Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep otomobil sıkar dedim Yıldıza devam..

S SINIFI GECE GÖRÜŞ SİSTEMİ

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*
  • sen böyle devam et

arada fuar fotoları eklemek lazım. yıldız hocam vito tasarım değişikliği olacakmı bilgin varmı?
  • Arkadaşlar selamlar,94 model E-200 sahibiyim,bu sıralar internette ve galerilerde Mercedes'imin akranlarının fiyatlarını kontrol ediyorum 20.000-30.000 YTL arasında değişiyor fiyatlar.Fakat benim arabam hiç birinde olmayan bazı özelliklere sahip,kısacası full oğlan full desek yeridir!Buna rağmen diğer full 1994 model E-200 lerde olmayan donanıma sahip.Ben,eğer bilen varsa mercedesimin gerçek ismini öğrenmek istiyorum,hangi edition'dur ne sınıftır vs...(94 yılında Mercedes edition kullanıyor muydu yanlız orasını bilemem) Donanım olarak başlıca şunlara sahip;

1-Isıtmalı,siyah deri koltuklar
    2-Elektrikli hareket özellikli ön koltuklar(normalden farklı olarak,aynı anda koltuğun hem önünün hem de arkasının aşağı-yukarı eksende inip kalkması özelliği var.Normal versiyonunda ancak koltuğun önünü ve arkasını ayrı ayrı kaldırarak dikey hareketi sağlamak mümkün)
    3-Elektrikli,açılır sunroof(2 kademeli)
    4-Otomatik vites,ABS,AIRBAG,klima,arka ve koltuk başlarının elektrikli hareketi,hidrolik direksiyon,elektrikli açılır-kapanır arka cam perdesi vb. gibi bazı özelliklere de sahip

Ve bunların dışında,yine akranları arasında görmediğim bi konsol'a sahip.Konsol üzerindeki klima,radyo,ışık ve diğer elektronik aksam tuşları farklı şekilde konumlanmış.Radyo/kaset çaların için ise mercedes'in orjinal radyo/kaset çaları olduğunu biliyorum.Kısacası bu arabaya full demek bile eksik geliyor arkadaşlar...

Merak edenler için yakında fotoğraflarını da upload edicem.Bana hak vereceksiniz
    Dip not:Bu arada Mercedes'in hakkının verildiği,hayallere katıldığı bu topicten başka bir yerde de belirtmek yersiz olurdu heralde,aracımı bu aralar almayı düşündüğüm daha yeni bir modeli için satmayı düşünüyorum Mercedes kardeşlerine belirtilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_I_L_E_N_C_E -- 2 Aralık 2006; 18:40:26 >

• merhaba mercedes sever dostlarım ülkemizde ekonomik koşullardan dolayı mercedes sahibi olmak pek kolay olmasa gerek tabi kendi adıma söylüyorum. sizlere sorum olacak lütfen bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum.ben fiyatı konusunda ve kullanımı açısından mercedes vaneo modelini uygun görüyorum.artık üretimi olmasada yüksek modelleri nin 2.eli sahip olunabilecek kapasitede.açıkçası düşünüyorum ve baktığım fiyat aralığı 25.000 -35.000 ytl. aralığında (dizellerinin fiyatı)eğer alabilme durumum olursa uzun zaman binmeyi düşünüyorum ne gibi artı ve eksileri vardır önerirmisiniz kronik sorunları varmı varsada önemli sorunlarla karşıkarşıya kalırmıyım.ben beğeniyorum ve mercedes kaitesine güveniyorum acaba hatamı etmiş olurum?başka modelleride tavsiye edermisiniz fiyat aralığını belirttim yukarıda.(binek olarak kullanmeyı düşünüyorum)hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

• S_I_L_E_N_C_E öncelikle aramıza hoşgeldin. Bahsettiğn 94 model E serisi W-124 kasa araçlarda donanım müşterinin ilk alırken istediği donanımlar dahilinde çok farklılık gösterir. Bu modelin donanımına ek olarak arka koltuk ısıtma + arka tavan makyaj aynaları + arka yan elektrikli perde + 4çeker + hava süspansiyonu + ısıtmalı direksiyon simidi + sırt bel yan destek olarak şişebilen koltuklar + elektronik hız kontrolü vb. gibi birçok donanıma ek ücret karşılığı eklenip dahada full hale getirilen versiyonlarıyla karşılaştım. Aracınız üretilen ensağlam orta üst sınıf araçlardan biri konfor olarakta diyecek yok. İç dış detaylı fotoğrafları topiğimize bekliyoruz..

gt-40 sizde aramıza hoşgeldiniz. Beğenmiş olduğunuz Vaneo oldukça kaliteli ve sağlam bir Mercedes üretimi ancak bu klasmanda gerek 2.el fazlalığı gerekse fiyat performans olarak iyi olan diğer araçlarada göz atmanızı öneririm. Malum ülkemiz koşullarında bu aracı yük aracı olarak kullanmak masraflı olabilir ancak daha ucuz ve yaygın satılan bu tip van kasaya sahip araçlarıda inceleyin.

