Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1998 model bir E200 almayı düşünüyorum, bu araçların teknik bilgilerini nerede bulabilirim? Ve sizce ne kadara almalıyım?
    İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar merhaba benim ricam, çocukluğumun geçtiği rahmetli babamın 1965 te sıfır aldığı ve 82 de sattığı mercedes 22se heckflosse kasa resimdeki gibi mercedes arıyorum, satılık uygun fiyata varsa.yardımcı olursanız sevinirim.

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

• bu arada; illa 65 olmasına gerek yok bu kasalar 60 ile 67 arası çıktı.otomatik, renk farkları gibi ayrıntılar önemli değil.kanatlı olacak yanlız.bu resimdeki gibi çift farda olabilir.
    Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: kotomak

bu arada; illa 65 olmasına gerek yok bu kasalar 60 ile 67 arası çıktı.otomatik, renk farkları gibi ayrıntılar önemli değil.kanatlı olacak yanlız.bu resimdeki gibi çift farda olabilir.
    Şimdiden teşekkürler.

sorumu mazur gör arkadaşım. anılarımı tazeliyorsun. piyasadan çok malumatım yok ama teraziderede bulunurdu eskiden bu tarz arabalar oradaki esnaf böyle antikalara meraklılardı. gitmişliğin ve çok görmüşlüğüm vardır oralarda chevrolet ler mercedesler. şimdilerde esnafı biraz azalmış ama birgit fikir edinirsin görürsün belki bir araba tavsiye edenlerde olur. ama dikkat et çok serefsizide vardır oralarda

• NEDEN MERCEDES DİYE BİR ÜST BAŞLIK YOK DA KOCA MERCEDES S AYFASI "DİĞERLERİ" GRUBUNDA YER ALMAK DURUMUNDA KALMIŞ
  • aslında ayrı bir başlık altında açılsa çok daha fazla kişi uğrar buraya forum daha şenlenir
  • evet moderatörlere soylesek mı acaba

lüks araçlar
    tıcarı araçlar

filan gibi bişey
  • Dünyanın ilk benzinli ve Dizel Otomobilini üreten bir firmanın ''Diğer Markalar'' adı altında olması benide uzun süredir düşündürüyor.
    Gerekli yerlere ileticem, olması gerekeni toplu olarak dile getirirsek sanırım gerçekleşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 21 Ekim 2006; 4:32:49 >
  • fazlikazak belki bu 2,3,4. sayfalarda sorulmuştur onları okumadım.

Senin mercedes te 18" jant var demişsin ama ben o jantları 16" gördüm yanlış mıyım ??
  • Arkadaşlar forumunuzu görünce hemen üye olmak istedim çok güzel tebrikederim.Mercedes ustası olmuşsunuz hepiniz ,bende bir mercedes almaya çalışıyorum 1994-95 model s-320 param ancak buna yetiyor ama kafamda birçok soru işareti var daha önceden hiç mecedesim olmadı.Parça sorunu yaşarmıyım yakıtı çok fazlamıdır arabanın belirli sabit bir sorunu varmıdır otomatik vites sorun çıkarırmı birde ankarada alıcağım aracı götürebileceğim iyi bir usta tavsiye edermisiniz herkes başka bir şey söylüyo ama siz bana daha profosyonel geldiniz yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar...
  • quote:

fazlikazak belki bu 2,3,4. sayfalarda sorulmuştur onları okumadım.

