Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes Benz dünyanın enkaliteli yol araçlarını üretir. Kim nederse desin ençok tercih edilen üst sınıf otomobil herzaman Daimlerdir. Birgün Mercedes kullanma şansın olursa çok daha iyi anlarsın.

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*
  • arkadaslar bu soruya bi cevap verir misiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: Postal_Phreak

ruhsatta kompressor yazmaması ama arabanın arkasında kompressor yazısı olmasına ne diyosunuz böyle mi oluyor sizde de
  • Merhaba Postal_Phreak;

CLK serisinin önceki yıllarda üretilen modellerinde hem kompressor olan hem de olmayan modelleri vardı. Kompressor olmayan modeller 2.000 cc motor hacminde 136 beygir gücündeydi.

Bahsettiğiniz arabaya Kompressor yazısı sonradan da eklenmiş olabilir. Bence beygir gücüne bakın arabanın, eğer 136 beygir ise kompressor değildir.

CLK serisi gerçekten çok şık, güzel ve de prestijli bir araba.

İyi günler dilerim.
  • Motor kaputunu açtığınızda Üst bloğun üzeri komple Kırmızı bir kaplama ile üzerinde Kompressor yazısı göreceksiniz.. Eğer kompressor değilse üst kapak düz kapaklıdır.. resimdeki örnek gibi..

• MERABA BEN SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM VE ÜST TARAFTAKİ MAVİ YAZILI MESAJI OKUDUM AMA YENİ OLDUĞUMDAN NASIL MESAJ ATMAYI BİLMİYORUM BAŞKA BİRİSİNE GİDERSE ÖZÜR DİLERİM ORADA OKUDUĞUMAA GÖRE ARABA UÇUYOMUŞ BİZDEDE TABİ BEN 16 YAŞINDAYIMDA BİZİM ARABA ESKİ KASA MANDA YANİ 95 MODEL S320 BANA UÇAK GİBİ GELİYO AMA O ARABAYLADA UÇMAK İSTERİM
  • 1972 MODEL W 115 SAHİBİYİM BU ARACIN KARBÜRATÜRÜ VE AKSESUARLARIYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR ARIYORUM.
  • İYİ OLUR HEM YENİ ŞEYLER GÖRÜRÜZ
  • Mercedes-im;

Hoşgeldin aramıza. Güzel mesajlar ve konular ile forumuza zenginlik katacağına inanıyoruz :)
  • Kinggold;

Hoşgeldiniz aramıza:)
  • arada bir girip yıldız dostumuzun mercedes konularını takip ediyorum.çalışmaları oldukça başarılı,emek harcanmış şeyler.tebrikler dostum elbet bir gün mercedesimiz olacak oda senin onayından geçecek
  • ARKADAŞLAR MERHABA.. HERŞEYDEN ÖNCE BU FORUMU SESSİZ SEDASIZ YAKLAŞIK 4 AYDAN BERİ ARA ARA TAKİP EDİYORUM VE ÇOK İYİ BİR İŞ ÇIKARMIŞSINIZ DİYEREK HEPİNİZİN ELLERİNE SAĞLIK DİYORUM...BİR MERCEDES TUTKUNU OLARAK SİZİNLE MERSEDES HK. DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.. ÇEVREMDEKİ İNSANLAR MERCEDES TUTKUNU OLUP ONLARLA SÜREKLİ OLARAK BU KONUYU KONUŞMAKTAN BÜYÜK KEYİF ALIYORUZ HATTA VE HATTA Bİ ARKADAŞ 79 MODEL 280 SE (ŞU AN RESTORASYONDA) VE BİRDE 86 MODEL 500 SEL ALDIK (ÖZEL YAPIMDIR= ELK.Lİ ÖN ARKA KOLTUKLAR-ÇİFT KADEMELİ SUNROOF,OTOMATİK VİTES,LPG,ÇİFT YÖNLÜ KLİMA VE EN ÖNEMLİSİ BİR ÖZELLİĞİNİ ŞANS ESERİ YAKALADIK ARABA UZAKTAN KUMANDA İLE ÇALIŞTIRABİLİNİYOR VE NORMAL EMSALLERİNDEN ŞAŞİ 17 CM DAHA UZUN) VE BU 500 SEL'İ İNANMAYACAKSINIZ AMA 7500 YTL YE KAPATTIK...(BU FİYATA TİPO BİLE VERMEZLER....)

