Merhaba; Çalışma saatlerim biraz yoğun olduğundan mercedes showroom a gidip detaylı bilgi alamadığım için ve mercedes remi web sitesi basit, sade ve anlaşılır olmadığı için almak istediğim mercedes c 180 hakkında bilgi eksikliğim var, cahilce iş de yapmak istemiyorum. Beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Forumdaki mesajları da çok okudum ama tam anladığım söylenemez. Örneğin kompressor artık eskidi tekrar satarken problem olur ve çok yakar diyorlar, cgi önerenler var. Fakat modellerde hem cgi hem de kompresor geçen modeller var Örn:C 180 CGI Kompessor BlueEfficiency Fascination AMG.
Amg diye ayrı bir model var mı yoksa amg her modele ekletilebilen bir paket mi?
Forumdan okuduğum kadarıyla amg paketlisini 100 bine hatta daha da aşağıya sıfır alan var. Ama resmi sitesinde öyle yazmıyor. Sonradan pazarlıklarla mı o fiyata iniyor acaba?
1 yıllık kasko bedeli internetten araştırdığıma göre yıllık 3bin civarında fakat burada bir arkadaşım yıllık 1000-1500 tl civarında olduğunu söylüyor.
Bütün bunların ışığında bu konu hakkındaki bilgili arkadaşlarım bana mercedes c 180 yeni makyajlı kasasının hangi modelini almamı önerirler? Tabi ki de en çok yakan modelinin olmasını istemem. Sanırım 35-40 kuruş civarında yakıyormuş.
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim, iyi çalışmalar...
Bir de BlueEfficiency diye bir şey var, her modelde yok tabi. O da motorla ilgili bir şey sanırım.
Selamlar, en dolu modeli selection modeli . Bu model için bana bayide 130.000 tl civarı diyat verdiler . Değer mi derseniz , deri koltuk dvd fonksiyonu vs vs değer dşyorlar paranız var ise bunlara ayırabilecek , benim yok o yüzden vazgeçtim . İnternete 105.000 tl ye 5000 kmde var aymı paket . Alınası en iyi model bence amg modeli, onunsıfır 117.000 civarı ikinci eli ise 5000km civarı yine 95-100bin arası değişiyor . Modeller ise bmw'nin yeni kasa 3 serisne nazaran daha dolu (fiyatları aynı tutarsak) Bir de 2014 de kasa değişecek. Son olarak yakıt tüketimi 10lt civarı olur diye düşünüyorum İstanbul'da . Siz yine bir inceleyin araba çok iyi, eğer hızlanma ve yakıt tüketimi ise bmw 3 serisi . Ama konfor vesaire ise mercedes diyorlar. Ben sadcee bmwyi denedim muazzam hızlanıyor. Yine bilgileri paylaşırız..
quote:
Orijinalden alıntı: vioLisTic
Merhaba; Çalışma saatlerim biraz yoğun olduğundan mercedes showroom a gidip detaylı bilgi alamadığım için ve mercedes remi web sitesi basit, sade ve anlaşılır olmadığı için almak istediğim mercedes c 180 hakkında bilgi eksikliğim var, cahilce iş de yapmak istemiyorum. Beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Forumdaki mesajları da çok okudum ama tam anladığım söylenemez. Örneğin kompressor artık eskidi tekrar satarken problem olur ve çok yakar diyorlar, cgi önerenler var. Fakat modellerde hem cgi hem de kompresor geçen modeller var Örn:C 180 CGI Kompessor BlueEfficiency Fascination AMG.
Amg diye ayrı bir model var mı yoksa amg her modele ekletilebilen bir paket mi?
Forumdan okuduğum kadarıyla amg paketlisini 100 bine hatta daha da aşağıya sıfır alan var. Ama resmi sitesinde öyle yazmıyor. Sonradan pazarlıklarla mı o fiyata iniyor acaba?
1 yıllık kasko bedeli internetten araştırdığıma göre yıllık 3bin civarında fakat burada bir arkadaşım yıllık 1000-1500 tl civarında olduğunu söylüyor.
Bütün bunların ışığında bu konu hakkındaki bilgili arkadaşlarım bana mercedes c 180 yeni makyajlı kasasının hangi modelini almamı önerirler? Tabi ki de en çok yakan modelinin olmasını istemem. Sanırım 35-40 kuruş civarında yakıyormuş.
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim, iyi çalışmalar...
sıfır alıyorsanız C 180 1.6 Fascination selection pack (116.000 TL liste fiyatı) tavsiye ederim. Yukarıda arkadaşın bahsettiği selection plus paketi. Bence değmez. yeni alınan araçlar cgi, 7 ileri otomatik vites 2. elde kompresor motorlu araçlar var. sıkı pazarlık edin. kasko sizinle ilgili birşey. 1.000 TL altı fiyatlar mümkün ama daha önceden %60 hasarsızlığınızın olması lazım. Hangi modeli alırsanız alın yakar. Kompresor ile cgi motor arasındaki yakıt farkı 1 lt/100 km cıvarında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme