Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.797
Cevap
298
Favori
716.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugün işlemlerimi tamamladım, bayiim aradı ve telefondan sms kodu ile sözleşmeyi imzaladım, ardından gerekli evrakları ilettim ve imzalanması gereken bazı evrakları imzalayıp kendilerine gönderdim.
    150.000 TL kalanı tamamlayıp aracın bayii'ye inmesini bekleyeceğim, şu anda gümrük bekleniyormuş. Bayii'ye indiği zaman kalan bakiyeyi 5 gün içerisinde tamamlamamız ve vekalet vermemiz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

fiyat, liste fiyatının üzerinde ise mutlaka ilave opsiyonlu donanımlar vardır araçta. tabi bunu maalesef şu anki sistemde ancak rezervasyonu tamamladıktan sonra görebiliyoruz.

örneğin liste fiyatı 1.670.000 tl ancak benim aldığım model 1.857.000 tl idi. sonradan gelen listeye baktığımda neden olduğu anlaşılıyor. örnek olması açısından benim aracın fiyat listesine bakabilirsiniz.

Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prenzlauerberg -- 23 Mayıs 2023; 18:51:35 >

• NoLiseli kullanıcısına yanıt

şuan ekliyor bir kontrol et belki sende de düzelmiştir

• prenzlauerberg P kullanıcısına yanıt

Hocam bu listeyi nereden görebiliriz?

teşekkürler hocam bilgi için.

aracıma müşteri çıkmıştı ben de satıp bunda şansımı denesem mi diye düşünmüştüm. CLA 200 AMG+ ya da GLA yakın fiyatta görünüyor, alınabilir duruyordu ama ekstra 200 bin lira donanım çıkarsa ödeme konusu zaten limitlerde olacağı için zora girer. bi heves ettim hesap yaptım olur gibiydi ama sıfır mb-bmw-volvo falan zengin işi, bize göre değilmiş . Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) ikinci arabayı da satmam lazım ki evdekilere kabul ettirmek ölüm zaten Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) 

• Arkadaşlar satın alırken liste fiyatı yazmaz yazarsa zaten ek donanım yoktur. Ne kadar yazıyorsa ona göre opsiyon eklenerek getirilen araçtır.

Örneğin CLA AMG+ önden çeker 1.670 ben daha çıktığını görmedim ilk günden beri hep opsiyonlu gelmiş 1.772-1.854 bandında genelde giriyor 4 çekerler daha pahalı oluyor

• hızlı olmak adına peşin alıp sonradan kredi kullanımı oluyor mu? Arkadaşlar

• NoLiseli kullanıcısına yanıt

Nedir id si, bakayım listeden merak ettim

• pokerface_83 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Meraktan ölmezsem iyi sabaha :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tst- kullanıcısına yanıt

rezervasyon tamamlandıktan sonra bayi görüşmesine müteakip mail olarak geliyor.

Mercedes rezervasyon maili attı ama bayii kapalı, yarını beklemek zorundayız, doğru mudur? Kötü oldu ya, opsiyonları görseydim iyi olacaktı.

• Bu da 1893 fiyata sahip GLA AMG nin detayi

Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın )

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın )
  • ben hariç herkes denk getirmiş maşallah. Sorun bende sanırım :) bu saatte bile sisteme düştükten 3 saniye sonra rezerve et tıkladım. sonra hata verdi

• CLA 200 AMG+ 4matic ya da farklı bir CLA için teslim tarihi görüşen oldu mu hiç? Zamlardan önce alabilir miyim acaba onun merağına düştüm biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 23 Mayıs 2023; 21:14:18 >
  • 2 gündür belki 50 kez denedim ama yok siz nasıl başardınız varmı bi yolu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla ben de son asamaya kac kere geldim saymiyorum artik ama hep hata. Kismet artik.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.