Şimdi Ara

Mercedes - Benz ' in Gereğinden Fazla Abartılması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
9.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Rr bu isin nirnavanasi dogrudur ama huracan da golfun neyi var merak ettim paylasirsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes Benz karapınar olayından sonra benim için bitmiştir.

• C ve A serilerini üretip bu gibi kanaatlere hiç kapı aralığı bırakmayacaktı, bu araçların içinden bakınca Golf de Passat da daha otomobil duruyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06anil06

Mercedes Benz karapınar olayından sonra benim için bitmiştir.
    Rica etsem bizimle de paylaşır mısınız ne olduğunu? Benim gibi olayı bilmeyenler de okumuş olur bu suretle.

• Müdür rus karıları derken o coğrafyayı genel olarak kabul ediyoruz... Memleketin çok önemi yok yani ukraynalı hatunlar da candır tabi... Başımızın üzerinde yerleri vardır... Özbek, Azeri vb olmasın yeter...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Gisele Bündchen ve diğerleri olarak kadınlar benim için ikiye ayrılır.

Alıntıları Göster
    Senin o dediğin karıya ulaşma şansın yoktur ama herhangi bir rus hatuna rahatlıkla ulaşabilirsin... Biraz da gerçeklere dönelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: unalper_

Rica etsem bizimle de paylaşır mısınız ne olduğunu? Benim gibi olayı bilmeyenler de okumuş olur bu suretle.

Alıntıları Göster
    97 seninde Mercedes O403 model bi otobüs, tanker ile çarpışmıştı, otobüsteki 49 kişi yanarak vefat etmişti. Çarpışma kafa kafaya olmuş, tanker otobüsün ön kısmını ezip yakıt deposunun sıkıştırmıştı.

Otobüste yakıt deposunun üst kısmı sunta gibi bi malzemeden yapılmış, yanmaya meyilli ve korunaksızdı. Ama bizim ülkedeki otobüsler böyleydi, avrupadaki 403'lerde o bölüm alüminyum korumaya sahipti, yanmaya dayanıklıydı. Ayrıca bizdeki otobüslerde daha az cam kırma çekici vardı.

Davalar, şikayetler falan epey çalkantılı olaylar oldu ama ne olduysa oldu, olan yine vefat edenlere oldu, kimse ceza almadı olayın üstü örtüldü resmen, o kısımlar derin biraz. 403 de yıllarca en çok satan otobüs modeli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Temmuz 2019; 14:51:31 >

• Passat'a pinmiyorsaniz arabaya piniyorum demeyin.

• mercedes aleyhine iki laf etsek hemen olayı kedi ciğer meselesine taşıyacak arkadaşlar var.
    konforlu mu? evet, kaliteli mi? evet, klas mı? evet... icine oturunca bile bir farklılık hissediliyor.
    ama ben faydacı yaklaşırım olaya. çevremde mercedes sahibi olan arkadaş, ahbap, komşu, akraba, aile dostu insanlar var, hepsi de sanayiye, servise benden çok gidiyorlar.

• evet belki biraz abartıyoruz, mercedes yormaz, yorulmaz, bozulmaz, kırılmaz,yıkılmaz yoldan çıkmaz gibi abartılı fikirleri benimsedik, şeyh uçmaz mürit uçurur. sanırım memlekette doğru dürüst araba bile yokken, olanlarda 4 tekerden ibaretken almanyadan gelenlerin mercedeslerini görünce şeytan çarpmışa döndük, o bazı görmemiş kekolar da kabara kabara şöyle araba böyle araba diye anlatınca bir efsane yaratıldı, işin abartısı bu ama normalde de mercedes her daim bir ikondur dünyanın heryerinde ondan daha lüks arabalar olsa bile... belki orta halli markalardan mercedesten daha konforlu daha şık daha kaliteli araba üretenler olur ama mercedesin prestijine ulaşamaz yerini alamaz. diğer pek çok marka emeklerken mercedes sağlam yürüyordu. şimdi diğerleri de yürümeye başladı, makas biraz daraldı. mercedes sıradışı birşey değil ama bir itibarı var ismi var, tabi bu itibar geçmişten gelen öncü olmuş kaliteden geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: unalper_

