Şimdi Ara

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@* (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
4
Favori
516.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes sahibi olan ve onu yaşayarak kullanan bir insan onu sadece bir yenisiyle aldatabilir..

*@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*
  • Babamda şu anda 90 model bir 200E var içi çok lüks deri ve lektrikli koltuklar falan var ama kalkışlarda bana biraz hantal geliyor ama uzun yolda çok güzel yol tutuşunu çok beğeniyorum ve araç sürücüye güven veriyor..
  • LPG varmı? Birde ateşlme durumu?. Gerçi o kasanın en düşük motoru, amerikada e200 yada 200e aracım var deyin hönk diye şaşırırlar herkes 500e yada e500 kullanıyor orda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpay74

1952 model 300 S Coupe

Farkında iseniz diğer irmalar habir kilodan vesaireden kırparak yakıt sarfiyatını düşürme çabası ile araba kasalarında ufaltmaya küçülmeye giderken mercedes tam tersini yapmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: L@in

LPG varmı? Birde ateşlme durumu?. Gerçi o kasanın en düşük motoru, amerikada e200 yada 200e aracım var deyin hönk diye şaşırırlar herkes 500e yada e500 kullanıyor orda.

Herhalde bana soruyosun;
    Bizim arabada tüp yok takmayıda düşünmüyoruz şimdilik benim bi tane 206'm vardı o buna göre küçük ve hafif olduğunudan kalkışlarda daha ataktı ama bu da roketlemede falan helede hızının aldımı çok güzel oluyor yani araba sürdüğünü anlıyorsun ne bileyim şöyle bir s320 ve 2-3 yaşında bi SLR hiç fena olmaz aaah ahhhh çok mu hayal kuruyorum ne...
  • Mercedes-Benz

• BU ALET GÖK YÜZÜNDENMİ DÜŞTÜ METEOR GİBİ BİRŞEY YA....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Mercedes-Benz

Çok güzel yavv...
    Benim Favorim bu;

• HAKİKATEN SÜPER YA..
  • merhaba arkadaşlar.15 gün önce bir mercedes 240 d 73 model 115 kasa aldık bu makinanın çocuklukdan beri büyük bi hayranıyım fakat bu araçla ilgili çok bilgi edinmek istiyorum yani motor seçenekleri parçaları şanzıman çeşitleri 4 ileri şanzımannı otomotike dönüştürebilirmiyiz yakıt ayarı hesabıma göre % 10 yakıyor bu normal mi bunlar hemen aklıma gelenler olduğu için böyle sıralıyorum arkadaşlar bursada oturuyorum direksiyon kutusu arızalı nasıl bulabilrimyabancı sayfalardan birşeyler buluyorum fakat yabancı dil olmadığı için nlıyamıyorum....motoun orjinal mı yoksa sonradan olduğunu nasıl anlarım motor no su yıllara göre ve tipe göre değişiyormuş erhalde.......... şimdilik aklıma gelen bunlar fakat araca merakımdan dolayı 115 kasa ve 240 d ile ilgili dünyadaki bütün bilgileri öğrenmek isiyorum.......saygılar .....şeref özen.güzelyalı....
  • Merhaba Mersocu dostlarım.. Aşağıdaki model hangisi acaba gerçekten çok hoşuma gitti, yardımcı olursanız walpaper'larını fln indirmek isterim Teşekkürler..

quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Mercedes-Benz

• CL600 V12

•  *@*@*@* MERCEDES-BENZ KULÜBÜ (MUHTEŞEM RESİMLERLE) *@*@*@*
  • Arkadaşlar mercedes CLK 200,arabanın arkasında kompressor yazısı var(ruhsatta yok?) 2000 model, tiptronik vites gümüş renkli araba, bunu nasıl bilirsiniz? Araba 130 bin km de... Bu arabanın önemli bir kazası yok. Bu arac daha kac km sorunsuz yapar. Bi bilgilendirseniz
  • Aynı araçtan Tekstilci bir kardeşimde var (2001 model) Sürekli araç tepesinde tüm avrupayı dolaşıyor..
    CLK 200 Kompressor 568 bin KM de ve hala iyi durumda.. Kullanıcıya göre dahada uzun süre rahat gider.
    Şimdiden alana hayırlı olsun.
  • ruhsatta kompressor yazmaması ama arabanın arkasında kompressor yazısı olmasına ne diyosunuz böyle mi oluyor sizde de
  • Fotoğraflar güzelde..Üyeleri bir toplasak diyorum..
  • merhaba arkadaşlar sürekli takip ediyorum topici güzel fotolar oluyor ellerinize sağlık.

yıldız hocam bela gibi yapıştıkkusura bakma bu sene vito değişecek diyorlardı ne oldu malumatın varmı varda burada yazamıyosan hani bana pm atabilirsin. a serisi içinde haberlerini bekliyorum
  • A SERİSİNİN MAKYAJLISI VEYA YENİSİ NE ZAMAN ÇIKACAK BİLGİSİ OLAN VAR MI?????
  • topic çok güsel elinize sağlık ancak mercedes ne yazııkı çok pahalı bi araba eğer ufak bi araç düşünüyosanız mercedes a serisi işinizi görür fiyatıda çok pahalı değildir sanırım ancak c ve e serisinin fiyatı rakiplerine göre çok yukarlarda s serisini söylemiyorum bile. Merak ettiğim rakiplerinden neden bu kadar pahalı
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.