|
Mercedes, Berlin fabrikasında insansı robotları test etmeye başladı: İşte videosu

-
-
Tehlikeli ve sağlık riski taşıyan işlerde robot kullanmayı anlarım ama üretim sürecini tamamen robotlaştırmaya çalışarak üreticiler kendi ayaklarına sıkıyorlar. Kimseyi çalıştırmazsan kimseye maaş ödemezsin. Kimseye maaş ödemezsen ürettiğin arabanı alacak insan bulamazsın.
Bu robotlaşma işinde bir denge kurulması gerekiyor. üreticiler kar hırsıyla ya da rekabette geri düşmemek kaygısıyla aşırıya giderlerse, herkes için sonuç hüsran olur.
Bunu sadece otomotiv üreticileri içinm söylemiyorum, tüm endüstriler aklını başına almalı.
-
olası bir savaşta bu fabrikaların çoğu savaşa araç yerine robot üretecek gibi duruyor. enteresan bir gelecek. ancak insanlar için acı dolu olabilir. bilmeyenler için 2. dünya savaşında bu fabrikalar savaş için araç gereç üretmişlerdir.
-
SKYNET ayak sesleri
-
Üstün alman teknolojisi inovasyonu yanlış yerde arıyor.
Gidip elektronik sitstemler falan geliştirmesi lazımken nelerle uğraşıyorlar.
Sonra vay efendim çin geliyor diye zırlıyorlar. Adamlar batarya teknolojilerinde çığır üstüne çığır açıyor, gel görelim dünyanın geri kalanında tık yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 21 Mart 2025; 16:32:40 >
-
bir yandan iyi bir yandan kötüağır işlerde olabilir ama tamamen robota geçerlerse o firmalardan araç almamak lazım çünkü kendi işine son verilir,o yüzden teknoloji bazen iyi değil.
-
Yıldızı da göğüs kaputa basmış vicdansızlar hemen, ama atletik ve yakışmıslar bence Apollo reiz kazanır...
En Beğenilen Yanıtlar

Tehlikeli ve sağlık riski taşıyan işlerde robot kullanmayı anlarım ama üretim sürecini tamamen robotlaştırmaya çalışarak üreticiler kendi ayaklarına sıkıyorlar. Kimseyi çalıştırmazsan kimseye maaş ödemezsin. Kimseye maaş ödemezsen ürettiğin arabanı alacak insan bulamazsın. Bu robotlaşma işinde bir denge kurulması gerekiyor. üreticiler kar hırsıyla ya da rekabette geri düşmemek kaygısıyla aşırıya giderlerse, herkes için sonuç hüsran olur. Bunu sadece otomotiv üreticileri içinm söylemiyorum, tüm endüstriler aklını başına almalı. |
olası bir savaşta bu fabrikaların çoğu savaşa araç yerine robot üretecek gibi duruyor. enteresan bir gelecek. ancak insanlar için acı dolu olabilir. bilmeyenler için 2. dünya savaşında bu fabrikalar savaş için araç gereç üretmişlerdir.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X