YAKINDA BENDE BU GRUBA 94 MODEL ÖZEL YAPIM BİR S320 LE KATILMAYI DÜŞÜNÜYORUM FULL+FULL DİREKSİYON+KONSOL GÖVDE MAUN KAPLAMA VE EXTRA ÜZERİNDE FABRİKASYON BOSE MARKA 5+1 HOME TEAHTRE VAR..

YALNIZ HİÇBİRİNİZİN DEĞİNMEDİĞİ YADA FARKETMEDİĞİ BİR NOKTA VAR BU BİR RUH YADA BİR HİSSEDİŞ MESELESİDİR ACABA HANGİ ARZU İLE NASIL YAPILDI BU ARABALAR?? NEYİ TEMSİL ETTİ??BUNU YAPAN YADA DİZAYN EDEN İNSANLAR HANGİ RUH VE KARAKTER YAPISI İÇİNDEYDİLER?? ÇÜNKİ ORTADA BİR GERÇEK VAR Kİ BU ARABALAR GÖKTEN ZEMBİLLE İNMEDİ BU KUSURSUZ ARAÇLARI ORTAYA ÇIKARANLARDA SİZİN BENİM GİBİ ETTEN KANDAN İNSANDILAR..ODA YILDIZIN DÜNYA ÜSTÜNDE ARİSTOKRASİ VE KUSURSUZLUĞUN EN İYİ SİMGESİ OLDUĞUDUR...

MERCEDES İN TARİHİ İNCELEDİĞİNİZDE 1900 LÜ YILLAR VE 2.DÜNYA SAVAŞI ARASINDAKİ ZAMAN DİLİMİNDE MERCEDES İN MODELLERİ İLE 2.DÜNYA SAVAŞI SONRASINDAKİ MODELLERİ ARASINDA GÖRÜNÜM ZARAFET VE ONDAN SONRAKİ DÖNEMLERDEN BUGÜNE KADAR GELEN TÜM MODELLERDE BİR İNCELEME YAPMANIZI TAVSİYE EDERİM BU ZAMAN ZARFINDA MODELLER DAHA ZARİF VE ARİSTOKRAT HALE GETİRİLMİŞ VE BU ZAMANA KADAR BU DUYGU VE DÜŞÜNCE HİÇ DEĞİŞMEMİŞTİR BUNUN ALTINDA ADOLF HİTLERİN İMZASI OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ????? BANA GÖRE ADOLF HİTLERİN POLİTİKASI OLAN ÜSTÜN VE ARİ IRK I YARATMAK (GERÇİ BUNU BAŞARAMADILAR AMA) BU DUYGU DÜŞÜNCEYİ BUGÜNE KADAR OLAN VE BUGÜN Kİ MERCEDES'LERDE ÇOK AÇIK VE NET BİR ŞEKİLDE GÖREBİLİRSİNİZ..

BİRDE ŞU VAR MERCEDES REKLAMLARINDA GENELDE ALT MÜZİK OLARAK ALMAN GRUBU RAMMSTEIN IN MÜZİKLERİNİ KULLANIR BİLMİYORUM ARANIZDA DİNLEYEN VARMIDIR AMA Bİ KAÇ PARÇASINI BENDE SEVEREK DİNLERİM BU GRUB ÇOK CİDDİ ANLAMDA ŞARKILARINDA ÜSTÜN ALMAN IRKINI VURGULAR ŞARKILARINDA.. (MERCEDES İ YÜREKTEN HİSSETMEK İSTERSENİZ SİZE TAVSİYEM RAMMSTEIN-REISE REISE ŞARKISINI DİNLEMENİZDİR) MERCEDES SAHİBİ OLUN OLMAYIN ŞARKIYI DİNLERKEN BİLE MONİTÖRÜNÜZDE MERCEDES RESMİNİN OLMASI VE ŞARKIDAN ÇIKARTTIĞINIZ SONUCUN KARIŞIMI BİLE SÜZE BÜYÜK BİR KEYİF VERECEKTİR BUNU BİR DENEYİN DİYORUM..

SAKIN BENİM BİR NAZİ SEMPATİZANI OLDUĞUMU SANMAYIN TAM TERSİ... BEN ÜLKEMİ SEVEN BİR İNSANIM..

UZUN SÖYLEMİMİ SABIRLA SONUNA KADAR OKUDUĞUNUZ İÇİN SİZE MÜTEŞEKKİR OLDUĞUMU BİLMENİZİ İSTERİM GERÇEK MERCEDES TUTKUNLARI ZATEN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ÇOK İYİ ANLAYACAKTIR...

