Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jean Luc Picard, A150 hakkında olumsuz ve olumlu neler söyleyebilirsin? Kullandığın araç otomatik miydi? yakıt ve performans açısından yorumlarsan sevinirim..Fikri olan diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum..Teşekkürler..]

A150 nin avantajları: Çok konforlu, yol sesi veya çukurları çok az hissediyorsun. Yol tutuşu çok iyi olmasa da beni idare etti, yüksek bir araç olmasına rağmen bir sorun yaşamadım. Yakıt tük. gelince ben kısa mesafeli kullandım ancak tüketim ort. 8,5 civarında(otomatik) Eğer full paketli bir araç bulunursa (sunroof, kol dayama vs.) çok keyifli bir araç. Panjurlu sunroof açıldığında arabanın havası değişiyor. İç donanım da C serisine yakın (2004-2006 arası modellere)
    Dezavantajları: Araç gitmiyor. 1250 kg. ve 95 beygir bu ağırlığa maalesef yetmiyor. Özellikle yokuşlarda acaip bayılıyor araç. performans beklememek gerekir. ancak mercedes kalitesi için gene de düşünülebilir. Yeni modellerdeki 7 ileri otomatik şanzıman da pek performanslı değil.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean Luc Picard -- 23 Nisan 2007; 20:18:27 >

• akadaşlar resim gönderemiyorum bana yardımcı olan varmı.kırmızı 190d
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmiralay

bırı soyledı ama turkıyede maybach yok arkadaslar 1 tane geldı klur farkından dolayıdırkı gerı gonderıldı satılaadı tayyp erdoganınkı vw pıton dur ayrıca ıyıbılıyorum dızelı ılk merso deyıl pejo kullanmıs ama mersoyada dıl uzatacak deyılım

xmiralay dostum lütfen arkadaşları bilgilendirirken kulaktan dolma değilde belgelere dayanarak bilgi verelim. Ben Mercedes - Benz kulübünü kurarken ilk baştan beri her özelliği linkler vererek kanıtlayarak arkadaşlara örnekler verdimki inanmayan diğer arkadaşlar incelesin ve öğrensinler diye.. maybach satılamadı diye birşey asla olmadı ve olmaz çinkü siparişsiz parası alınmadan üretilen bir makina değil. Diğerleri ile karıştırmayalım bu 1.. Tayyip Erdoğan'a hediye edilen VW Python daha ilk ay onlarca arıza yüzünden geri iade edildi zaten aramızda yolda pyhton falan göreniniz yoktur tam bir fiyasko bu 2.. son olarak otomobil tarihini iyi incelersek Peugeot markasının ilk otomobil üretmeye başladığı yıllarda MERCEDES - BENZ Kurucularından Motor tedarik ederek MERCEDES (DAIMLER) motoruyla üretim yaptığını görürsünüz ve Dünyanın ilk dizel otomobili 1936 da Berlin motor Fuarında tanıtılan Mercedes-Benz 260 D modelidir..

İLK DIESEL OTOMOBİL ÖRNEK LINK >>http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_260_D

PEUGEOT İÇİN LINK (Dikkatli Okuyun) >>http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 27 Nisan 2007; 0:43:48 >

• Orjinalden alıntı: Jean Luc Picard

Jean Luc Picard, A150 hakkında olumsuz ve olumlu neler söyleyebilirsin? Kullandığın araç otomatik miydi? yakıt ve performans açısından yorumlarsan sevinirim..Fikri olan diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum..Teşekkürler..]

A150 nin avantajları: Çok konforlu, yol sesi veya çukurları çok az hissediyorsun. Yol tutuşu çok iyi olmasa da beni idare etti, yüksek bir araç olmasına rağmen bir sorun yaşamadım. Yakıt tük. gelince ben kısa mesafeli kullandım ancak tüketim ort. 8,5 civarında(otomatik) Eğer full paketli bir araç bulunursa (sunroof, kol dayama vs.) çok keyifli bir araç. Panjurlu sunroof açıldığında arabanın havası değişiyor. İç donanım da C serisine yakın (2004-2006 arası modellere)
    Dezavantajları: Araç gitmiyor. 1250 kg. ve 95 beygir bu ağırlığa maalesef yetmiyor. Özellikle yokuşlarda acaip bayılıyor araç. performans beklememek gerekir. ancak mercedes kalitesi için gene de düşünülebilir. Yeni modellerdeki 7 ileri otomatik şanzıman da pek performanslı değil.

