|
Mercedes-Benz/Nissan/Renault ortakl oldugunu ogrendigimden beri uyuyamiyorum (2. sayfa)
-
-
Bunu gece soylemesen iyiydi.
Ben de uyuyamadim sabaha kadar.
Uyusam ruyalarima girecek dusunsene E 250 ile Torosu ortadan birlestirmisler falan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benden duymuş olma ama reno yıllarca mersoya vermiş, motor vermiş.
-
Keşke benim dertlerimde böyle olsa
-
Dünya Düz değildir. Bunu bilmiyorsan hani..
Neyse ki forum henüz gaz ve toz bulutu konusuna kadar düşmedi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 9 Nisan 2021; 12:24:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yüz yüze eğitim şart, online-monline bi yere kadar
sakasina yazdim uyuyamiyorum diye
Neyse mesaj atqn arkadaslara yinede tesekkur ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Volvo Trucks Renault Trucks'ı çoğunluk hisselerini 2000 li yılların başında satın aldı. 2012 yılında da Renault'nun kalan hisselerini de aldı.
Konu sahibi arkadaş için not. Şirketler kar amaçlı olarak bu tür işbirliği yapıyorlar. Yeni bir motor geliştirmek için bir kaç yüz milyon Euro yatırım gerekiyor. Bu nedenle yaptıkları abes değil. Mercedes önce Renault'dan motor alıp, kısa dönem ihtiyacını karşıladiktan sonra kendi motorunu geliştirdi. Ayrıca Mercedes dünkü çocuk değil. Aldığı ürününü kalitesini bilmeden kendi markasını, ismini vermez. Ayrıca Renault-Nissan ve Daimler arasındaki hisse alışverişi bir ortaklık için değil ticari ve geliştirme ilişkilerinin simgesi olarak yapıldı.
Renault iyi dizel motor, nissan iyi benzinli motor üretiyor. Ortak oldukları nokta bu. Ortaklık da sınırlı.
Renault nissan arasındaki ilişki ise pazar alakalı, bu arada Nissan ömürlük araçlarıyla bilinir, haksızlık etmişsiniz bir miktar😀
Uykunuzu iyice kaçırayım Volvo da çinli Geely nin firması.
Fake hesap galiba oyun oynamaya gelmiş
hayırlı olsun, mağaraya internet bağlatmışsın.
-
Bomboş bir konu
-
Meraktan acmistim :p
quote:
Orijinalden alıntı: 107994933280618409317
Meraktan acmistim :pMevzu merakınız değil. Mevzu genelleme yaparak ortaklıktaki firmaları gömmenizdir.
-
Benim kesinlikle hicbir firmayj kotulemem degil sadece mercedesin yardim almasina sasirdim hepsi bukadar
quote:
Orijinalden alıntı: 107994933280618409317
Benim kesinlikle hicbir firmayj kotulemem degil sadece mercedesin yardim almasina sasirdim hepsi bukadarSize şöyle söyleyeyim merakınızı gidermek adına. Bu bir ortaklık. Burada sadece Renault Mercedes'e yardım etmiyor. Yeri geliyor Mercedeste Renault'a yardım ediyor ve sonuç olarak iki firma da bu işten karlı çıkıyor.
-
Büyük firmalar asla gerçek rakip değillerdir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadas mercedes amblemi yapistirilmis reno lari duysa depresyona girecek heralde ..
Uykun düzene girmiştir umarım,birkaç gün geçmiş duyalı,bu habere alışmış olman gerek artık
Zamanındaki BMW ve Peugeot motor ortaklığından da bahsetsek mi, eyvah bu geceki uyku da gitti...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X