1992 500E (W-124)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 4 Aralık 2006; 15:50:45 >

• hoş bulduk sn.yıldız ben vaneo'yu aile arabası olarak düşündüm herhalde ben yanlış anlattım.amacım konforlu olsun, mercedes olsun,ama şartlarımada uysun.amacım ticari değil hususi bi şekilde kullamak.diğer konularıda takip eden biri olarak bu araçları tutmuyolar veya karalıyorlar.ama ben nedense model olarak beğeniyorum.(gönül diğer model mercedesleri istesede cep izin vermiyor)uzun süre binmek niyetindeyim alayım satayım kar edeyim gibi derdim yok.ama satarkende zararına vermek istemem.tek arzum eğer kısmetse mercedesim olsun kalite olsun.burda kaliteyi hava baabında söylemiyorum.çünkü nekadar ford arabamda olsa mercedes diyince yelkenlerim suya düşüyor.neyse konuyu uzatmayayım vaneo orta halli insanların alabileceği araba diye düşünüyorum yoksa yanilıyormuyum.parça fiyatları,servisleri çokmu pahalı yoksa abartmamı var.2.el sitelerde fiyatları inceledim mantıklı geldi.sizlerin fikirleri benim için ve diğer kardeşlerimize ışık olabilir düşüncesindeyim.hepimize sağlıklı,mutlu,savaşsız günler diliyorum.kalın sağlıcakla.

• mrb arkdslar.oncelikle mercedes formunu ilk defa bugun okudm tabi henuz henuz hepsni dgl..neden bole bi ilgim gelsitigine gelince ikinci el bi araba almayi dusunuorum ogrenciyim.15=20.000 ytl arasi dusunuorum.ve dusundum de konfor duskunu olarak bu paraya ikinci el kcuuk ve konforsuz bi dizel araba almaktansa konforlu ve tuplu bi mercedes alirim daa ii.bilmiorum haksiz miim.sorularim sunlar olacak.oncelikle bana tavsiye edebilceginiz modeller hangileridir tabi bunlara tup taktrmak kaydyla ve bu masraflar tahmini ne kdr tutar ve yakit duurmu ne olur.bir de aklima sole bi fikir geldi acaba diorum bi mercedes c 95 model falan alip bunu cabriolet e donusturmek mumkun mudur bole bi seyi tavsiye eder msnsz ve masraflar tahmini ne kdr tutar.simdiden tskler...
  • Sayın gt-40

Aile aracı olarak kullanmayı düşündüğünüz Vaneo gayet kaliteli bir üretim ancak imkanlar dahilinde VITO almanın çok daha iyi olacağı kanaatindeyim. Gerek kullanım özellikleri gerek 2.el piyasası gerekse fiyat performans açısından rakipsiz özelliklere sahiptir.. Düşünmenizi tavsiye ederim. içi ev gibi rahat düzenlenebiliyor..

medxr13 arkadaşım. C 180 (W-202 kasa) Mercedes Benz in orta sınıf kaliteli bir üretimidir ve konfor açısından bu sınıfta eniyi araçların ilk sıralarında yer alır. Konfor olarak W-124 kasaya oldukça yakındır. tasarım olarakta daha yeni ve güncel bir teknolojiye sahip. Öncelikle almadan önce dikkatlice aracın kaza durumu özellikle alt yapısı iyi incelenmelidir. Cabrioleye dönüştürme fikri düş olarak kalsın sonradan yapılan bir cabriolet için bütün güvenlik sınırları kaldırılmış olur.. Eniyisi Orj. Cabriolet olacaktır. Yinede imkanınız varsa 95-96 model donanımlı ve temiz bir C sınıfı size uzun yıllar konforlu yolculuklar sunacaktır. şimdiden hayırlı olsun..

