Şimdi Ara

Mercedes - Benz ' in Gereğinden Fazla Abartılması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
9.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akmasol

Rolls Royce'a süslü BMW diyen arkadaşların kafasından istiyorum. Maybach gerçekten tek kelimeyle muazzam ama RR başka bir dünya. Yani süslü BMW demek cahillikten başka bir şey değil. RR BMW'ye ait marka hakları olarak ama üretim sadece İngiltere'de özel bir fabrikada yapılıyor. VOLVO'da Geely'ye ait. Volvo o zaman süslü Geely öyle mi?

Bu arada 40 senelik Mercedes'leri öven arkadaşlar önce bir LGP tanklarını indirsinler aşağıya da sonra konuşalım.
    Benden evvel davranmışsınız vermek istediğim cevabı vermekte. Söylenecek söz yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• napalım dacia yı mı abartalım ?
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Rolls Royce hariç katıliyorum. Arıza oranı yüksek bir marka ve değmeyecek düzeyde pahali. Mercedes kadar da motoru dayanmiyor.

• Mercedes evet kalitelidir ve yine evet son 5 seneki araclarda kaliteden ödün verildi. Eski Opeller 80 ve 70 dönemi olanlar senatör diplomat gibi araçlar, lexuslar ve mazdalar Benz e rakipler bana göre. Daha dogrusu bunların tek tüp modelleri. Rolls royce u da abartmayın bu kadar, rolls e rakip arayan aston martin lagonda ya baksın yeni kasasına.

• Jaguar, mercedes'ten mi iyi? Ne içiyonuz abi siz şaka mak

Bir de rolls royce ile bentley in yanına yazmış jaguar ı

• quote:

Orijinalden alıntı: akmasol

Keşke bir de MERCEDES yazmayı öğrensen...
    Yeğenim boş tatava yapmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

aradığım tamda buydu umut ettim biri yazar diye yazmış işte. mercedes-benz budur arkadaşlar yerden göğe bir firmadır.
  • MB'nin güncel kasalarında farklılık arıyorsan başka modele yönel. Mesela G serisi.

1979'dan beri birbirine çok yakın kült bir tasarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

aradığım tamda buydu umut ettim biri yazar diye yazmış işte. mercedes-benz budur arkadaşlar yerden göğe bir firmadır.

Alıntıları Göster
    Konu eğer uçak üretmekse o zaman bu en iyiler listesine Mitsubishi yi de katmamız gerekecek. Zira kendileri, 2. Dünya Savaşı nın en iyi uçaklarından biri olan Mitsubishi A6M yani Zero Fighter i üretmiştir.

• Bu başlık İnsanların bilgisi olmadan fikrinin olması durumunu özetliyor. Mercedes en iyi araba markalarından biridir. Hangi koltuk kaplamasını sevdiğinize değil aracın kalitesini, ürün malzemesi ve üretim prosesine bağlı olarak incelemek gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vincent54 kullanıcısına yanıt
    Savaşta ürettiği panzer serisi tanklarda var.
  • unalper_ U kullanıcısına yanıt
    Hani şu hiç bir zırh koruması olmayan tahtadan yapılan pilotun ölüme yollandığı kıvraklığını buna borçlu olan uçaklar mı en iyi ? Messerschmitt'in ürettiği uçakların yanından geçemez o dönem japonlar almanlardan teknoloji transferi yapıyordu ve çok geride idiler.
  • Servis bakımlı sıfır alınan amg c200 26binde turbo kesti acayip sağlam araba maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Servis bakımlı sıfır alınan amg c200 26binde turbo kesti acayip sağlam araba maşallah
    Geçmiş olsun hocam umarım çok masraf açmamıştır başına ?
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    RR asla BMW'nin elinden geçmiyor kalite standartları bile farklı... sadece sahibi... asla RR alamıyacak tipleri yanlış algı oluşturuyorsun...
    +
    mercedes emisyon testinde hile yapan 2. marka ne kadar güvenilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 3 Temmuz 2019; 18:13:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalper_

Geçmiş olsun hocam umarım çok masraf açmamıştır başına ?

Alıntıları Göster
    25 bin civarı fatura çıkmış zar zor mercedese kabul ettirdiler tam da garanti bitince bozuldu. Ama araç hala arada arıza ışığı yakıyor şaka gibi
  • Fakirlerin tesellileri

• Arabalar ikiye ayrılır, Mercedes ve diğerleri

• Bir çok otomobili (bmw, ford, skoda, opel, volkwagen, fiat vb) test sürüşü olsun, arkadaştan olsun vb deneyimleme şansım oldu. Açıkça söyleyebilirim ki Mercedes'in 6-7 yıl önceki bir e250 modeline bindiğimdeki konforu başka hiç bir arabada hissedemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst6e -- 3 Temmuz 2019; 21:49:40 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.