Bildirim
mercedes cla amg
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ankara'da sordum ben eylül'e kadar araç yok dediler gelenler 1 hafta içerisinde satılmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: redfX
Merhaba arkadaşlar haziran ayı teslim mercedes cla amg paket arıyorum farklı şehirlerdeki bir çok bayiyi aradım konuştum fakat ağustosdan önce bulamadım daha erken teslim eden veya hazır araç teslim eden bir bayi biliyosanız yardımcı olabilirseniz sevinirim .Teşekkürler.
Samsunu ara -
quote:
Orijinalden alıntı: OuL
Ankara'da sordum ben eylül'e kadar araç yok dediler gelenler 1 hafta içerisinde satılmış.
Acaba kaç tane satmışlar bir bilgi var mı?? -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-cla-220-cdi-amg-cam-tavan-isitma-g.gorus-123373151/detay
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-cla-220-cdi-amg-cam-tavan-isitma-g.gorus-123373151/detay
geçen hafta sonu cla 200 baktım mengerler de. style paket sanırım 94000 lira civarıydı.
şimdi bu fiyatı görünce aynı kasadaki arabaya 2 katı fazla para vermek bana garip gelir açıkçası
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
quote:
Ankara'da sordum ben eylül'e kadar araç yok dediler gelenler 1 hafta içerisinde satılmış.
Acaba kaç tane satmışlar bir bilgi var mı??
onu sormadım ama teşir araçlarında dahi üstünde satılmıştır ibaresi vardı. satılan araçları da kitleyememişlerdi yoğunluk dolayısı ile -
quote:
Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
quote:
geçen hafta sonu cla 200 baktım mengerler de. style paket sanırım 94000 lira civarıydı.
şimdi bu fiyatı görünce aynı kasadaki arabaya 2 katı fazla para vermek bana garip gelir açıkçası
Mercedes'in Türkiye'ye neden dizel otomatik getirmediği bu ilandan anlaşılabiliyor.60 bin lira civarında artmış aracın fiyatı.
-
Vay anasını ya C sınıfı araca 120bin vermek için herkes birbiriyle yarışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: redfXquote:
quote:
Mercedes'in Türkiye'ye neden dizel otomatik getirmediği bu ilandan anlaşılabiliyor.60 bin lira civarında artmış aracın fiyatı.
Alıntıları Göster
-
Sorun dizelde değil, 2000cc üzeri motorlardaki %140 ÖTV'de.quote:
Orijinalden alıntı: redfXquote:
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
Vay anasını ya C sınıfı araca 120bin vermek için herkes birbiriyle yarışıyor.
Aracın fiyatı 107 bin lira ve gerekli tüm donanımlarıyla birlikte Türkiye'de bu fiyata böyle bir aracı satın alabildiğim için ben kendimi şanslı hissediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redfX -- 1 Mayıs 2013; 13:43:16 > -
quote:
quote:
Aracın fiyatı 107 bin lira ve gerekli tüm donanımlarıyla birlikte Türkiye'de bu fiyata böyle bir aracı satın alabildiğim için ben kendimi şanslı hissediyorum.
Hayırlı olsun -
İstanbul'da Ağustos'a kadar hiçbir bayide teslim yokquote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.quote:
quote:
Hayırlı olsun
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
100' e yakın araç satıldı sadece o bayiide.. -
Forumdaki tiplere kalsa bu araç alınmazdı, alan herkes gerizekalı zaten. Yanarlı dönerli CLA karalama konuları, alınmaz, arkadan itiş olmayan araç 5 para etmez söylemleri havada uçuştu. Durum ortada.quote:
Orijinalden alıntı: gorkemusequote:
quote:
100' e yakın araç satıldı sadece o bayiide..
Alıntıları Göster
-
Bu araç fena satacak,belli oldu.quote:
Orijinalden alıntı: gyradel
Forumdaki tiplere kalsa bu araç alınmazdı, alan herkes gerizekalı zaten. Yanarlı dönerli CLA karalama konuları, alınmaz, arkadan itiş olmayan araç 5 para etmez söylemleri havada uçuştu. Durum ortada.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
quote:
quote:
Kaynak gosterebilir misiniz ? Yoksa aorda kamp kurarak el yordami ile mi saydiniz hepsini ? Pek inandirici gelmedi soyledikleriniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
quote:
quote:
Kaynak gosterebilir misiniz ? Yoksa aorda kamp kurarak el yordami ile mi saydiniz hepsini ? Pek inandirici gelmedi soyledikleriniz.
Beraber gitmedik mi zibidi Şimdi kendini ifşa ettirme bana..
-
quote:
Forumdaki tiplere kalsa bu araç alınmazdı, alan herkes gerizekalı zaten. Yanarlı dönerli CLA karalama konuları, alınmaz, arkadan itiş olmayan araç 5 para etmez söylemleri havada uçuştu. Durum ortada.
Türkiyede bu yıldızı yeter düşüncesi olduğu müddetçe clio ya mercedes amblemi koysa b sınıfı aracımız dese 60bin i herkes gözü kapalı verir.Satıcağı belliydi zaten ama bu fiyatı haketmediği düşüncesinde olan çok insan var. -
100 bine yavru CLS amg paket bir araç ve mercedes. Bütün araç fiyatları genel olarak arttı. Şu dönemde 85-90 bine mi bekleniyor böyle bir araç. Fiyatı bence nokta atışı olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.quote:
Türkiyede bu yıldızı yeter düşüncesi olduğu müddetçe clio ya mercedes amblemi koysa b sınıfı aracımız dese 60bin i herkes gözü kapalı verir.Satıcağı belliydi zaten ama bu fiyatı haketmediği düşüncesinde olan çok insan var.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- egea cross urban 1.4 fire 95 hp yorum
- araç beyninden km sorgulama
- lpg tank değişimi sonrası muayene süresi
- opel astra paketleri
- esp arızası nasıl giderilir
- zeekr türkiye fiyat listesi
- toyota corolla yerlilik oranı
- byd türkiye"de hangi modelleri üretecek
- q4 e tron menzil
- jeep avenger fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X