< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (28. sayfa)

-
-
hocam aynı durumdayım. geçen çarşamba 150bini de yatırdım hala aracı bekliyoruz. atın günlük vadeliye hiç yoktan iyidir. hayır aracı teslim etmeleri sorun değil bari faturayı kesin bizi bu endişeden kurtarın.
-
Glb çok kaymaklı olduğundan çok talep görüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha önceden stoğa giren araçlar dönmeye başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gorusup cuma gun sonuna kadar fatura kestirmeye bak. Ben de oyle zorliycam bakalim.
Peki hocam size fiyat sabit dedilermi ?
benim araç tr gümrükteymiş limanda
Temsilciyi arıyorum açmıyor..
Benden 150 bin tl de almadılar 2. Güne girdik hiç bir işlem yapamadık henüz.
araç gelince ödeme yapcaksın demişlerdi o anki fiyattan ısrarla ama tekrardan bir görüşmekte fayda var belki sistemi değiştirmişlerdir
-
faize çok bulaşmak istemiyorum usdt mi alsam diyorum.seçim sonrası ani fırlama çok üzer. biran önce gelse de araç hesabı göresek en temizi :)
-
Hocam eğer kamu bankasında hesabınız varsa ve şubeden birini tanıyorsanız;
1. Parayı yüzde 39,5 ile kur korumalı mevduata yatırın,
2. Nakit karşılığı bloke koydurup 3 aylık o miktar kadar kredi çekin.
3 ay sonra mevduatın faizi kredi faizini fazla fazla karşılayacak. Kur atağına karşı da 3 ay korunmuş olursunuz.
Bana Ankara’da böyle yapmışlardı. Nakit karşılığı kredi ürünün adı.
Mercedes satış temsilcimle görüştüm...
Araç türkiyede dedi
Ama mercedes kesin net konuşmayın diye talimat vermiş..
Araçların faturaları kesilmiyor..
Herhangi bir zam gelse kitleme ihtimalleri var.
Net birşekilde secimi bekliyorlar.
Çok acayip bir hava sezdirdiler.
Zam ufakta olsa gelirse yansıtabilirler.
Ama beklenen ufak birşey değil 15 mayıs tarihinde aracını online satın alan kişinin bile faturası kesilmemiş.
Mercedes aracların türkiyede olduğu halde faturaları kesmeyip zamdan ne koparırsam kafasına girmiş inanamıyorum.
nasıl oluyor da saniyesinde herkesin üstüne çullandığı, en fazla yüzey alanını tutanın elinde kaldığı araçların aynı rengini, aynı donanımını kuruşu kuruşuna kadar aynısı ile yenileyebiliyorlar?
sanki örnek araçların renk ve donanımını öyle bir ayarlamışlar ki, bir adet donanım ne eksik ne fazla.. 2.928.385 lira. günlerdir bu gri renk e200 gözüme çarpıyor.
iddia edildiği gibi(?) sürekli "kapışıldıkça yenisi gelen" bu araçların sayfalarını açınca adres satırındaki kodları not aldım. gri renk, 2.928.385 lira olan e 200 model araç : w213_0358102658_TR_1430228 kodu görünüyor sayfada.
diğer tüm e 200 serisi araçları kayıt ettim. Bunların satılan ve yenisi girilen araçlar olduğuna inanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
'mercedes kesin net konuşmayın diye talimat vermiş' bu ibarayi benim satış temsilcisi de söyledi. bilgi paylaşmayın gibisinden söylemişler
-
teşekkür ederim bir araştırayım bu meseleyi birebir aynı miktar kredi veriyorlarsa mantıklı gibi
-
araç bayiye inmeden faturalandırma yapmıyorlarmış. temsilci ile görüştüm genel bir sıkıntı var diyor. zam gelirse de etkilenecekmişiz. aracın gümrükten çıkıp çıkmaması zamdan bağımsızmış. valla bakalım ne olacak
-
zp6 veya zp9 fon alabılırsınız
-
Fonlar ve kkm tcmb kurunu takip ettiği için tam olarak piyasadaki hareketi absorbe etmeyebilir. İlk tur sonrası spot doviz ciddi düşmüştü. İkinci tur yaşanıp görülecek. Ben seçim öncesi fatura keseceklerini pek düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fonu alırken m.bankası kuru pıyasaya gore dusuk kaldıgı ıcın avantajada donusebılır
-
Konustum bayi ile secim oncesi fatura kesmeyeceklerini soyledi. Tabi bu benim arac icin gecerli olabilir. Haftaya netlesicek dedi.
bunları tedarik sürecindeki araçlar için mi söylediler?
-
yani bahsedilen yüzde 10luk zammı yersek 200k içerdeyiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X