Şimdi Ara

Mercedes c220 cdi mı Bmw 320d mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
34.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw de mercedes de iyidir. ama mercedes daha iyidir
  • kral merso
  • Bmw 320 d M power
    sürüş özellikleri,performans,dizayn,M power
    Mercedes c serisi gereksiz pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wlancome

Bmw 320 d M power

zevk meselesi.100 milyar parayı gözden cıkaran birisi için extra 5-10 milyar mı pahalılık olacak.Üstüne fazladan koydugum araba mercedes'se tereddüt etmem param varsa koyarım hemen.YILDIZ
  • 55-57 bin euro 320 d m paket alabiliyorsun
    ama mercedes c220 cdı 65-70 bin euro
    15 bin euro eder 25-30 ytl

değmez kesinlikle bu farka
    gider 520d alırım

quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

quote:

Bmw 320 d M power

zevk meselesi.100 milyar parayı gözden cıkaran birisi için extra 5-10 milyar mı pahalılık olacak.Üstüne fazladan koydugum araba mercedes'se tereddüt etmem param varsa koyarım hemen.YILDIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wlancome -- 21 Ağustos 2007; 0:11:11 >

• fiyat farki bu kadar coksa zaten c serisi alinmaz yada c serisi bmw 5 serisi ile kiyaslanir...
    benim dusuncem ise bmw nin 2.0 dizel motoru 177 bg oldu bu Turkiye ye geldi mi?gelmediyse onu beklemek lazim...o motor baya gelismis bir motor..paraya yazik olmasin daha iyisi varken beklemek gerekir.
  • audi a6 2.0 tdı üstelik ikisinden de bir üst sınıf
  • 140 hp o kasaya az geliyor ,170 hp lik olanıda Türkiyede yok
    fiyatı ise uygun 65-70 bin euro arası genelde
    quote:

Orjinalden alıntı: cobra41

audi a6 2.0 tdı üstelik ikisinden de bir üst sınıf
  • bmw cok elektronik bir araç.Böyle olması donanım yönünden ona zenginlik katabiliyorken dayanıklılık anlamında da fazlaca arıza cıkarmasına sebep oluyor.Mercedes ise bmw ye göre biraz daha sade bu konuda dolayısıyla pek fazla kafa ağrıtmıyor arıza konusunda.Bu durum için şunu söylersek yanlış olmaz sanırım
    içini bolca kurcalayabileceğin bir araba istiyorsan bmw, kafanı ağrıtmayacak bir araba istiyorsan merso.
    Zaten Yollarda bir suru +20 yasinda mercedes vardır ama kolay kolay bmw goremezsiniz.
  • quote:

kesinlikle güzel bir alternatif
  • quote:

Bmw 320 d M power

m power yazmışında allah aşkına m in anamı ne biliyormusun saçma saçma yazma m power olupta dizel olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

quote:

kesinlikle güzel bir alternatif

ne üst sınıf ya mercedesten üstümü var bana bi tane fazla değil 5-6 yıllık audi göster yıkılıyordur ama mercedes hala parlar çünki amblemindede olduğu gibi o bir yıldız
  • çok doğru bir tespit...

quote:

Orjinalden alıntı: bianconera
    .......

Zaten Yollarda bir suru +20 yasinda mercedes vardır ama kolay kolay bmw goremezsiniz.

• mercedes c lerin içerisi berbat ve daracık bmv daha iyidir yeni cler çok güzel audi a4 en yakışıklısıdır
  • bmw dışı mercedesden daha güzel duruyor icide ayni standartlarda ikiside ben bmw tercih ederdim sahsen cok sade duruyor mercedes, genel olarak degil sadece mercedesin bu modeli icin fikrimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kokainman

mercedes c lerin içerisi berbat ve daracık bmv daha iyidir yeni cler çok güzel audi a4 en yakışıklısıdır

tek ayak ustunde bi dursana sen eger durabilirsen aklin yerindedir yazdiklarin cok sacma
  • Dostum yeni kasa C alıcaksan , ben C serisini tercih ederdim, ama eski kasa 2.el düşünüyorsan BMW derim
  • hocam tabiiki bmw

hem iç tasarım hem dış tasarım mersodan iyi
  • Yıllardan beri böyle iki araç arasında kalanalra yorum yazdık defalarca ama, hiç biride evet sizin yorumlarınız doğrultusunda şu araca karar verip sizle palaşıyorum demedi..

Yok artık öneri falan..

Forumda duygusallık arayan laz
  • Mercedes ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.