Saygılar
    Jean Luc Picard, verdiğin bilgiler için teşekkürler..A veya B serisinden, otomaik olmak kaydıyla 40 bin ytl civarı için ne önerirsin??

• Selam,

40 000 YTL ye 2. el çok güzel A serisi bulabilirsin full paketli (sunroof, park sensörü, vs) , tabi A150. B serisi de çok keyifli bir araç içi A'dan daha farklı, özellikle direksiyon falan yeni ML'e benziyor (4 kollu) Ancak şunu da unutmamak gerekir A150 ile B150 nin motoru aynı. Performans amaçlı değil ama konfor amaçlı alınacak araçlar 2si de. B serisinden bu fiyata bulabilir misin bilmiyorum ama sonuçta zevk meselesi.
  • mrb forumunuzu bugn gordum ve bir mercedes delisi olarak katılma ihtiyaci hissettim bu arada 92 model 230E sahibiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl Benz -- 30 Nisan 2007; 22:25:29 >
  • buda benim mercedesim.

• ben direk resimleri gönderemedim bana yardımcı olabilirmisinz. başka bir siteyi kullanarak ekliyorum oda adres şeklinde gözüküyor.
    bir deneme daha.

http://img412.imageshack.us/my.php?image=26042007541zg9.jpg
  • Mercedes-Benz üretimi Karbon yarış bisikleti..

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Mercedes-Benz B Serisi Crash-Test

• GÖNDER DİĞİNİZ RESİMDEKİ MERCEDES GERÇEKTEN KENDİ SERİLRİNKİLERDEN GÜZEL VE TEMİZ GÖZÜKÜYOR
  • Mercedesteki Navigasyonu Kullanmak için Türkiye haritalarını satan bir yer biliyormusunuz ?
  • HAYIR BİLMİYORUM KUSURA BAKMA
  •  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

Şu işçilik başka hangi araçta var ya
    1 numarasın mercedes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkma -- 7 Mayıs 2007; 12:57:07 >
  • arkadaşlarrr netde mercedes 2005 model yeni kasa a150 kasalara baktım....araç güzel hoş şirin duruyorda...bazı takıntılarım oldu.......bu modelin yol tutuşu virajlardaki dengesi nasıl ve yandan gelen ruzgarlardan cok etkilenir mi? bide yokuş cıkma performansı nasıl çoğu kişi yokuşda arabanın bayıldığını ve fayton olduğunu söylediler......2005 mercedes a150 bu modelin motor omru ve kalitesi nasıl............95 beygirlik bu modelin beygir ve tork gucunu arttırmak mumkun mudur? mesala kompresor takılır mı?......değerli mersocular yorumlarınızı beklıyorummmmm!!!!

şimdiden tşkkur ederim.......
  • A 150 yerine VANEO yu tavsiye ederim. İstersen benim arabayı vereyim ikisinden daha geniş hem de vergisi daha az
  • Arkadaşlar geçen ay 1994 model C-180 aldım.aracın sonruff u çalışmıyor.Tabiki bilerek aldım.Sanırım 2 tırnak değişmesi gerekiyormuş.Lütfen İSTANBUL veya ÇORLU dan anlayan ve uygun fiyata yapacak tamirci ve yedek parçacı arıyorum.Lütfen tel.nolarını yazarsanız sevinirim.ACİL CEVAP.teşekkürler.
  • Öncelikli olarak daha önceden tecrübesi olan bir usta yada işyerine gitmelisin. Hatırlıyorumda 88 500 SEC'imizinde böyle bir arızası vardı hiç yoktan maliyet 500 YTL'yi buldu ve sanroof hala çalışmıyor idi.
  • arkadaşlar bende geçen şubatta sonunda arabamı aldım.
    amerikada da öğrenciyim virginia eyaletinde
    arabam

MERCEDES BENZ E 350 SPORT SEDAN

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.