Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar ise yeni kasa CL serisine ait fotoğraflar. Ben henüz hiç görmedim fakat Türkiye'ye de gelmiş ve satılmaya başlamış. Aksesuarlarına göre CL 500'ün fiyatı 225.000 Euro ila 240.000 Euro arasında değişiyor. Satılık olanlardan bir tanesinin ilanı ekte :)

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=12000&AdId=3182952

•  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

CL600 Carlson ve W126 SEC
  • CL 500 >> PhotoShop ile modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 2 Ocak 2007; 1:26:18 >
  • yıldız hoca viano larda durum ne değişiyormu haber verecektin ? a seriside aynı şekilde durumu ne olacak
  • Arkadaşlar 97 model E200 var. Araba arkadan darbeli, özel servis 3-4 milyar masrafı var diyor. Şasi falan sağlam. Sadece kaportada sorun var o kadar. Bu araba alınır mı sizce. Sıralı sistem tüpü var. Otom. vites, Elegance. Saygılar...
  • 1997 model bir arabada ufak tefek hasarların olması gayet normal bence. Benim takip edebildiğim kadarıyla bu kasa E serisi en çok tutan Mercedes modellerinden. Arabada herhangi başka bir problem yok ise bence alınır bu araba :)
  • bende W-126 kasa 280-S 4ileri otomatik şanzımanlı bir araba var arkadaşlar yaklaşık beş yıldır bende şanzımanından araç vites boş konumdayken sanki bozuk rulman uğultusu gibi bir ses geliyor şanzıman karterini söktüm ve filtresini değiştirdim yağını da yeniledim sesle ilgili aklıma gelen şanzıman yağ pompasının bu sesi yapması.bu şanzımanın ayrıntılı resmi varsa arkadaşlar forumda yayınlarsanız sevinirim fikirlerinizi bekliyorum.
  • Demir kardeş bahsettin arabayı kolay toplarsın parça bol bir kaç yere bak ucuzada yaparsın bence olur .. şimdiden hayırlı olsun diyorum..
  • Orjinalden alıntı: alpay74

Klasik SL serisi :)

Yav nerden buluruz bunlardan, :) Şaka bir yana da eskiden daha iyi tasarlıyorlarmış bu arabaları. Yoksa ben mi yaşlandım ne.
  • Merhaba Hada, klasik arabaların şimdikilerden daha da güzel olduğu görüşüne ben de katılıyorum içtenlikle. Eski arabaların herbirinin sanki bir kişiliği var gibi öyle değil mi, şimdiki gibi herbiri birbirine benzemiyor. Resimdeki SL serisi de çok şık gerçekten ve bence en az 0 km bir SL serisi kadar vardır fiyatı.
  • Resimdeki 1954 model SL-300 fabrikanın özel sakladığı araçlardan biri sanırım. ve bu gibi klasik koleksiyon araçlar fiyat olarak onlarca sıfır SL den pahalıdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Resimdeki 1954 model SL-300 fabrikanın özel sakladığı araçlardan biri sanırım. ve bu gibi klasik koleksiyon araçlar fiyat olarak onlarca sıfır SL den pahalıdır..

Ben de öyle tahmin etmiştim :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpay74

Merhaba Hada, klasik arabaların şimdikilerden daha da güzel olduğu görüşüne ben de katılıyorum içtenlikle. Eski arabaların herbirinin sanki bir kişiliği var gibi öyle değil mi, şimdiki gibi herbiri birbirine benzemiyor.

Kesinlikle.

Böyle bir arabam olsun, severim, öperim, içinde uyurum, onunla gezerim, arkadaşım olur, ona çay yaparım, beraber orhan pamuk okuruz, sinemaya gideriz, bana tur ısmarlar.... uhaha hafiften yiyorum galiba.
  • izlemek bile güzel ama ...
  • BU DA BENDEN OLSUN!

• ARKADAŞLAR HEPİNİZİN ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK.BÜTÜN YORUMLARI OKUDUM RESİMLERE BAKTIM VE BİKERE DAHA ANLADIMKİ MERCEDES
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpay74

Merhaba Hada, klasik arabaların şimdikilerden daha da güzel olduğu görüşüne ben de katılıyorum içtenlikle. Eski arabaların herbirinin sanki bir kişiliği var gibi öyle değil mi, şimdiki gibi herbiri birbirine benzemiyor. Resimdeki SL serisi de çok şık gerçekten ve bence en az 0 km bir SL serisi kadar vardır fiyatı.

haklısın kardeş.
  • ARKADAŞLAR BUDA BİZİM İHTİYAR ... AMA YILDIZA AŞIĞIM ..
  • Klasik modellerden devam edelim :)

Aşağıdaki resimler 1954 ve 1957 model 300 SL modellerine ait.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.