Senin mercedes te 18" jant var demişsin ama ben o jantları 16" gördüm yanlış mıyım ??

evet yaa yanlış yazmışım.. 16" olacak sağol söylediğin için....

quote:

Arkadaşlar forumunuzu görünce hemen üye olmak istedim çok güzel tebrikederim.Mercedes ustası olmuşsunuz hepiniz ,bende bir mercedes almaya çalışıyorum 1994-95 model s-320 param ancak buna yetiyor ama kafamda birçok soru işareti var daha önceden hiç mecedesim olmadı.Parça sorunu yaşarmıyım yakıtı çok fazlamıdır arabanın belirli sabit bir sorunu varmıdır otomatik vites sorun çıkarırmı birde ankarada alıcağım aracı götürebileceğim iyi bir usta tavsiye edermisiniz herkes başka bir şey söylüyo ama siz bana daha profosyonel geldiniz yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar...

parça sorunu yaşamazsın... teknik serviste yada yan sanayide bulabilirsin... ama eğer benzinli alacaksan benzin konusunda çok başın ağrır. almanı tavsiye etmem.. ama diesel yada turbo diesel bulursan hiç kaçırma hemen al... hem az yakar hem de karşına kimse çıkamaz...

BEN ABD ' DEYİM...

burada 2003 model S 500 SADECE 15.000 DOLAR

benzinin litresi 80 cent yani galonu 2.5 dolar

bende burada bi tane almayı düşünüyorum hele bi burada ehliyet alayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAZLIKAZAK -- 24 Ekim 2006; 4:13:42 >

• Çok güzel bir clup yapmışınız.Bende bir Mercedes-Benz Yetkili servis ve Bayii çalışanı olarak üye olmak isterim...Tabi isterseniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

BEN ABD ' DEYİM...

burada 2003 model S 500 SADECE 15.000 DOLAR

benzinin litresi 80 cent yani galonu 2.5 dolar

bende burada bi tane almayı düşünüyorum hele bi burada ehliyet alayım...

Bekle bende geliyorum...
    benimkini satsam yol parası v.s. çıkar üstüne
    bana s320 de yeter (tabi orda varsa :)
    o bile canavar gibi ivmeleniyor
  • http://www.araba.com/287219.html

2002 S320 70.000 €

88.000 $

Benzinin litresi 2 $

2003 S500 4 Matic

120.000$ dan fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 27 Ekim 2006; 10:43:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UsTa_

Çok güzel bir clup yapmışınız.Bende bir Mercedes-Benz Yetkili servis ve Bayii çalışanı olarak üye olmak isterim...Tabi isterseniz...

Mercedes-Benz Kulübüne Hoşgeldiniz.

YENİ S GUARD (TAM ZIRHLI MAKAM TANKI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 28 Ekim 2006; 2:15:12 >

• buda benden

Mercedes-Benz S-600 V12 GUARD EL BOMBASI VE YAKIT YANGINI TESTİNİ BAŞARIYLA GEÇERKEN

• Harikasınız ya bu resimler nerden böyle?
  • arkadaşlar ben kendimi bildim bileli mersocuyum nedenmi babamda mersocuydu armut dibine düşer misali benim 1977 model 280 sel bal köpüğü mercedesim var o o zamanlarda bu teknolojiyi düşününce adamlar zamanın baya ilerisndelermiş ne mi var
    1.klima
    2.elektirkli sunroof
    3.merkezi kilit
    4.4 cam elektirkli
    5.enjeksiyonlu 110 motor
    süper döşemeler
    arkadaşlara bu özellikleri sayın ca adamların agzı acık kalıyo daha ne diyeyim yapandan allah razı olsun
  • W116 (280SE 1975)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 2 Kasım 2006; 21:58:24 >
  • Arkadaşlar burada mercedes ile ilgili resim gördüm daha çok bilen arkadaşlardan teknik bilgi bekliyoruz.Mesela halk arasında dolaşan bir söz var c serisi mercedesler tutulmuyor fren yaptığında kayıyor gibi bir söylenti var.20 000 YTL civarında C kasa mı E kasa mı alınmasını tavsiye edersiniz.Yedek parça yakıt ve eilerde satmak istenirse hangisi daha avantajlı olur? 99 model Passat ile 95 model E200 arasında seçim yapamadık.Önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikonnen -- 5 Kasım 2006; 12:21:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.