01.30 4 araba yüklendi başında bekledim yüklendiği anda 4ünüde ayrı sekmelerde açtım 4ü de stokta değildir yazdı 10 saniye anca olmuştur yükleneli ya stoklar yalan ya da yazılımla falan çekiyorlar arabaları bu kadar da hızlı olamaz kimse |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (27. sayfa)

-
-
Aynen, akşamdan beri sıkıntı var. Aracı bile göremiyorum. Beni banladılar diye paranoya yapmaya başlamıştım tam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreq -- 24 Mayıs 2023; 1:37:28 > -
Arkadaslar bot yazilmistir siteye ondan alamiyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başkasının botu bizimkinden hızlı demek ki. Dükkanı kapatıp gidelim o zaman..
-
bot için bende pm alırım
botsuz almak mümkün değil zaten
-
Arkadaşlar, glb almayı amaçlayıp a200 alan oldu mu?
-
Arkadaşlar bot dediğiniz telegramdakimi?
bot mudur nedir birisi yardımcı olabilir mi kaç gündür bir tane araç denk getiremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bot konusunda cok bir beklentiniz olmasin ben bot kullanmadan aldim. Yardimci olmasi icin tekrar yaziyorum
Stok giren zamanlari biliyorsunuz her 15dkda bir.
Ornegin saat 09:29 ken bilgisayarin basina geciyorum. Ve chrome u acmiyorum asla. (Bu arabalarin Oldugu linki favorilere ekliyoruz.) Tam 09:29 un sonlarina dogru chrome acilip link tiklanicak. Baktiniz yeni araba yok chromeu kapatik gene acin. Asla sayfa yenilemeyin.
Ve sakin olmak onemli. Araba sayfasina gelince bir kere basmaniz yetiyor butonlara.
Tc nizi telefonu bir yete kaydedin
Semt ve adres icin birer kelime girseniznyeterli
saatler değişti artık ara saatlerde giriyorlar araçları, şu an 9 araç girdiler tesadüf sitedeydim, iddaa ediyorum benden önce tıklayan yoktur, araç mevcut değil yazdı.
-
bazı araçları satılmasına rağmen tekrar gösteriyorlar. sebebi de web servislerindeki cacheleme.
-
6 gün önce a200 satışa hazır aracı revize ettim(+150 bini yatırıp) ve aracın bayiye gelmesini bekliyorum. Revize edip aracı bayiye gelen var mı acaba. Mevcut aracımı sattım TL de bekliyorum döviz de yaptırmadım hemen gelir diye.bir kur atağı olup da zarar yemeyiz inş
-
Hocam faturalama secim sonrasina kalirsa gol yiyebilirsin. Bir bayiyle gorus bunu
Açılır açılmaz 3. Saniyede arabayı rezerve dedim. 57. Saniyede bitirdim. Ancak yine “Bir hata oluştu ve talebinizi işleme alamıyoruz. Yaşanan aksaklık nedeniyle üzgünüz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.”
Dedi. Artık almak çok zorlaştı.
Yok olmuyor arkadaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caglar010 -- 24 Mayıs 2023; 10:56:29 > -
millet 2. aracı aldı bız hala bir araç alamadık
-
GLB alan arkadaşlar hangi saat diliminde aldığını hatırlıyormu?
Sorma hocam ya, valla kafayı yedim 3 gündür.. yaklaşık 20 kez son ekranda hata aldım.
Bunun harici saniyesinde stoga giren araca tıklayınca hata aldım.
Bugün stoklarda azalmış görünüyor.
Koluman'la konuştum yapacak birşey yok, kim denk getirirse alıyor dediler. Hatta bütün gün pc başında çalışan bir kişi tutun öyle yapanlar varmış dedi, zira ben işlerim sebebiyle sürekli bakamıyorum.
-
evet ondan korkuyorum. dolar euro alsam makas farkı çok fazla bugun gelse alış-satış kur farkından 15-20 zarar edecem. 1 kaç günlük de olsa kur farkına karşı nasıl koruyabiliriz elimizdeki nakiti araba geldiği zaman direk nakite çevirsek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X