• arkadaşlar forum gerçekten güzel herkesin emeğine sağlık... w123 kasa 230E sahibiyim..83 model.aileden birisi gibi oldu.koca direksiyonu ile kullanımına doyamadığım bir arabadır...Allah herkesin gönlüne göre versin..
  • HOŞ GELDİN KARDEŞ AKTİF OLMAN DİLEĞİYLE İNŞ KEYİFLİ FORUMLAR
  • yildiz

Mercedes Benz dünyanın enkaliteli yol araçlarını üretir. Kim nederse desin ençok tercih edilen üst sınıf otomobil herzaman Daimlerdir. Birgün Mercedes kullanma şansın olursa çok daha iyi anlarsın.

BENCEDE YILDIZ KARDEŞİME KATILIYORUM TAMAMEN MERCEDES E BİNEN ZOR İNİYOR
  • s.a

arkdaslar bu gibi bi ortamda bulundugumdan çok mutluyum.sonuçta mersocuyuz.:)Valla şimdilik bende 1999 Model Mercedes Vito var napalım:)
  • Hepsi mükemmel emeği geçenlere teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crumpler -- 13 Mart 2007; 23:05:44 >
  • MERCEDES BENZ TARİHÇESİ HAKKINDA SIK SORULAN SORULAR VE GENEL BİLGİLER

1897 yılında Fransa'nın Nice kentinde yaşayan Avusturyalı tüccar ve Avusturya Nice Başkonsolosu Emil Jellinek, Dünyanın ilk otomobili Daimler fabrikasını ziyaret ederek bir otomobil satın aldı. Uluslararası finans dünyası ve aristokrasi ile iyi ilişkiler içinde olan Jellinek, Daimler otomobili ile Fransız Riviera'sında büyük ilgi topladı. Daha sonra Jelinek 1899'da 23 beygir gücünde motorla donatılmış bir Daimler yarış otomobiline büyük kızı Mercedes 'in adını vererek bu araçla Nice'de bir yarışa katıldı ve birinci oldu. Bu başandan sonra Jelinek, Daimler fabrikasına 36 otomobil sipariş verdi ve bu araçların "Mercedes" adını taşımalarını şart koştu.

Emil Jelinek'in elde ettiği satış başarısı üzerine Daimler, 1901 yılından itibaren ürettiği araçları "Mercedes" olarak adlandırmaya karar verdi. Mercedes İspanyolca konuşulan ülkelerde çok kullanılan bir isimdir. Kelime olarak da Mars gezegeninin ispanyolca adıdır. Lütuf ve zerafet anlamına da gelmektedir. 23 Haziran 1902 tarihinde Mercedes marka adı olarak tescil edildi. 26 Eylül 1902 tarihinden itibarende kanunlarca koruma altına alındı.

Daimler Otomotiv Grubu

Mercedes grubu : Maybach | Mercedes-Benz | Smart
    Crysler grubu : Dodge | Chrysler | Jeep | Beijing Automobile Works
    Ticari araç grubu : Setra | Mercedes-Benz | Freightliner | Sterling Trucks | Western Star Trucks
    Stratejik ortakları : | Mitsubishi | Fuso | Hyundai

W-126 (BALINA KASA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 13 Mart 2007; 23:22:39 >

• yolların en agısbaslı en havalı en karizmatik arabası, arac dünyasının en konforlu aracı, bugüne kadar gordugum yeniliklerin mimarı mercedess.su anki aracım renault laguna II. allah inşallah ilerde bir tane mercedes nasip eder.hayallerimden bir tanesi
  • öf yaaa

bu başlığa bugün b girdim, kaç saattir başındayım ancak tamamına bakabildim.

Herkese teşekkür ediyorum, çok güzel kalite şeyler paylaşmışsınız.

Benim gönlümde yatan mercedes de 190 serisi olanlar. bunlar hakkında pek bi bilgi göremedim ama burda. bi yerde bahsi geçiyo .

190 ların motor seçenekleri hakkında bilgi verebilirmisiniz .

d si var e si var, hacimleri farklı... yakıtı hakkında da bilginiz varsa çok memnun olurum (lt/km gibi)
    tekrar tekrar teşekkürler
  • KARDEŞ BİZ AYLARDIR ÇIKAMADIK BU SİTEDEN..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.