Şimdi Ara

Mercedes c220 cdi mı Bmw 320d mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
34.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RobınSharma

sana benden +1907
    sahsen artık AUDİ varken başkası ASLA
    Kralda olsa yıldızda olsa ASLA
    her ne kadar bilinçsiz,alakasız , uzaktan yakından dahil alakası olmuyan sekilde audiyi kötülemeye calıssalarda zamanla bu tarz haraketler değişicektir
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

yeni kasa c ler çok zort bi tip olmuş çok dandirik.

Mercedes öldü yaşasın AUDI ve BMW

Malik de gidici.

Sen hiç bıkmayacak mısın

akını da tanırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 13 Ağustos 2007; 22:11:03 >

• Offf zor soru valla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

Orjinalden alıntı: King Arthur

c200 değil c220 2.2 motor dizel

evet c220 cdi olucak kolumana gittim biraz önce ztn c200 getirmiolarmış c220 cdi getiriyolarmış özel olarak isterseniz getiririz dediler tabi çok beğendim c220 bide 3 e bakıcam gidip

2.000 motorun vergisi ile 2.200 motorun vergisi co kco kfarklı ve bmw nin dizelleri cok iyi ve cok guclu.Bmw bence

Ayrıca Audi diyen arkadaşa hitaben : Audi ve Volkswagen hala Tdi kullanıyor Commonrail e gecmediler.Gürültülü dizeller ve asla Commonrail kadar performanslı degil.Motor da kaybediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 13 Ağustos 2007; 22:59:18 >
  • Merso itici geliyor bana 3.20 cok daha hoş
  • yeni 2.0 tdiler 3.0 tdiler common rail

performans konusuna gelince 2.0 tdi 170 hp

3.0 tdi 240 hp

quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

c200 değil c220 2.2 motor dizel

evet c220 cdi olucak kolumana gittim biraz önce ztn c200 getirmiolarmış c220 cdi getiriyolarmış özel olarak isterseniz getiririz dediler tabi çok beğendim c220 bide 3 e bakıcam gidip

2.000 motorun vergisi ile 2.200 motorun vergisi co kco kfarklı ve bmw nin dizelleri cok iyi ve cok guclu.Bmw bence

Ayrıca Audi diyen arkadaşa hitaben : Audi ve Volkswagen hala Tdi kullanıyor Commonrail e gecmediler.Gürültülü dizeller ve asla Commonrail kadar performanslı degil.Motor da kaybediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobınSharma -- 14 Ağustos 2007; 0:05:04 >

• Aslında dizeli dizel yapan turbo.

Okadar turbo benzinli araçlarda kullanılsaydı sonuç nasıl olurdu bilemiyorum :)

Yakıt makıt demeyin zaten cok yakacagı aşikar :)
  • BMW
  • c220cdi ile 320d nin fiyatları aynı olsa mercedes derim ama arada ciddi bi fiyat farkı olması lazım.. mercedes için 20000euro fazla ödemeye ise değmez, 320d alınır arka stoplarda karartılır, güle oynaya binilir.

kalite olarak arada kesin fark war arkadaşlar, kimse kendini kandırmasın.. mersonun direksiyonunun, ön konsolun rengi bile koltukların rengiyle aynı ve birbirini tamamlıyo bu bile tek başına kalitenin göstergesi!
  • bmw her zaman daha çekici
    3.20d al
  • az önce sitelrine girip fiyatlarına baktım..

bmw 3.20dnin fiyatını koymamış ama
    5.20d.........65.022EURO

C220cdi.....61.408EURO

yani arada fiyat farkı kesin war nerdeyse 5 kasayla aynı fiyat C-serisi, kimsede 5kasanın olduğu yerde c'ye bakmaz bide arada 3.600eurocuk fark warsa!!!
  • 5.20 dizel 70 bin euro full bayide sormuştuk

evet c 200 de fullu 70 bin euro arada sınıf farkı var biri benzinli biri dizel 5.20 almak daha mantıklı gibi.
  • arada 10 milyar gibi bi fark var.
    fazla yk
    c220 cdi la c200 ün vergisi aynı imiş satıştaki kadın söledi.
  • c200 : 1790 cc yani 1.6-1.8 lik vergi diliminde : yıllık 920 ytl
    c220 : 2148 cc yani 2.0-2.5 lik vergi diliminde : yıllık 2.170 ytl

