Şimdi Ara

Mercedes C200d 2018 model Motoru renaulta mı ait?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2018 model comfort paket Mercedes C200d'miz var. Bu araçta kullanılan motorun hangi markaya ait olduğundan emin olamadım. Mercedes müşteri hizmetlerini aradım. Bu ülkede o kadar boş insan var ki bilgi verene de güvenemedim.

Bana motor mercedes motoru ama sadece patent renault dedi. Ben de motoru üreten mercedes ne diye patenti renaulta veriyor! dedim. İşbirliği vardı dedi. Ben motor renault motoru ama mercedes elden geçirdi diye biliyorum dedim. Evet öyle dedi.

Hadi gel şimdi bu adamlara güven. Herkesin her şeyi bildiği ama aslında kimsenin hiçbir şey bilmediği bir ülke burası.

Araç babama ait. Motorun aniden cortlaması kronik problemi var diye duymuş çekinmiş satmak istiyor. Ben de arabalardan hiç anlamam. Sizler ne dersiniz? Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Makyaj oncesi renault motoru. 136 hp ve 7 ileri sanziman mevcut.
    Makyaj sonrasinda om654 kodlu kendi motorunu kullanmaya basladi. 160 hp ve 9 ileri sanziman mevcut.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trexin T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öncelikle. Hayran kaldım. Koduna kadar nasıl biliyorsunuz hiç anlamıyorum. Tebrikler.

Hocam peki motorun bozulması hakkında bir bilginiz ve fikriniz var mı? Araç 60 bin km'de. Babamın aracı, çok çok temiz kullanan bir şofördür. Herhangi bir şey ne hissettim ne uyarı verdi araç. Ama ailemizden başka iki c200d motordan cortlayınca endişe etmiş satmak istiyor. Sizin fikrinizi alabilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Makyaj oncesi model arkadasimda vardi. Sifir aldi ve 100 bin km’ye kadar kullandi. Bu surecte turbo ile iki defa nox sensoru arizasi yasadi. Yetkili servis bakimli oldugu icin indirim yapildi bu parca degisimlerinde ama yine de az bir meblag degildi odedigi. İlerleyen kilometrelerde motor degistirenleri de duydum.
    2018’de makyajli kasa gelmisti. Sizinki ondan ise bakimlari zamaninda yapildiktan sonra korkacak bir sey yok. Mercedes’in halen kullandigi bir motor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault motorlu c180 gerçek mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.