Şimdi Ara

Mercedes - Benz ' in Gereğinden Fazla Abartılması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
9.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar gökyüzündeki yıldızları yere indirmiş muamelesi yapıyor marka için,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıkan ve işçilik/malzeme kalitesi ile haklı olarak topa tutulan W174 A-Class için çok doğru bence başlık. Makyajsız C-Class W205'de de yığınla sorun vardı 2014 den itibaren. MBClub forumu adeta ağlama duvarına dönmüştü. Araç Afrika üretimi bu arada. E Class'dan başlar sözünde haklılık payı yok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Temmuz 2019; 21:20:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Yapılabilecek en mantıklı yorum bu olmuş.
    Arkadaş hiç Bentley , Jaguar kullanmadığı için sadece fiyat etiketine bakarak " ama bunlar daha uzağa işeyebiliyor " diye düşünmüş galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Mercedes en iyi arabadır bence de. O saydığın markaların üstünde de Mercedes Maybach var

Bknz. Maybach Landaulet

• Mercedes istese o dediğin bentley rolls royce nin yaptığı aracın misliyle kalitelisini de yapar dostum
    Maybach modelini duymadın galiba dünyadaki tüm araçlar bir yana maybach bir yana maynachın yanına bike yaklaşan olmadı henüz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünyanın en büyük 3 otomotiv şirketinden biri. Marka değeri toyotayı bile geçti. Abartmayalım haklısın

• Mercedes - Benz ' in Gereğinden Fazla Abartılması

Bu ne biliyonmu koçiski?
    Tüm markalar amblem ve marka adı yazarken Adamlar sponsorluklarının hepsine bunu koyar marka adı yazmaz herkeste bilir.

Ne konusuyorsun farkında değilsin

• Haklısınız, adım başı rolls royce a serisi, rolls royce c200, rolls royce e180d..

Mercedes öyle mi halbuki? Sadece belekteki büyük otellerin önünde çok zenginleri asilce bekler..

Rolls royce da neymiş.. Peh..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemangroovy -- 3 Temmuz 2019; 9:35:3 >
  • Mercedes - Benz ' in Gereğinden Fazla Abartılması
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Rolls Royce olan adam, bir efsaneyi prestiji için satın alıyor, normal bir marka ile mukayese etmek, tekniğini kıyaslayıp ha bu iyiymiş diye Rolls alınmaz.
  • ne diye sidik yarıştırıyorsunuz ki anlamıyorum. bmw de iyidir mercedesde auidide volvoda.Adamlar üretiyor güzel güzel arabaları burda sidik yarıştırıyorsunuz keyfine bakın bence.
  • Mercedes iyidir güzeldir de, Türkiyedeki yıldızdan başka araç tanımam zihniyeti yüzünden MB Türkiye saçma sapan fiyatlar çekiyor araçlara. Audi ve BMW'nin 2.0 motor sattığı fiyata MB 1.5 araba satıyor, bunun mantıklı bir açıklaması yok. Maybach da çok iyidir ancak otomobil sektörünün şu anki kralları RR Phantom ve Bentley Mulsanne'dir, Maybach bunlardan sonra gelir ancak.
  • Şu an araçlar teknolojik donanım ve ünitelerle dolu. Peki kaçınızın aracında 70 li yıllarda ABS ve sonrasında 80 yıllarında ESP vardı ? Kaçınızın aracında 90 lı yıllarda ekran vardı ? Kaçınızın aracında 90 lı yıllarda masajlı elektrikli koltuk vardı ? Kaçınızın aracında 90 lı yıllarda hız sabitleyici vardı ?? Bugün bile aldığınız araçların arka frenleri kampana

Çoğunuz araçtaki ekranı 2010 dan sonra gördünüz yanılıyor muyum ? Kaset çalar kullanırken adamlar CD changer yapıyordu.

Bosch'un teknolojisini ilk kullanan hep Almanlar olmuştur. Sürüş detaylarına ve konforuna girmiyorum bile.

90 model Mercedes uzun yolda çoğunuzun aracından daha sessiz, konforlu ve performanslıdır.

Şu an fazla abartılıyor demek kolay. 100 yıldan fazla tarihi olan bir araç. Mercedes ve BMW ama altını çizerek Mercedes olmasaydı bugün hala Amerikan araçları gibi verimsiz otomobillere biniyorduk veya hala 4 ileri kullanan Japonlara

Hiç değilse Bertha Benz'e teşekkür edin nankör olmayın

Böyle Troll konulara yazmayayım diyorum yine tutamıyorum kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 3 Temmuz 2019; 10:16:32 >

• Mercedes geçmişte sağlamlığı, konforu ile efsane oldu. Aslında sağlamlık konusunda 70ler, 80ler Almanların yıllarıydı. Çok sağlam modeller çıktı. Mercedes'te bunların zirvesiydi. 90'ların ikinci yarısından itibaren otomotiv sektöründe sağlamlık önem arz etmemeye balşadı. Artık otomobiller Avrupalılar için beyaz eşya gibi kullan at meteryallere dönüştü. Piyasa bu yöne evrilince Almanlarda artık sağlamlığa değil, kullanıcıyı iyi hissettirecek detaylara yöneldi. Aslında cep telefonları gibi ilk çıkan modellerde herkes hangisi daha sağlam diye bakarken şimdi kimse sağlamlığa bakmıyor. Herkes özelliklerini kyaslıyor.

Bizim ülkemizde alım gücü çok düşük olduğu için, yaşanan sorunlarda maaliyetler çok yüksek oluyor. 90lı 80 li yıllardaki sağlamlık olayı bitti. Yeni modelleri yürütmek çok zor. Çalıştığım şirkette yönetim kurulunda kullanılan E200 CGI 70000 KM'DE motorun yarısı değişti. Garantisi bittiği için Mercedes yarısını karşıladı. Yarısı da baya meblağ tuttu. Daha sonra bu aracı satıp, başka araç kiralama yoluna gittik.

Mercedes hala çok iyi. Ama artık eskisi kadar sağlam değil. Avrupalı tüketici sağlamlık aramıyor artık. BENCE şuan üretilen modeller efsane olmayacaklar. 80 li 90 lı modeller gibi yıllarca sorunsuz kullanılacak araçlar değiller.

• ülkemizde gereğinden fazla abartılmayan bir şey söyleyin?
  • Tasarım tabi zevk işi, herkesin zevki de farklı olabilir.

Ben Mercedes ve diğerleri diyenlerdenim.
  • yıldıza laf ettirmem. eden de arabadan vs anlamıyordur, çamur atma derdinde boş beleş konuşuyordur. net.
  • Mercedes benz deyince bir havası olmadı mereleş dersen kral araba olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amcaoglunda C180 var Sıfır aldı.1.6 156BG Benzinli bakımı 3000 Tl istemisler.Ozel de 950 ye halletmis.Yakıtının da cok ekonomik oldugunu sanmam.
    Artık devir degisti.Mercedes ve digerleri vb keskin tanımlar bence yok.
    Mercedes dedigin firma 1.6 160BG ve 1.5 110BG (116MB de) Dizelleri Renault'dan alıyor.Dunyadaki arıza oranlarında genelde 1. de degil ilk 3 de degil, Otomatik Sanzımanını bilmiyorum ama Cift Kavrama ise 7Otomatik olabilir tercih etmem acıkcası...

Oyle X ve digerleri diye bir durum yok.Volvo da da , BMW de de, VW de de ,Toyota da da vb kaliteli markaları ve modelleri mevcut...
  • w123 gibi 40 yıllık bir araba bile şu anki arabalardan kalite ve konfor olarak daha iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.