(W-202) C SINIFI 1993-2000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 5 Aralık 2006; 21:05:48 >

• arkadaşlar mercedesin binek aracı yok ama sprinter var 260 bin km de araçta maşallah daha debriyaj plakası değişmedi bence mercedes son nokta tartışılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Sayın gt-40

Aile aracı olarak kullanmayı düşündüğünüz Vaneo gayet kaliteli bir üretim ancak imkanlar dahilinde VITO almanın çok daha iyi olacağı kanaatindeyim. Gerek kullanım özellikleri gerek 2.el piyasası gerekse fiyat performans açısından rakipsiz özelliklere sahiptir.. Düşünmenizi tavsiye ederim. içi ev gibi rahat düzenlenebiliyor..

medxr13 arkadaşım. C 180 (W-202 kasa) Mercedes Benz in orta sınıf kaliteli bir üretimidir ve konfor açısından bu sınıfta eniyi araçların ilk sıralarında yer alır. Konfor olarak W-124 kasaya oldukça yakındır. tasarım olarakta daha yeni ve güncel bir teknolojiye sahip. Öncelikle almadan önce dikkatlice aracın kaza durumu özellikle alt yapısı iyi incelenmelidir. Cabrioleye dönüştürme fikri düş olarak kalsın sonradan yapılan bir cabriolet için bütün güvenlik sınırları kaldırılmış olur.. Eniyisi Orj. Cabriolet olacaktır. Yinede imkanınız varsa 95-96 model donanımlı ve temiz bir C sınıfı size uzun yıllar konforlu yolculuklar sunacaktır. şimdiden hayırlı olsun..

tsk ederim dostum acikcasi benim de cabriolet e donusturme fikri cok kafama yatmamisti yine de bi danisiiim dedim.dizayn olarak da o paraya alinabilcek mercedesler icinde en yeni gorunume sahip oldugnu dusundugum icin c serisi olsun dedim.peki tup taktirma fikrine sicak bakan ya da karsi cikan var mi maliyeti ne olur ve tabi yakit durumu ne olur tahmini..bilen varsa yanitlarsa sevinirm..

• kardeş arç enjeksiyonlu olduğu için sıralı sistem gaz takılıyo 1 milyarın üstünde fiyatıda
    quote:

Orjinalden alıntı: medxr13

quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Sayın gt-40

tsk ederim dostum acikcasi benim de cabriolet e donusturme fikri cok kafama yatmamisti yine de bi danisiiim dedim.dizayn olarak da o paraya alinabilcek mercedesler icinde en yeni gorunume sahip oldugnu dusundugum icin c serisi olsun dedim.peki tup taktirma fikrine sicak bakan ya da karsi cikan var mi maliyeti ne olur ve tabi yakit durumu ne olur tahmini..bilen varsa yanitlarsa sevinirm..

• Sıralı sistem (BRC vb) kaliteli ürünlerde problemsiz bir şekilde kullananlar olduğunu biliyorum. Yakıt tüketimi motor hacimlerine göre makul değerlerdedir. Hatta ilginçtirki çoğu marka ve modelden daha az yakıt tüketir ve bu insanlar arasında bilinmez.. yinede kaliteli ve uzmanlar tarafından uygulanacak gazlı bir sistemin nispeten iyi olabileceği düşünülebilir..
  • Mükemmel bir savaş makinesi daha.. (Ülkemiz için eniyi seçenek)

4 ülkenin ortak geliştirdiği Eurofighter Typhoon

(Almanya bölümü Daimler Benz tarafından üretiliyor)

Daimler-Benz Aerospace (Mercedes-Benz Uzay Araştırma)

OFFICIAL SITE >>http://www.eurofighter.com/

LINK >> http://www.epmtech.jotne.com/newsletter/ew198/5.html

• CLK
  • YENİ ARAZİ TANKI GL SERİSİ

• Bence birde bu resime bakın derim ......

SUUDi PRENSiNE YAPMIşLAR BUNU

4.8 MiLYON $, ÜZERi GERÇEK TAŞLARLA KAPLI

• Mercedes-Benz Sprinter Becker Jet Van

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 10 Aralık 2006; 2:29:02 >

• yıldız kardeş bu vitolar hakkında bir bilgin yokmu ? bir kaç kez sordum ama cevap vermedin bir zahmet be arkadaşım
  • VITO olarak şuan yeni bir tasarım üzerinde çalışılıyor ancak net çıkış zamanı henüz belirlenmiş değil.
  • iyi iyi sağolasın. önümüzdeki yıl viano almayı düşünüyorduk beklerim valla. bu tasarımın arka kısmı hoşuma gitmiyor yeniside 2008 model olarak çıkar diyorlar bu modelin satışları bayağı düşük çünkü
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.