< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (23. sayfa)

-
-
-
şuan ekliyor bir kontrol et belki sende de düzelmiştir
-
Hocam bu listeyi nereden görebiliriz?
-
teşekkürler hocam bilgi için.
aracıma müşteri çıkmıştı ben de satıp bunda şansımı denesem mi diye düşünmüştüm. CLA 200 AMG+ ya da GLA yakın fiyatta görünüyor, alınabilir duruyordu ama ekstra 200 bin lira donanım çıkarsa ödeme konusu zaten limitlerde olacağı için zora girer. bi heves ettim hesap yaptım olur gibiydi ama sıfır mb-bmw-volvo falan zengin işi, bize göre değilmiş .
ikinci arabayı da satmam lazım ki evdekilere kabul ettirmek ölüm zaten
-
Arkadaşlar satın alırken liste fiyatı yazmaz yazarsa zaten ek donanım yoktur. Ne kadar yazıyorsa ona göre opsiyon eklenerek getirilen araçtır.
Örneğin CLA AMG+ önden çeker 1.670 ben daha çıktığını görmedim ilk günden beri hep opsiyonlu gelmiş 1.772-1.854 bandında genelde giriyor 4 çekerler daha pahalı oluyor
-
hızlı olmak adına peşin alıp sonradan kredi kullanımı oluyor mu? Arkadaşlar
-
Nedir id si, bakayım listeden merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Meraktan ölmezsem iyi sabaha :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rezervasyon tamamlandıktan sonra bayi görüşmesine müteakip mail olarak geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes rezervasyon maili attı ama bayii kapalı, yarını beklemek zorundayız, doğru mudur? Kötü oldu ya, opsiyonları görseydim iyi olacaktı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
ben hariç herkes denk getirmiş maşallah. Sorun bende sanırım :) bu saatte bile sisteme düştükten 3 saniye sonra rezerve et tıkladım. sonra hata verdi
-
CLA 200 AMG+ 4matic ya da farklı bir CLA için teslim tarihi görüşen oldu mu hiç? Zamlardan önce alabilir miyim acaba onun merağına düştüm biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 23 Mayıs 2023; 21:14:18 > -
2 gündür belki 50 kez denedim ama yok siz nasıl başardınız varmı bi yolu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla ben de son asamaya kac kere geldim saymiyorum artik ama hep hata. Kismet artik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X