Alıntıları Göster
    Ekşişeyler
    49 Kişinin Yanarak Ölmesiyle Sonuçlanan Korkunç Olay: 24 Ekim 1997 Karapınar Trafik Kazası
    https://seyler.eksisozluk.com/49-kisinin-yanarak-olmesiyle-sonuclanan-korkunc-olay-24-ekim-1997-karapinar-trafik-kazasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Senin o dediğin karıya ulaşma şansın yoktur ama herhangi bir rus hatuna rahatlıkla ulaşabilirsin... Biraz da gerçeklere dönelim...

Alıntıları Göster
    Dediğin gibi güzelse neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

Bakım yapan yer hata yapmış olabilir, senin araçta bir sorun çıkmış da sen farketmemişsin olabilir, arıza ışığı yakmıştır ônceden uyarmak için, aldırmayıp silmiş olabilirsin, yada bahtsız bedevisin olamaz mı? Ayrıca C sınıfının rakibi de Passat, Talisman. Mercedes E sınıfından başlar. Yani arıza yapmıyor, çok sağlam, çok iyi, Mercedes abi yhaa diye C serisi almayın. Bir C200'de hata çıktı diye bir ülke kadar geçmişi olan 140 yıllık muhteşem bir marka çöpe atılamaz.
    Araba yetkili servis bakımlı zaten arıza çıktığı zaman da devam edecek insan değil kullanan kişi. Siz hiç eski mercedeslerde bakımlı olduğu halde bu km'de turbo kesen gördünüz mü ? Araç 2 yasindaydi daha.

• Marka savunuculuğu veya eleştirisi yapmak gereksiz, iyi-kötü, güzel-çirkin kişiye ve zevklere göre değişir.
    Kimisi mercedes sever kimisi bmw kimiside imkanları ölçüsünde fiat kullanır, alın teriyle alınan her şey dünyadaki en iyisi olur gözümüzde.
    O yüzden fazla kasmamak lazım.
    Zaten öyle bir devirde yaşıyoruz ki kötü olan kısa sürede siliniyor. Mevcutta kötü otomobil yok.
  • Düşünün ki bizim ülkemiz vergileri yüzünden ürün gamının en alt versiyonlarını ve donanımlarını gördüğümüz halde Mercedes yine çok prestijli bir yerde. Almanya'da kişiselleştirme seçenekleri, donanımları ve güçlü motorları ile , muhtemelen segment model bazında en büyük yelpazeye sahip markalardan birisi. Bu marka Maybach da üretiyor bildiğiniz üzere.
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Hocam ağzına pelesenk etmişsin yetkili servis bakımlı yetkili servis bakımlı diye. Yetkili serviste haşa Allah mı çalışıyor? Hata yapmış olamazlar mı diyorum. Mercedes'te E'den başlar diyorum. C
    'ye Mercedes diye güvenip almayın diyorum. İlk kasasından beri kötü araçlar (daha doğrusu Mercedes'e yakışmaz araçlar) bunlar diyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Jaguar ve Land Rover şu an BMW’nin değil, Hintli Tata’nın elinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam ne e serisi direk s serisinden başlar yanlışınız var
  • Yeni Mercedesler bana normal araçlar gibi geliyor. 90 lara kadar mercedesin bir farkı vardı.

• Mercedes deyince benim için G, GLS, E ve S serisi bi fark yaratıyor. 4 yıl öncesine kadar cla kullanıcısı olarak mercedesin böyle araçlar üretmesini hiç istemezdim. a veya cla'nın kalite olarak her hangi standart bir araçtan fazlası yok eksiği var. (yeni a serisini hiç kullanmadığım için onlar hakkında yorum yapmak istemem)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 5 Temmuz 2019; 3:45:16 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.