Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: alpse969*
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yokmu 190E 1.8 in teknik biliglerini verebilecek bir kişi ? Özellikle yakıt tüketim değerleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

Yokmu 190E 1.8 in teknik biliglerini verebilecek bir kişi ? Özellikle yakıt tüketim değerleri

Burada alakalı bir konu var istersen takip et, yardımcı olabilir belki...
  • ARKADASLAR MERHABA:
    1998 MODEL MERCEDES E200 E.XENON FAR KITI ALMAYI DUSUNUYORUM.MTEC MARKAMI ALIYIM VEYA DIGERLERINDENMI????HANGISI İYİ BUNLARIN???BİRDE 6000K MI YOKSA 8000K MI ALSAM.YARDIMCI OLUN LUTFEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jean Luc Picard

Selamlar,
    Geçen hafta itibariyle ben de bir 2005 model A170 ile aranızdayım. A serisi ile ilgili her türlü soruya açığım
    Herkese iyi sürüşler..

bn de de a150 war fakat ben türkiyede 150 den başka motor tipi yok diye biliyorum yurt dışından istekle mi getirdiniz bir de a150 nin performans çok kötü 170 in performansı nasıl???
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

quote:

Selamlar,
    Geçen hafta itibariyle ben de bir 2005 model A170 ile aranızdayım. A serisi ile ilgili her türlü soruya açığım
    Herkese iyi sürüşler..

bn de de a150 war fakat ben türkiyede 150 den başka motor tipi yok diye biliyorum yurt dışından istekle mi getirdiniz bir de a150 nin performans çok kötü 170 in performansı nasıl???

selam,
    onun gibi birşey oldu aslında, uzun hikaye. Arabamdan son derece memnunum, 150 de daha evvel kısa süreli kullanmıştım, 170 in performansı çook daha iyi 118 beygir, 150 ler 95 beygir. Yokuşlarda bayılma sorunu da yok.3000 deviri geçirince ivmelernmesi de çok iyi oluyor. Sarfiyat da karma 7.5 lt/100 km. Uzun yolda 90 la giderken 5.5 ları da gördüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: FAZLIKAZAK

arkadaşlar bende geçen şubatta sonunda arabamı aldım.
    amerikada da öğrenciyim virginia eyaletinde
    arabam

MERCEDES BENZ E 350 SPORT SEDAN

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

Vay be öğrencisin ve E 350 ye biniyorsun ha . Ne zaman Türkiye'de öğrenciler(Bilkent'te paralı okuyanlar hariç) Mercedes'e binecek.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

quote:

Selamlar,
    Herkese iyi sürüşler..

selam,
    onun gibi birşey oldu aslında, uzun hikaye. Arabamdan son derece memnunum, 150 de daha evvel kısa süreli kullanmıştım, 170 in performansı çook daha iyi 118 beygir, 150 ler 95 beygir. Yokuşlarda bayılma sorunu da yok.3000 deviri geçirince ivmelernmesi de çok iyi oluyor. Sarfiyat da karma 7.5 lt/100 km. Uzun yolda 90 la giderken 5.5 ları da gördüm.

çok iyiymiş a150 hem yokuş çıkamıyor hemde benzini resmen içiyor ortalama yakıt tüketimine baktığımda şehir dışında 8.3 gibi değerler veriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: L@in

quote:

Orjinalden alıntı: Bekir__

Yokmu 190E 1.8 in teknik biliglerini verebilecek bir kişi ? Özellikle yakıt tüketim değerleri

Burada alakalı bir konu var istersen takip et, yardımcı olabilir belki...

Teşekkürler...

Eğer yanlış okumadıysam, Mercedes 190E lere sıralı sistem olmuyormuş. M102 diye bir motor varmış ve tek oktadan enjeksiyonluymuş. Dolayısı ile Sıralı sistem olmuyor diyorlar.

Gerçekten de hiç bir 190E ye sıralı olmuyor mu?

• Selam arkadaşlar mercedes hayranı bir kişi olarak aranıza katılmaktan memnunum. 2005 model ML 350 aracım var. daha öncede 1991 190 E ve 1994 E 200 kullandım. kısaca söylemek isterimki mercedes kullanmıyan farkını bilemez. bir çok araç kullandım BMW VW Volvo, JEEP vb. hiç biriyle kıyas kabul etmez. 1991 E 190 ı 5 sene kullandım ne boyası ne koltukları ne içi en ufak bir yıpranma olmadı. BUnu başka hiç bir araçta göremezsiniz. saygılarımla.

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*
  • Benim 190 E 1.8 aracım vardı 1991 model inanılmaz memnundum. şehir içinde 10 lt. yakıyordu tabi kullanıma bağlı bu arada benimki 4 ileri düz vitesti. uzun yoldada 8 civarı. sorunsuz taş gibi arabadır. 1.8 olduğuna bakma düz yolda çok rahat 200- 220 yi görürsün unutma o bir mercedes.
  • Arkadaşlar 97--98--99 E200 Kompresor ün yakışı hakkında bilgisi olan varmı (otomatik)...
    normal bir gidişler uzun yolda kaç lt yakmaktadır?...
    şehir içi ortalama kaç yakar??...

Birde kompresor olmayanları aynı şartlarda gene otomatik olmak kaydıyla kaç yakar??

Cevaplarsanız çok sevinirim gerçekten önemli çünkü..
    tesekkürler...

Bu arada daimler-chrysler ayrıldı forumdada ayırcakmısınız??
  • bahsettiğn iki araç arasında epey fark var kerdeş komp. ve normal..
  • W123 kasa 200D alma durumumuz var. Aklımıza takılan şey ise en başta yakıt konusu. Aldığımıza pişman olmamak için bol bol araştırmaya çalışıyorum. Bu modeller artık bir kere alınıyor, sonra elde kalıyor gibi birşey. Nasipse biz binmek için alacağız.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nscabrı

bahsettiğn iki araç arasında epey fark var kerdeş komp. ve normal..

uzun yolda komp ile normal arasında 1-2 litre oynarmı?...
    normal aracı kasmadan...arasıra seri sollama yapıldığı fln düşünülürse...
  • Mercedes..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustanggtlpg1 -- 26 Mayıs 2007; 11:21:01 >
  • kullanıcı adın mustang ama
  • herkese selamlar arkadaşlar bende tam anlamıyla bir mercedes tutkunuyum zaten iki eşit otomobil var bir merceddesler iki diğerleri

benim sizlere sormak istediği w140 kasa s-serisinin bakım giderleri nedir parca fiyatları nasıldır kronik bir sorunu varmıdır

cevaplarsanız sevinirim?
  • W140 serisisinde malumun kolay kaolay problem yaşamazsın tabi kronik hatalar dışında. Onun haricinde parçası ve servis ücreti ağır olan bir araç. Şu anki kullandığın aracının markasını belirt ona kıyaslen cevap vereyim.
  • ben şuanda dizel logan kullanıyorum oldu bitti mercedesler benim için özeldir ama daha var mercedes sahibi olmama nasip kısmet işi

bir abim tanıdığım almak istiyor s320L 96-97 bende bildiğim için güzel sağlam kaliteli ömürlük arac olduğunu al dedim yakıt önemli değilse dedim

birde parca fiyatlarını ve herhangi bir kemikleşmiş sorunu varmı merak ettim bu arac hakkında benden daha bilgili arkadaşlar vardır burda o yüzden sordum

bende hayranım ama daha 40 fırın ekmek yemek lazım

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.