Şimdi Ara

Mercedes - Benz ' in Gereğinden Fazla Abartılması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
9.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes'i çok severim fakat bu işin içinde olan kaç kişiye sorduysam çoğu aynı cevabı verdi ; 2005 öncesi Mercedesler ile 2005 sonrası arasında kalite farkı çokmuş. Yani asıl mercedesler 2005 ve öncesi görüşü hakim.
  • quote:

Mercedes sağlam ve konforlu olabilir fakat bu dünyada Mercedes ' ten büyük Rolls Royce , Jaguar ve Bentley vardır ...

sen hangi dünyada yaşıyorsun?
    mersedes kaç para bentley kaç para?
    hoş ben ve çoğu insan ona bile ulaşamıyorken kıyasladığın rolls royce
  • vag grubu ve bmw varken mercedese laf atmak saçmalıktır. bmw al servisten çıkama da sonra gel bişe dicem sana
  • Jaguar Mercedesten iyi diyene kadar ciddi ciddi okuyordum sonra bir gülme geldi sebepsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bikaç Japon filminde denkgeldim, Japon mafya babalarının altında siyah Mercedesler vardı.

Dünya genelinde prestiji var inkar edilemez
    Japonyanın kendi bi sürü araba markaları var oysa.

Abartılma durumuna gelirsek, hangi araba abartılmıyor ki,
    Bu araba fiyatları olduğu sürece adam Doğana yarış arabası gözüyle bakıyor bırak da Merso yıldızlarda olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes geçmişte gerçekten abartılacak araçlar üretmiştir, w140 kasa gibi yalan yok. Aynı dönemde diğer markalar ile arasında kalite ve mühendislik olarak fersah fersah fark vardı. Günümüzde bu kadar açık ara bir fark yok, diğer markalarda istediğinde çok kaliteli üst düzey araçlar üretebiliyor, yeterki müşteri istediği fiyatı verebilsin.

• Eski araçlarına lafım yok gayet rahat yumuşacık arabalar 80 85 modeller 2010 dan sonra mercedes yok oldu kütük gibi arabaları 3 büyükten şuan tercih edilecek olan audidir gerisi boş
  • Allah çarpar bunu diyen adamı, mercedesin üstüne araba yoktur. Bizlerin çapında insanları alabileceği ulaşabileceği ilah araç mersedestir.

• huso kullanıcısına yanıt
    1.6 160 bg mercedesin kendi motoru yalnız.

• The best or nothing!
  • quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

1.6 160 bg mercedesin kendi motoru yalnız.
    Talisman daki 1.6 160 BG Cift Turbo olması lazım Mercedes'in mi?
    Talismandaki motor renaultun evet. Ama mercedesin 160 bg lik motoru talismanın motoruyla tamamen alakasız başka bir motor.

• quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Talismandaki motor renaultun evet. Ama mercedesin 160 bg lik motoru talismanın motoruyla tamamen alakasız başka bir motor.
    Tesekkur ederim duzeltttiginiz icin...
    Rica ederim, iyi forumlar.

• Mercedes-Benz das Beste oder nichts
  • Rolls Royce'a süslü BMW diyen arkadaşların kafasından istiyorum. Maybach gerçekten tek kelimeyle muazzam ama RR başka bir dünya. Yani süslü BMW demek cahillikten başka bir şey değil. RR BMW'ye ait marka hakları olarak ama üretim sadece İngiltere'de özel bir fabrikada yapılıyor. VOLVO'da Geely'ye ait. Volvo o zaman süslü Geely öyle mi?

Bu arada 40 senelik Mercedes'leri öven arkadaşlar önce bir LGP tanklarını indirsinler aşağıya da sonra konuşalım.
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Keşke bir de MERCEDES yazmayı öğrensen...
  • bu tarz siyaha beyaz diyen konularada bayiliyorum. Artik amac konuyu populer yapmakmidir yoksa bolumde sivrilmekmidir bilememde yok mercedes soyledir yok bmw boyledir gecin bunlari mercedes mercedestir ölüsüde mercedestir diriside mercedestir. Bmw ve audi icinde bunlar gecerlidir

• Vw varken mercedesin lafı mı olur Buzdolabı golfe binip kendini kral zannedenlerle dolu burası.

• yildiz kullanıcısına yanıt
    Bmw 7 ve audi 8 ile karsilastirirsan evet s series is superior to others ama ayni siniftaki rr ve bentley’leri isin icine sokarsan gulerler arkandan :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.