Şimdi Ara

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]## (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
278
Cevap
20
Favori
74.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: | Halil™ |

quote:

Orijinalden alıntı: atesdonanim

Hocam, sevdiğin ve sevmediğin yönlerini vurgular mısın?

Yakıt tüketimi trafikteyken üzücü bir hal alıyor açıkçası, bunuda 5 ileri vitesine bağlıyorum. Konfor tutuş dengesi gayet tatminkar. Sevmediğim yönü olarak sadece dur kalk trafikteki yakıt tüketimi diyebilirim. Ayrıca 5 değilde 6 ileri vites olsaydı daha iyi olabilirdi . Alt devirler biraz cansız fakat benim aracımın motoru stock motordan biraz farklı olduğu için ve geçici olarak stock motordaki güce çekildiği için, bu durumu buna bağlıyorum. Özellikle sormak istediklerinizi bana özel mesaj yoluyla ya da buradan sorabilirsiniz. İyi forumlar.

Arkadaşımda 2009 komp. Fascination var.
    O da şehiriçi 50 kuruştan aşağı düşmüyor diyor.
    Tipiyle, kalitesiyle, prestijiyle hep aklımın köşesinde ama şu yakıt işi beni soğutuyor.
    Şimdiki aracım dizel ve şehiriçi 6 litre falan yakıyor.
    Tabi onun da etkisi var.

Şahsen ben kendi adıma mantıklı bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Ama dizel araçtan sonra sizi üzebileceği gerçeğini unutmayın derim.

• W204 kasada en az yakan motor secenegi hangisidir Arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yakıt tüketimi trafikteyken üzücü bir hal alıyor açıkçası, bunuda 5 ileri vitesine bağlıyorum. Konfor tutuş dengesi gayet tatminkar. Sevmediğim yönü olarak sadece dur kalk trafikteki yakıt tüketimi diyebilirim. Ayrıca 5 değilde 6 ileri vites olsaydı daha iyi olabilirdi . Alt devirler biraz cansız fakat benim aracımın motoru stock motordan biraz farklı olduğu için ve geçici olarak stock motordaki güce çekildiği için, bu durumu buna bağlıyorum. Özellikle sormak istediklerinizi bana özel mesaj yoluyla ya da buradan sorabilirsiniz. İyi forumlar.

Kompresor motorda 7 ileri varmi birde LPG hangi vites seçeneğine ekleniyor
    Surus modu hangi paketlerde bulunuyor birde arabani kaca aldin
    ALLAH JEVESLİGİNİ ALDİRSİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

quote:

quote:

Kompresor motorda 7 ileri varmi birde LPG hangi vites seçeneğine ekleniyor
    Surus modu hangi paketlerde bulunuyor birde arabani kaca aldin
    ALLAH JEVESLİGİNİ ALDİRSİN

Pm yoluyla cevaplandı.

• mrb 2006 model c180 kompresor almayı dusunuyorum. lpg sorunsuz takılır dedıklerı ıcın lpg lı bınecegım.aracın artı ve eksılerını merak edıyorum bıde yedek parca yonunden sıkıntı ceker mıyım sımdıden tskler
  • arkadaşlar merhaba. 2008-2010 arası C180 almayı düşünüyorum. 60-70 bin tL bütçem var. HAngi paketi daha idealdir tavsiyede bulunurmusunuz
  • Mercedes C180 BlueEFFICIENCY Fascination cgi 2011 model 55000 km de 90000 tl ye almayı düşünüyorum, salı günü araç sahibi bulunduğum yere getirecek arabayı ekspertize sokacam aracı, 500 tl de ona isstiyorlar ama neyse artık. umarım memnun kalırım araçtan.
  • Arkadaşlar aracımda telefonu kaydettikten ve menüyü türkçe yaptıktan sonra aracı kapattığımda tüm ayarlar siliniyor neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2ncay

