Şimdi Ara

Mercedes c220 cdi mı Bmw 320d mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
34.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genç araba BMW olayı milatta kaldı ya :D bu sözlere göre araba beğenilmez. Mercedes C ile yollarda daha çok dikkat çekeceğine emin ol özellikle avantgarde ile. bu 200 kg fazladan ağırlık kullanıcıya güvenlik ve konfor olarak geri dönüyor. yine tekrarlıyorum para sorun değilse Mercedes.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambo53

genç araba BMW olayı milatta kaldı ya :D bu sözlere göre araba beğenilmez. Mercedes C ile yollarda daha çok dikkat çekeceğine emin ol özellikle avantgarde ile. bu 200 kg fazladan ağırlık kullanıcıya güvenlik ve konfor olarak geri dönüyor. yine tekrarlıyorum para sorun değilse Mercedes.

bunu benim düşünüp düşünmemem önemli değil ailenin ne düşündüğü önemli onlar gidip alıcak sonuçta bana kalırsa bu paraya 2. el Porcshe Cayyenler var onu isterdim bana kalsa :)
    zaten ben kararımı verdim c220 artık gerisi onlara kalmış 2sinide beğeniyorum sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 14 Ağustos 2007; 11:45:41 >
  • Kusura bakma bunu ilk kez senden duyuyorum.2008 de gececeği söylenmişti heryerde ve resmi açıklamalarda.Bunu ispat edebilirmisin.
    Commonrail den dezavantajı tdi nin common raildeki gibi geniş bir devir aralıgında yuksek tork vermiyor.ve asla commonrail deki gibi performans gosteremez

quote:

Orjinalden alıntı: RobınSharma

yeni 2.0 tdiler 3.0 tdiler common rail

performans konusuna gelince 2.0 tdi 170 hp

3.0 tdi 240 hp

quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

Orjinalden alıntı: King Arthur

c200 değil c220 2.2 motor dizel

evet c220 cdi olucak kolumana gittim biraz önce ztn c200 getirmiolarmış c220 cdi getiriyolarmış özel olarak isterseniz getiririz dediler tabi çok beğendim c220 bide 3 e bakıcam gidip

2.000 motorun vergisi ile 2.200 motorun vergisi co kco kfarklı ve bmw nin dizelleri cok iyi ve cok guclu.Bmw bence

Ayrıca Audi diyen arkadaşa hitaben : Audi ve Volkswagen hala Tdi kullanıyor Commonrail e gecmediler.Gürültülü dizeller ve asla Commonrail kadar performanslı degil.Motor da kaybediyorlar.

• çok özür dilerim bmw :D ama bu sefer mercedes demek zorundayım kasa tipi olarak biras daha oturaklı ve iç dizaynı daha şık
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

Orjinalden alıntı: King Arthur

c200 : 1790 cc yani 1.6-1.8 lik vergi diliminde : yıllık 920 ytl
    c220 : 2148 cc yani 2.0-2.5 lik vergi diliminde : yıllık 2.170 ytl

2 dilim var arada

Bir yanlışlık olmasın;c200 cdi ve c220 cdi ,ikiside 2148 cm3 hacminde motor güçleri(170,136 hp) farklıdır.Benzinli içinde c200k ve c180k ikiside 1796 cm3 hacminde motor güçleri 156 ve 184 hp dir.Mercedes bu kodlamalarla kafayı karıştırıyor
    Devamı işyerinden..

ordaki c200 benzinli - c220 dize olan cdi yazmayı unutmuşum. Zaten aradaki vergi farkından dolayı dizeli tercih edilmiyo burda sonuçta hem yüksek fiyat benzinliye göre + vergisi dizelden tasarruf ederek yakalamak imkansız. Herkes benzinliyi düşünüyor.

• 70.000 Euro gibi bir para vermeyi gozden cıkarmışşsınız zaten neden E92 Coupe dusunmuyoruz ?

Bence Mercedesen de E90 Sedandan da daha iyi bir tercih olur.

