

Gecenlerde kanallar arasinda dolasirken yeni bir tv kanali gordum MNG Shop diye.
    Mercedes C-180 AMG satiyorlardi. Programi cok begendim arac tanitimi kusursuzdu diyebilirim. Fakat tvden araba alinir mi sizce ?
    Ne diyorsunuz ? Birde Mercedes yani :)
  • yok mu bir alkış..

çeşme izmir arası evin önüne bu değerle park ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otisabi61 -- 1 Ağustos 2013; 17:01:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghent

Selamlar arkadaşlar. Beni de ekleyin aranıza. 2011 C180 Kompressor W204 - Kırmızı - AMG Paket

Bu arada hemen bir soru sorayım, makajlı kasa LED'li stop'lar W204'e uyuyor mu? Uyuyorsa servis dışında nereden temin edebiliriz? Maliyeti ne olur?

Bostancı Mengerler'de var satılık.

Topaloğlunun arkadaşım dersen Mehmet var orda fiyat konusunda yardımcı olur sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazarotti -- 4 Ağustos 2013; 1:26:42 >
  • arkadaşlar bende w203 c 220 cdi aldım bir sorunum var yardımlarınızı bekliyorum service km sıfırlamak istedim sıfırladım sonra 10.000 km yazdı ama a-b diye birşey belirdi ve eskiden ingiliz anahtarı gibi resim çıkıyordu ondan 2 tane oldu onu düzelteyim derken yanlışlıkla nereye girdiysem dilini değiştirdim almanca oldu :) nasıl toparlıyacaz bu durumu ???
  • herkese selam.w204 2007 model manuel cdi c200 aracım var.vites değiştirirken dikkatli davranmazsam gaza basarken arabanın arka tarafından sanki bir şey pat diye vuruyor.yarım devriyaj yaparken de oluyor.bilgisi olan var mı?
  • Merhaba arkaslar. Ben yeni c 180 kompressor 2009 model aldim. ama bu CS modunu cozemedim yani surekli olarak hangi programda surmemiz gerekiyor? c programi 2 vitesle kalkis yapiyormus surekli kullanmak bi zaman sonra zarar verirmi sanzimana?
  • ***C180 yeni çıkacak model amg almayı düşünüyorum ama tl-150bin cıvarı sizler kullandığınız için sormak istedim bunun yerine E250 AMG coupe km-45.000 de beyaz TL-145.000- 2011 MODELİMİ ALMAM DOĞRU OLUR.
  • mantık kullanıcısına yanıt
    Evet evet kesinlikle
    Daha bugün aklıma aynı fikir geldi ve sahibindende araştırdım. E250 iyi gider..
    Tabi diger taraftan w205 her ne kadar pahalı gibi dursa da tahminim yok satacak ve zarar ettirmeyecek alıcısına..

teşekkürler meceng***
  • merhaba araniza yeni katildim arka camlara filmcektirmeyi dusunuyorum sizce nasil durur birde nerde yaptirabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sutadinda -- 11 Nisan 2014; 23:54:12 >
  • Arkadaslar motor lambasi yaniyor sebebi nedir acaba bilgisi olan varmi

• 2010 model c180 kompresor aracımla ortalama yakıt tüketimi, Yol, İzmit-Gebze arasında, İzmit şehiriçi dahil artı otoban ortalama120 km hızla katedlmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sutadinda

merhaba araniza yeni katildim arka camlara filmcektirmeyi dusunuyorum sizce nasil durur birde nerde yaptirabilirim

Ziebart tavsiye ederim biraz pahalidir ama her turlu deger uzun omurlu temiz is yaparlar ayrica bence onlere de yaptir dostum yaptirmisken :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mantık

***C180 yeni çıkacak model amg almayı düşünüyorum ama tl-150bin cıvarı sizler kullandığınız için sormak istedim bunun yerine E250 AMG coupe km-45.000 de beyaz TL-145.000- 2011 MODELİMİ ALMAM DOĞRU OLUR.

Ben olsam C alirim dostum daha yeni platform E coupe zaten w204 kokenli bir arac bildiginiz uzere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocean kullanıcısına yanıt
    servis aralığı yetkili servis tarafından sıfırlanırsa "service A **** km" yazar tek anahtar resmi olur, diğer sıfırlamalarda "service B ***** km " yazar ve iki anahtar resmi olur.

dil değişimi menüsü aşağıdaki şekilde:

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]## ## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akisa33 -- 25 Nisan 2014; 12:54:40 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.