|
Bildirim
|
Mercedes değil vag abartılıyo
|
Bu ülkede tek abartılan şey bmw ve honda dir.
|
Mercedes Benz in en iyisi olduguna bende katiliyorum zira 87model yani 32 yasinda bir 300E sahibiyiz ve ne motor ne sanziman nede yolda birakacak bir arizayi asla yasamadik. Bunu tüm dunya kabul ediyor biz kabul etmesek ne olur..
iyi olanı sadece zaman belirler.. Henüz Maybach tan iyisi üretilmedi. Dünyanın en zenginlerinin de aptal olma gibi bir ihtimalide yok.. Önemli olan olabildigince her sınıfa (smart tan Maybach a kadar) yuksek kalitede saglamlikta ve konforda otomobil üretebilmek. Ülkemizdeki negatif ekonomi nedeniyle bize uzak gorunuyor ama dunyada boyle degil.. |
Mercedes bir ikondur senelerin getirdiği tecrübe, sağlam bir geçmişe sahip ve herkesin ulaşabileceği modelleride olduğu için bu kadar tutuluyor 300 bine bir bentley alamazsın ama 300 bine bir d sınıfı mercedes alabilirsin.Sadece türkiyede değil bütün dünyada mercedesin bir ağırlığı vardır ikon olarak kabul görmüştür ama tabiyki türkiyede herşey abartıldığı için mercedesinde haddinden fazla abartılması normal
|
Mercedes’in ürettiği çoğu model klasik olmaya adaydır.
Marka değerini sadece günümüze bakarak bulamayız, geçmiş ve gelecek de önemlidir. |
Bmw ye abarti diyen biri hayatinda bmw surmemistir , surdum diyorsa da yalandır. Guncel kasa bir 320d surun , sonra bu araba abartı diyin
|
Jaguar Mercedesten iyi diyene kadar ciddi ciddi okuyordum sonra bir gülme geldi sebepsiz.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 2 Temmuz 2019; 17:49:2 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|