Mercedes c220 cdi mı Bmw 320d mi?
  • c220 cdi tek geçerim..
    ama alıncaksa amg paketli olmalı

• mercedes ile bmw arasında tercih yapılacaksa bunu kullanıcının kendi kişisel zevkleri belirler ikiside son derece kaliteli güvenli araçlar bence ikisinide bir testr edin kararınızı öyle verin zaten alman premium markaları arasındaki tercihleri bence duygular belirler hepside sınıflarının atbaşı modelleri aralarında öyle arkadaşların dediği kadar aman aman fark yok
    bmw daha çok sürücü odaklı mercedes aile audi ikisinin ortası kıvamında araçlar birde mercedes türkiye şartlarında vergiden dolayı pahalı o fiyat farkına bmw 3.20d alıp komple ac sc. bodykit + chip yapılır garantili olarak ve zevkle binilir bu tabii benim görüşüm

yeni aracınız hayırlı olsun
  • Tek kapı istemiyorum biri arabaya binerken öndeki kişiler çok rahatsız oluyor.
  • Bwm Forever

• quote:

Tek kapı istemiyorum biri arabaya binerken öndeki kişiler çok rahatsız oluyor.

Bırak onu da yolcular dusunsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

quote:

yolcular deil ben daha cok rahatsız olucam yanımda kız arkadaşım arkadan biri inicek die ya o rahatsız olucak ya ben :)
  • Açıkcası ben BMW'nin tarafındayım.Zaten Auto Show dergisinin 14-20 Ağustos sayı 33'de yaptığı karşılaşmayı BMW kazandı.Ayrıca Mercedes'in direksiyon smidi hiç hoşuma gitmiyor.Bmw,Mercedes'ten daha geniş.BMW:1817 Mercedes:1770.Bence Bmw
  • quote:

Orjinalden alıntı: araba manyağı

Açıkcası ben BMW'nin tarafındayım.Zaten Auto Show dergisinin 14-20 Ağustos sayı 33'de yaptığı karşılaşmayı BMW kazandı.Ayrıca Mercedes'in direksiyon smidi hiç hoşuma gitmiyor.Bmw,Mercedes'ten daha geniş.BMW:1817 Mercedes:1770.Bence Bmw

bmw nun mercedesten geniş olmasımı? arkadaşım komik olma bu rakamları nerden sallıyorsun? offical verilere bak. burada yanlış bilgi vererek insanları yanıltmayalım.
  • quote:

quote:

quote:

yolcular deil ben daha cok rahatsız olucam yanımda kız arkadaşım arkadan biri inicek die ya o rahatsız olucak ya ben :)

ohoo kız arkadaşını bukadar dusunursen...

Sen bitmişşsin :)

• DOĞRU SÖYLÜYORUM GERÇEKTENİNTERNET SİTELERİNDEDE ÖYLE YAZIYOR BANA İNAN YALAN SÖYLİYECEK OLSAM HİÇ KONUŞMAYA KATILMAM ZATEN.BU HAFTAKİ AUTOSHOW DERGİSİNİ AL BAK ORADA ÖYLE YAZIYOR O DERGİ VE SİTELERDE YALAN SÖYLÜYORSA.......
  • para sorun deyilse mercedes tabiki

dizel mercedes alınır
  • Mersoooo....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ohoo kız arkadaşını bukadar dusunursen...

Sen bitmişşsin :)

yok ben onu deil kendimi düşünüyorum sonuçta ona kalk demiceğim için hersefernde ben mi inip koltuğu çekicem :)

• Emir, madem en az 4 yıl kullanacaksın kanımca uzun vadede Mercedes çok daha prim yapan bir araba gibi geliyor bana. Tabi vermeye gözden çıkardığı bütçe tam olarak ne kadar iyi tespit etmek lazım. 100 milyar civarına 2001-202 model CLK 200 ve sıfır Audi A4 felan bir kombo paket te alabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.