Mercedes C180 BlueEFFICIENCY Fascination cgi 2011 model 55000 km de 90000 tl ye almayı düşünüyorum, salı günü araç sahibi bulunduğum yere getirecek arabayı ekspertize sokacam aracı, 500 tl de ona isstiyorlar ama neyse artık. umarım memnun kalırım araçtan.

memnun kalcağınız garanti hocam,
    yıldız farkı :)
  • Selam arkadaşlar, bir sorum olacak.
    C200d 2015 model
    Sd kart girişine navigasyon yazılımını kendimiz yükleyebiliyormuyuz? Yok mecburi servismi?
    Teşekkürler

• Vay arkadaş 1590 liraymış sd card

• Selamlar arkadaşlar.
    2011 w204 avantgarde alarak mercedes ailesine katıldım. Lastik tercihi için bir öneriniz var mı? Kış lastiği öneriliyor genelde.
  • Arkadaslar slm.bir arkadasimin 2011 c180 almak uzereyim.az once almak icin gittik ama arac calismadi.sanifim aku zayiflamis.bir iki aydir yatiyor araba.sizE sormak istedigim kaputu acinca akunun onunde kirmizi surgulu bi kapak altinda surgulu kapagi itince bi elektrik baglanti noktasi gordum.nedir bu takviye yapilir mi ordan? Veya bu araca takviye yapmanin mahsuru varmidir? Simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: difficult1

Selamlar arkadaşlar.
    2011 w204 avantgarde alarak mercedes ailesine katıldım. Lastik tercihi için bir öneriniz var mı? Kış lastiği öneriliyor genelde.

Yaz lastigi olarak good year eagle f1 asymtric oneririm

• ARKADAŞLAR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM SİZLERE. ESKİ KASA Bİ MERCEDES ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK KM Sİ BENİ KORKUTUYOR. 310.000 KM DE BENZİN & LPG. BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)
  • Gerçek Mercedes E serisi ve üzeridir.C serisi ise parası yetmeyip E serisi alamayıp da Mercedese biniyorum diyebilmek isteyenler için üretilmiş bir arabadır.
  • maguven M kullanıcısına yanıt
    Gereksiz bir yorum olmuş.
    Bu mantıkla Toyota da sadece avensistir, diğerleri züğürt olduğu için corollaya biniyor.
    Veya wv de sadece passattir, golfe , jettaya binenler kendini avutuyor, hele de poloya binenler hepten zavallı...

Anladın sen :)

• Arkadaşlar 2007 2009 c serisi bakıyorum bir kaç araba buldum ama kafam karıştı bu estate avantgarde elegance arasındaki fark nedir özelliklerine bakıyorum pek fark bulamadım. Birde complete paket business class ne oluyor? 2007 modelde büyük ekran navigasyon vs var açılır tavan yok, 2008 de küçük ekran navigasyonsuz ama açılır tavan. Anlamadım bu işi dolu paketi hangisi oluyor. Hangi modelini tavsiye edersiniz aydınlatın lütfen.
    Bu mesaja eklenen görseller:
    2007 elegance

2008 avantgarde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one22one -- 5 Nisan 2016; 0:48:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maguven

Gerçek Mercedes E serisi ve üzeridir.C serisi ise parası yetmeyip E serisi alamayıp da Mercedese biniyorum diyebilmek isteyenler için üretilmiş bir arabadır.

Seninki kedi ile ciğer ilişkisi gibi duruyor!

• herkese merhabalar bir sorum olacakti. 2012 cgi motor arac sahibiyim gecenlerde seyir halindeyken elim vitese carpti ve arac manuel moda gecti bu noktada sorun yok +/- mantigini bildigimden kullandim fakat seyir halinde tekrar otomatik moda nasil gecilir bunu bilmiyorum araci durdurup vitesi once bosa alip sonra d konumuna alinca duzeldi tekrar d konumuna gecmek icin durmak sartmidir bunu merak ediyorum bilen arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.