Bildirim
Mercedes c220 cdi mı Bmw 320d mi?
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne olursa olsun daima Mercedes. Kalitesi yeter. BMW kendini tüm modellerde tekrarlamaya başladı bence. Kalite olarak mercedes'in yanına yaklaşamaz(yine bence) -
quote:
Orjinalden alıntı: smartcard
Ne olursa olsun daima Mercedes. Kalitesi yeter. BMW kendini tüm modellerde tekrarlamaya başladı bence. Kalite olarak mercedes'in yanına yaklaşamaz(yine bence)
Yani Abarrttınız artık. Yanına yaklaşamasaydı rakibi olmazdı. Kaldı ki Yıllarca C serisi hep 3 serisinin gerisinde kaldı. Yeni kasa için durum nedir bilmiyorum ama yorumlarınız abartılı olmuş. -
Uzay kasa 3 serisi çok güzel ya. -
c200 değil c220 2.2 motor dizel -
yeni kasa c ler çok zort bi tip olmuş çok dandirik.
Mercedes öldü yaşasın AUDI ve BMW -
quote:
Orjinalden alıntı: King Arthur
c200 değil c220 2.2 motor dizel
evet c220 cdi olucak kolumana gittim biraz önce ztn c200 getirmiolarmış c220 cdi getiriyolarmış özel olarak isterseniz getiririz dediler tabi çok beğendim c220 bide 3 e bakıcam gidip -
kesinlikle yıldız -
normalde bmw nin tarzı daha hoşuma gider ama bu 2 araç arasından mercedes de fark yaratıcak bir çekicilik var -
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Mercedes öldü yaşasın AUDI ve BMW
Benim gibi düşünen biri daha çıktı sonunda. Ben ki fanatiklik seviyesinde Mercedes hastasıyım. BMW benim gözümde Mercedes'in yanında düşünülecek bir alternatif bile değil. Fakat içim acıyor. Yolda gördüğüm zaman dakikalarca gözümü ayıramadığım C serisini ne hallere soktular. Yıllardan beri eşsiz ve inanılmaz estetik bulduğum direksiyon simidi bile şu haliyle sıradan bir aracınkinden farkı yok, hatta daha da kötü.
Gerek iç gerekse de dış estetik olarak şuanki 3 serisi C serisinden daha başarılı bence.
-
bu resim bi önceki kasaya ait ve yeni kasadan bence daha güzel. -
mercedes in karizması c220 yi almak için yeterli bence -
Mercedes tabi ki -
quote:
bu resim bi önceki kasaya ait ve yeni kasadan bence daha güzel.
Evet, bir önceki kasaya ait ve gerek iç gerek dış dizaynı bence de çok çok daha güzel yeni kasadan. -
Mercedes çok para istiyor neredeyse standart c serisi 60.000 euro tutarken Full 3 serisini 55.000 euroya alabilirsin full c diyorsan 70.000 euroyu aşıyor (geçen ay sordum) 70.000 euroyada a6 alırsın -
yeni mercedes c nin direksiyonu cok siritiyor, orta yasi gecmediysen bmw cok daha iyi bir secenek -
kesinlikle mercedes -
quote:
Orjinalden alıntı: vozer
quote:
bu resim bi önceki kasaya ait ve yeni kasadan bence daha güzel.
Evet, bir önceki kasaya ait ve gerek iç gerek dış dizaynı bence de çok çok daha güzel yeni kasadan.
bence kesinlikle yeni kasa c çok daha güzel öncekinden -
akın sana benden +1907
sahsen artık AUDİ varken başkası ASLA
Kralda olsa yıldızda olsa ASLA
her ne kadar bilinçsiz,alakasız , uzaktan yakından dahil alakası olmuyan sekilde audiyi kötülemeye calıssalarda zamanla bu tarz haraketler değişicektir
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Mercedes öldü yaşasın AUDI ve BMW
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobınSharma -- 13 Ağustos 2007; 22:21:03 > -
malik " sana benden +1907 akın" demiştin niye sildin.. Sana taktım olm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 13 Ağustos 2007; 22:10:52 >
Benzer içerikler
- suzuki swift neden tutulmuyor
- rover 216
- rover 214 si alınır mı
- focus 3.5
- honda hrv hibrit yorum
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X