Aynı araç günde 6-7 kere geliyor. Hatta daha fazla. Bunu ne zaman çözecekler acaba? |
Bildirim
Aynı araç günde 6-7 kere geliyor. Hatta daha fazla. Bunu ne zaman çözecekler acaba? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Selamlar, forum sayesinde CLA 200 alabildim. Aracın opsiyon donanımlarına nereden bakabiliyoruz? |
CLA 200 AMG+ 4MATIC aldım. 1980TL toplam. 100TL fazlası var. O opsiyonları merak ediyorum açıkcası. |
Var hocam karşılaştırmadan bakabilir hem yolcu hem sürcü hafızalı elektirikli Mercedes-Benz Fiyat Listesi https://fiyat.mercedes-benz.com.tr/arac-karsilastirma?firstModel=glb&firstVehicle=glb-200-4matic-progressiveplus-2023&secondModel=glb&secondVehicle=glb-200-4matic-amgplus-2023&thirdModel=a-serisi-sedan |
![]() |
bu donanım listesinin CLA 200 4MATİC AMG+ için olanını rica etsem atabilir misiniz |
sadece glb var maalesef |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kk ekledıgım halde kk odeme ekranında tekrar kk ekle cıkıp takılıyor. arac almayı basaranları gercekten tebrık etmek lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 23 Mayıs 2023; 23:47:56 > |
kadaşlar EQA 250+ amg+ alabilen oldu mu, yada satışa çıktı mı? |
ben hiç görmedim. |
Tamamen şans olur blasko hocam. Kısmet belki düşer ya :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |