Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
515.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşım, lütfen; burası mercedes forumu, oyun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudkostik -- 17 Haziran 2007; 18:26:02 >
  • mercedese bi katkim olsun bilmem bu resimler burda varmiydi.

mercedes cls asma shark2
     *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

mercedes cls asma shark1

mercedese S-klase asma design

• Mercedes çi arkadaşlar,1996 model s320 lerin şehiriçi,şehirdışı yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan yok mu aranızda?
  •  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*

• quote:

Orjinalden alıntı: drsnrky

Arkadaşlar bu aralar 2000-2002 model arası C200 Kompresör araca ilgi duymaya başladım, fiyatlar da ulaşılabilir düzeyde. Öğrenmek istediğim bazı hususlar var:

Öncelikle kronik sorunları var mı? Parça sıkıntısı vs sorun oluyor mu?

Ayrıca araçların kiminde 1800 kiminde 2000 cc motor var, yanlış hatırlamıyorsan hepsine 163 bg diyorlar. Bu araçların beygirleri aynı mı? Kompressör tüm araçlarda var mı?

Bilgilendiren bir arkadaşım olursa sevinirim.

Sorularıma cevap yokmu arkadaşlar?
  • yıldız dostlarım 1987 çok orjinal190d sahibiyim meraklısına aracımı satmak istiyom 05326884668
  • drsnrky kararın çok güzel şimdiden hayırlı olsun diyelim..

2000-2002 model arası C200 Kompressor model araçların bilinen herhangi bir kronik rahatsızlığı bulunmamakta. Motor serisi 200 olmasına rağmen 1.8lt hacime sahip performanslı ve tutumlu bir motora sahip. Henüz 3000 dd iken 240nm gibi yüksek bir Tork eğrisine sahip buda gaz pedalına hafif bir müdahelede sırtınızı koltuğa yeteri derecede yapıştırır anlamını taşıyor. Yeni serilerin hepsi artık 1.8 lt. (163hp) Önceki seriler 2.0 lt (193 ve 186hp) idi. Motor hacmini küçülterek hem vergiden hem yakıttan kazanarak genel performansı sabit tutmayı başarmışlar. Almak istediğiniz model sınırlandırılmış max 230km/h son hıza rahatlıkla ulaşabiliyor. Kompressor araçların enbüyük özelliği seyir halindeyken ani gaza basışlarda (Kick-Down) mükemmel bir ivmelenme göstermeleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 12 Eylül 2010; 20:37:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

drsnrky kararın çok güzel şimdiden hayırlı olsun diyelim..

2000-2002 model arası C200 Kompressor model araçların bilinen herhangi bir kronik rahatsızlığı bulunmamakta. Motor serisi 200 olmasına rağmen 1.8lt hacime sahip performanslı ve tutumlu bir motora sahip. Henüz 3000 dd iken 240nm gibi yüksek bir Tork eğrisine sahip buda gaz pedalına hafif bir müdahelede sırtınızı koltuğa yeteri derecede yapıştırır anlamını taşıyor. Yeni serilerin hepsi artık 1.8 lt. (163hp) Önceki seriler 2.0 lt (193 ve 186hp) idi. Motor hacmini küçülterek hem vergiden hem yakıttan kazanarak genel performansı sabit tutmayı başarmışlar. Almak istediğiniz model sınırlandırılmış max 230km/h son hıza rahatlıkla ulaşabiliyor. Kompressor araçların enbüyük özelliği seyir halindeyken ani gaza basışlarda (Kick-Down) mükemmel bir ivmelenme göstermeleridir.

Teşekkürler yıldız kardeşim

• Mercedes-Benz Fotoğraf Galerisi..

• mercedes miiiii akan sular durur hepsi benim olabilir miiii hazırlayan arkadasın ellerine sağlık
  • burasi benimde hosuma gitti nasipse bugun bende mercedesci oluyorum 2000 mod e320 alicam takildigim yada sormak istedigim biseyler olursa artik buradayim adresim belli oldu
  • arkadaşlar 2007 model s320 cdi'lerin cd player'ın altında bi giriş var.kaset girişi değil.sanki laptoplarda kullanılan hafıza kartlarının girişine benziyo.o kartın adını,cinsini bana söyleyebilir misiniz?
  • Mercedes-Benz C 63 AMG -- 6.3 litre V8 -- 457HP -- 0-100km/h : 4.5sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 18 Temmuz 2007; 0:20:26 >

• emeği geçen herkesin eline sağlık... çok güzel bi forum olmuş...
  • Arkadaşlar mercedes A-150 nin son hızı ne kadardır bilen war mı fabrika verisi olarak 175kmh oolarak gösteriyor aracı kullananlar 200kmh gibi bi hız yapanınız oldumu veya en son kaç kmh yaptınız???
  • Arkadaslar yenı goruyorum ve bende buraya uye olmak ıstedım

Mercedes VİTO 111 CDI sahıbıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Arkadaşlar mercedes A-150 nin son hızı ne kadardır bilen war mı fabrika verisi olarak 175kmh oolarak gösteriyor aracı kullananlar 200kmh gibi bi hız yapanınız oldumu veya en son kaç kmh yaptınız???

deneme sansım olmadı, genelde sehir içi kullanıyorum, herhangi bi deneme sonrası bilgi veririm, fakat kullanıcı olarak 200km/h nin rüya oldugunu anlamak zor degil :) kısacası zaten gitmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: elmacho

quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Arkadaşlar mercedes A-150 nin son hızı ne kadardır bilen war mı fabrika verisi olarak 175kmh oolarak gösteriyor aracı kullananlar 200kmh gibi bi hız yapanınız oldumu veya en son kaç kmh yaptınız???

deneme sansım olmadı, genelde sehir içi kullanıyorum, herhangi bi deneme sonrası bilgi veririm, fakat kullanıcı olarak 200km/h nin rüya oldugunu anlamak zor degil :) kısacası zaten gitmiyo

evet araba oldukça yavaş fakat megane topicine baktım 1.5dci 90hp ile 200km/h görmüş ve video da çekmiş kanıtlamak için.Ben de 1.5dizel 90hp 200 yaparda bizim 1.5benzinli 95hp araçlarımız niye yapmasın diye düşünmüştüm

• yeni s kasa süper olmuş arkadaşlar...
  • Araba süper yaa belki alırım...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.