Bu vidyoda SL55 AMG ile Mercedes SLR'yi karşılaştırmışlar. Öyle güzel görüntüler var ki SLR'ye hayran kalacaksınız. En hızlı arabalar ile yapılan tur zamanlarında SLR'in yaptığı derece ise gerçekten şahane.
Mercedes Benz 300 SL 'Gullwing' Coupe (1954 - 1957)
Mercedes Benz 230 SL Pagoda
Mercedes Benz 560 SL (1985 - 1989)
SELAM ARKADAŞLAR .SİTE YE ULAŞMAK BİRAZ GÜÇ OLUYOR.TEK BİR TIKLA ULAŞABİLECEK BİR KULÜP YAPAMAZMIYIZ.BU ARADA PAYLAŞIM SADECE RESİMLERDE KALMASA .HERKES ETEĞİNDEKİNİ ORTAYA DÖKSE.LAZIM OLAN TALEP ETSE DAHA İYİ OLMAZMI NEDERSİNİZ.
Merhaba Makam;
Elbette söylediğiniz şekilde karşılıklı yardımlaşmanın daha da fazla olduğu bir bölüm haline getirmeliyiz bölümümüzü. Fakat dediğiniz gibi belki bölüme ulaşımın zor olmasından belki de bu bölüme mesaj atan arkadaşların foruma bağlanamamalarından ötürü son zamanlarda boş kaldı bölümümüz. Böyle olduğu için de en azından eklediğimiz resimler ile bölümümüzü güncel tutmak gerekir bence.
Kazasız, güzel günler dilerim :)
quote:
Orjinalden alıntı: makam
SELAM ARKADAŞLAR .SİTE YE ULAŞMAK BİRAZ GÜÇ OLUYOR.TEK BİR TIKLA ULAŞABİLECEK BİR KULÜP YAPAMAZMIYIZ.BU ARADA PAYLAŞIM SADECE RESİMLERDE KALMASA .HERKES ETEĞİNDEKİNİ ORTAYA DÖKSE.LAZIM OLAN TALEP ETSE DAHA İYİ OLMAZMI NEDERSİNİZ.
Beyler valla sizin S600 lere bitiyorum.. Hem akıl almayacak donanımlar mevcut hemde süper bir performans.. Nekadarda su gibi benzin yaksa, değer..
Herkese merhaba;
Yeni kasa C serisinin resimleri yayınlanmış. Gözümüz alışmadığı için değişik geliyor yeni dizaynı fakat ilk fark edebildiğim spor çizgisinden uzaklaşıp daha klasik bir araba olmuş bence yeni C serisi.
C 180 KOMPRESSOR 115 kW/156 hp C 200 KOMPRESSOR 135 kW/183 hp C 230 150 kW/204 hp C 280 170 kW/231 hp C 350 200 kW/272 hp C 200 CDI 100 kW/136 hp C 220 CDI 125 kW/170 hp C 320 CDI 165 kW/224 hp
Ön farlar 114-115 kasayı anımsatıyor yoksa onun cupe'simi?
arkadaşlar elinize sağlık
Uzun süre iş yoğunluğu nedeniyle kurduğum topiğe bilgi aktaramadım ama görüyorumki arkadaşların yoğun ilgisi ve bu konudaki çalışmaları kayda değer olmuş. emeği geçen tüm yıldız severlere teşekkür ediyorum. Havada karada ve denizde.. o her yerde
quote:
Orjinalden alıntı: alpay74
Herkese merhaba;
Yeni kasa C serisinin resimleri yayınlanmış. Gözümüz alışmadığı için değişik geliyor yeni dizaynı fakat ilk fark edebildiğim spor çizgisinden uzaklaşıp daha klasik bir araba olmuş bence yeni C serisi.
C 180 KOMPRESSOR 115 kW/156 hp C 200 KOMPRESSOR 135 kW/183 hp C 230 150 kW/204 hp C 280 170 kW/231 hp C 350 200 kW/272 hp C 200 CDI 100 kW/136 hp C 220 CDI 125 kW/170 hp C 320 CDI 165 kW/224 hp
çok daha güzel olmuş bence
arkadaşlar gayet bilgilendiri başlık olmuşda..
üyeleri yada üye olmak isteyenleri bi toparlasak
Çok güzel bi bilgi kaynağı olmuş sağ olun bende bir mercedes hastasıyım şimdilik benim bir mercedesim yok yok ama şimdilik...
Özellikle w126 kasa Mercedeslere hastayım. Bir de 190E vardır gönlümde. Model otomobil biriktiriyorum. Maddi durumumu düzeltirsem bordo renk 190E alacağım. Yakın bir zamanda w126 kasa 500SEC de çıkacak.
Mercedes markasıyla tanışmam 2002 yılının sonunda w124 kasa 90 model 200e kullanmam ile başladı. O zamana kadar "mafya arabası" olarak itici bulduğum araca aşık olmuştum. aracı 80 km boyunca test ettim, araç 4 vites manueldi, son vites 60 km hızla kamyon arkasında rampa çıkarken hafifçe gaza dokunduğumda aracın burnunun biraz havaya kalktığını görmek yüzümde bir tebessüm oluşturmuştu. araç çok sessiz ve konforluydu. araçtan en hafif bir tıkırtı gelmiyordu. yolda verdiği "güvende hissi" paha biçilemezdi. eve dönündüğümde kendi aracıma binmek bile istemedim bir süre. (aracım 2000 model megane 1.6 16v rte sedan manuel) sürekli şehirlerarası yolculuk yaptığımdan mercedes in yol konforu beni çok etkilemişti.
mercedes dışında para verip alacağım otomobillere verdiğim paraya acıyorum. (infiniti m45 ve audi rs4 türkiyede bulunmadığına göre)
bmw de kullandım ama daha sert geldi süspansiyonu, araçtaki hafif salınımlar hoşuma gidiyor.
yaza doğru nasip olursa aracımı değiştirmek istiyorum.
tercihlerim arasında
1- e200 komp. 2001 model
2- ford focus tdci ghia cvt sedan (sıfır)
3- honda civic sedan otm. vites. (sıfır)
ayrıca e200 ün kompressör süz otm. vites versiyonu (4 farlı 2000 model sanırım) nasıldır, yani çok mu hantal kalıyor, hızlanma süresi 11 saniyenin üstünde mi kalıyor? bunu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.