Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen hafta itibariyle ben de bir 2005 model A170 ile aranızdayım. A serisi ile ilgili her türlü soruya açığım
    Herkese iyi sürüşler..
  • Tekrar ediyorum..

Herşey iyi güzelde üyeleri bir toparlasak diyorum..
  • sayın mercedes kullanıcıları bir konuda yardıma ihtiyacım var.19995 sonrası c 180 veya c200 almak istiyorum.tavsiye edermisiniz? ok masraf çıkarırmı bana? birde bu iki motorun şehir içi ve şehir dışı otomatik ve manuel yakıt yakma değerleri ne kadardır? şimdiden teşekkür ederim.
  • 1995 demek istedim
  • A170 YENİM ALDINIZ YOKSA VARMIYDI KAÇ SENEDİR KULLANIYOSUNUZ?
  • honda_vtec dostum.. Almayı düşündüğün 1995 model C serisi W 202 kodlu Mercedes Benz, serinin sportif ve tasarımı Murat GÜNAK tarafından gerçekleştirilen güzel bir modeli.. Her marka araçta olduğu gibi özellikle Mercedes te servis bakımı ve orjinal yedek parça kullanımı çok önemlidir. Ülkemizde çoğu kullanıcı için masraflar ön planda tutulduğu için genelde ucuz yedek parça ve sanayi bakımı zamanı geçtikten sonra (yani bir problem çıktıktan sonra) yapılmaktadır. Alacağınız aracın periyodik bakımlarının nerede yapıldığını ve hangi parçasının hangi sebepten değiştiğini ve orjinal parça kullanılıp kullanılmadığını iyi öğrenmenizi tavsiye ederim.. Yakın bir arkadaşımda 94 model temiz bir C180 vardı ve aracın gerek konforu gerekse bakım masrafları (Diğer araçları olan) 2001 model Opel Vectra dan daha iyiydi.. Bunun üzerine Opeli elden çıkarıp yollarına ikinci bir yıldızla devam ettiklerini biliyorum. Ancak sizin için performans ve ortalama bir yakıt tüketimi yeterliyse tavsiyem C200 (mümkünse Kompressor) olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

• selam
    A170i yeni aldım, ama daha önce 150'lerden kullanmıştım. 150'ye göre çok farklı bir araç. Yürüyüşü ve gidişi çok daha iyi
  • yildiz dostum..verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.
  • MERCEDES BENZ CL-500 (2007)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 8 Nisan 2007; 18:54:56 >

• w201 in teknik özelliklerini bilen biri var mı ? özellikle 1.8 ve 2.0 litre motorluların...
  • arkadaşlar yazılarınızı yeni okumaya başladım ben bir buçuk yıl önce 190d aldım kalitesi tartışılmaz 1987 model 4ileri 601 motor mersedes serisinin en ekonomik aracı budur dostlar.parçası pahalı dediler yıllarca bizleri kandırdılar ama hiç kaliteden bahsetmediler uyutular bizi simsarlar.aracım 250 bin kmde zenit saat gibi çalışıyor allah nazardan saklasın herkese allah bir yıldı nasip etsin dostlar
  • arkadaşlar 190d hakında bilgilerinize açıgım önerilerinizi bekliyorum yıldızlı günler diliyorum herkese eyvallah arkadaşlar.
  • paardon yıldız dostlarım 190d ile bir depo yakıt ile şehir içi 600 km yol yapıyorum şehir dışı 800 km selamlar yıldız dostlarım.
  • ARKADASLAR BEN TAM BİR MERCEDES BENZ HASTASIYIM.İDDİA EDİYORUM DUNYA U<ERINDEKI EN HASTA FANATIKLERINDEN BİRİYIM WAZGECILMEZ BIR TUTKUM WAR.AİLEM BAZEN KORKMUSTUR KAFAYI FILAN YIYECEKSIN YETER DİYE.BABAM SIRF WAZGECSIN DIYE 98 MODEL E200 ALDI FAKAT NAFILE WAZGECEMIYORUM.SIZLERLE PAYLASIYIM DEDIM.

• ARKADASLAR LUTFEN MERCEDES BENZ İLE İLGİLİ HER TURLU BİLGİ VE RESMI MAİL OLARAK ATIN RICA EDIYORUM.BEN BU BAHSETTIGIM E200 E XENON FAR TAKTIRMAK İSTIYORUM BUNUN İYİSİ HANGISI YARDIMCI OLUN LUTFEN MAİL ATARSANIZ SEVINIRIM.kibrisfatihi_19@hotmail.com
  • h4 philips fena sayılmaz... fatih..
  • CEWAP İÇİN ÇOK TEŞEKKUR EDERİM.BURDAKI TUM ARKADASLARA SESLENIYORM.BUNA TUM KALBINIZLE İNANIN.TURKIYEDE TANIYABILCECEGINIZ EN BUYUK MERCEDES BENZ HASTALARINDAN BIRIYIM.BUNA İNANMAYIP KANITLAMAMI İSTEENN ÇOK OLDU WE SONRA İNANDILAR ÇÜNKÜ KANITLADIM.MERCEDES BENZ BENIM HAYATIMIN ANLAMIDIR.....
  • ARKADASIM ÖNCELİKLE MERHABA.BAHSETTİGİN 4 FARLI MERCEDESE MAKYAJLI KEDİ GÖZ DERLER.ONUN E200 OLANI YANI KOMPRESSORSUZ OLANI VAR BİZDE BEN 210 GORDUM.HEMDE BAHSETTİGİM ARAC 98 MODELI.COK SERI KALKMASADA 1660 KGLIK GOVDEYI O MOTOR NASIL KALDIRIYO HAYRET EDERSİN.
  • bırı soyledı ama turkıyede maybach yok arkadaslar 1 tane geldı klur farkından dolayıdırkı gerı gonderıldı satılaadı tayyp erdoganınkı vw pıton dur ayrıca ıyıbılıyorum dızelı ılk merso deyıl pejo kullanmıs ama mersoyada dıl uzatacak deyılım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jean Luc Picard

selam
    A170i yeni aldım, ama daha önce 150'lerden kullanmıştım. 150'ye göre çok farklı bir araç. Yürüyüşü ve gidişi çok daha iyi
    Jean Luc Picard, A150 hakkında olumsuz ve olumlu neler söyleyebilirsin? Kullandığın araç otomatik miydi? yakıt ve performans açısından yorumlarsan sevinirim..Fikri olan diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum..Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.