ya bu 200.000 nereden çıktı,kartımızda o kadar limit yok ki! rezerve edelim,150 yi ii gün içinde al |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (30. sayfa)

-
-
millette ne paralar var be :) sorsak "ehonomi köthü"
-
mecburen kredi kartına ekstra ödeme yapıp limiti 200.000 e çıkartmak lazım. demokraside çare tükenmez.
-
arac alınamazsa kk yatırılan para gerı alınabılır mı
-
Kartta borç taksit vs varsa bankadan bankaya değişir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bota arabalar eksik mi geliyor sitede A serisi gözüküyor botta yok
-
200.000 limiti olmayanlar da zorlayacak şimdi, alamayacakları aracı out of stock verdirtecekler o sıkıntı biraz.
-
Hayirli olsun. 200bin kapora olayi cok degistirmis gibi.
ticaretle ugraşan ınsanlar dısında 200 bın kk limiti vatandaşta olması çok zor.
-
Mercedes firmasında çalışan birilerine ulaşabilirsek tanıdık belki sistem hakkında bilgi alabiliriz.200 bin olmasına rağmen hala aynı sorun devam ediyor
Onlar da almaya uğraşıyor, yardımcı olmazlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Daha iyisin sizlerin olsun.
Olabilir hocam. Son ekrana kadar gelip o kadar çok hata almıştım ki. 3D ödeme gelince inanamadım.
-
fınansbankla gorustum fazla yatırılan para gerı verılmez dıyor
-
maviyi sen mi aldın hocam :) elimden kaçırdım demekki sen aldın. hayırlı olsun. güle güle kullan.
-
Teşekkür ederim. Siz de alırsınız umarım. İlk sıralardaki renk tercihim değildi aslında, gri tonları önceliğimdi ama bu kısmet oldu. Hayırlısı.
-
Akbank, fazla tutarı vadesiz hesaba sorunsuz aktarıyor fakat her bankada olmuyor anlaşılan. Araç almaya kafaya koyduysanız sorun teşkil etmeyecektir diye düşünüyorum.
-
Böyle giderse araç bedelini direk isteyecekler karttan şaka gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X