2 dilim var arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Arthur -- 14 Ağustos 2007; 3:51:42 >
  • quote:

c200 : 1790 cc yani 1.6-1.8 lik vergi diliminde : yıllık 920 ytl

2 dilim var arada

Bir yanlışlık olmasın;c200 cdi ve c220 cdi ,ikiside 2148 cm3 hacminde motor güçleri(170,136 hp) farklıdır.Benzinli içinde c200k ve c180k ikiside 1796 cm3 hacminde motor güçleri 156 ve 184 hp dir.Mercedes bu kodlamalarla kafayı karıştırıyor
    Devamı işyerinden..
  •  Mercedes c220 cdi mı Bmw 320d mi?

300C CRD bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

yeni kasa c ler çok zort bi tip olmuş çok dandirik.

Mercedes öldü yaşasın AUDI ve BMW

Benim gibi düşünen biri daha çıktı sonunda. Ben ki fanatiklik seviyesinde Mercedes hastasıyım. BMW benim gözümde Mercedes'in yanında düşünülecek bir alternatif bile değil. Fakat içim acıyor. Yolda gördüğüm zaman dakikalarca gözümü ayıramadığım C serisini ne hallere soktular. Yıllardan beri eşsiz ve inanılmaz estetik bulduğum direksiyon simidi bile şu haliyle sıradan bir aracınkinden farkı yok, hatta daha da kötü.

Gerek iç gerekse de dış estetik olarak şuanki 3 serisi C serisinden daha başarılı bence.

Mercedes c220 cdi mı Bmw 320d mi?

tmm güzellik görecelidir ama bu kadar da olmamalı be abicim. Yeni C serisi gerçekten çok başarılı bi dış görünüme sahip iç mekan olarak da çok güzeller.

• quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

c200 : 1790 cc yani 1.6-1.8 lik vergi diliminde : yıllık 920 ytl

2 dilim var arada

Bir yanlışlık olmasın;c200 cdi ve c220 cdi ,ikiside 2148 cm3 hacminde motor güçleri(170,136 hp) farklıdır.Benzinli içinde c200k ve c180k ikiside 1796 cm3 hacminde motor güçleri 156 ve 184 hp dir.Mercedes bu kodlamalarla kafayı karıştırıyor
    Devamı işyerinden..

evet 2 si de aynı motor hacmine sahip

• ya bmw dicem ama E90 ların arka tasarımı hiç hoşuma gitmiyo..

bu yüzdenn eğer düşünürsen acele etme galiba yeni A4 ler gelicek...

yada bi arkadaş resmini vermiş chreysler 300C crd .. çok güzel makina bakmadan kullanmadan bu nasıl araba almam demeyin kesinlikle..

bide alacağın aracı ortlama kaç yıl kullanmayı planlıyosun..?
  • ben bir iki derigi kıyaslamasında yeni c serisinin 3 serisine üstünlük kurduğunu okudum, ama şöyle bir durum var. fiyat farkı. gerçekten mercedes daha pahalı. ama bunun yanında bir çok teknolojiye sahip, agility system, presafe, intelligent light vs... konfor u bmw den daha üstte. sportiflik desen bmw nin hemen hemen aynısı. desteklediği tüm teknolojilere rağmen ancak bmw ye sportiflikte yetişe biliyor çünki mercedes daha büyük ve ağır. 200 kg a yakın bir fark vede her yönden 3-5 cm daha büyük mercedes c serisi. yani neredeyse 5 serisine rakip oalcak boyutlarda diyeyim ben sana. benim görüşüm şu para sorun değilse Mercedes.
  • en az 4 yıl kullanılcak şimdi mercedes biraz daha ağır bmw daha genç arabası diye Bmw almaya daha yatkınlar evdekiler.
    300C crd gibi ağır arabalar düşünmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.