Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (310. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
568.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam agirlikli sehir ici kullaniyorum. Uzun yol sene de bir anca. Oyle viraja 100 ile giriyim falan bebekten sonra bu heveslerin hepsi bitti. Kendimi ona karsi asiri derecede sorumlu hissediyorum. Yani artik kendim icin degil de onun icin yasadigimi hissediyorum. O yuzden hiz yanlama viraj miraj beni ya da onlari tehlikeye atacak seylerden olabildigine uzak durmaya calisiyorum. Ama yalnizken bir gun seytana uyar miyim bilmiyorum:) patlar lastikle degistiren kullanan var mi aranizda? Sensorler falan ayni sekilde sorunsuz calisiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maho1907 M kullanıcısına yanıt
    valla 100 kişiye sorsanız 90 ı 3.20 al der. ama en 0 10 kişiyi dinleyip cla aldım. memnunmuyum evet. uzun süre binermiyim hayır. amacım biraz kendimi toparladıktan sonra c180 exclusive almak.

BMW mi Mercedes mi derseniz tabiki Mercedes.

bu olay görecelidir ama heleki 3.20 nin artık kızılay dağıtmış gibi heryerde görmekten ve o çirkin arka aydınlatma tampon u görmekten bıktım. bu zevk meselesidir. görecelidir. o 90 kişiye de saygı duymak lazım ama bana göre değil BMW.

altını sürtme konusunda çok şükür hiç sürtmedim ama öyle aşırı çukurlar da bulunduğum yerde yok. en fazla standart yol arası tümsekler var onlarda da hızlı geçince bile sıkıntı olmuyor sadece tekerin içine beton dökülmüş olmasından dolayı sarsıntıyı çok hissediyorsunuz. kapılar yine tekere açılıyor.

Teker değişen bir çok tanıdığım var ve hepsi de oh be dünya varmış diyorlar. Bunlar içinde BMW M serisi sportt plus paketliler de bir sürü.

• euustun kullanıcısına yanıt
    Anladim ben orjinalden yanayim. Kendi aracimda da run flat kullaniyorum sesine ve kutuklugune aliskinim ama benim aracta tabi spor suspansiyon yok. tumsekte surtmuyorsa titreme problem degil idare ederim. Verdiginiz yukseklik olculerine bir de kendi aracimin altini olceyim bakayim ordan donebilir miyim? Cunku her gun is cikisi ordan donmek zorundayim. Insallah yuksekligi o kaldirimi kurtarir. Ya da gecemez ama yine de amg alirsam bir gece kazmayla oraya dalip bizim cikis kapisinin ordakinden bize karsi seride gecis yolu yapacagim:))

• quote:

Orijinalden alıntı: maho1907

Tesekkurler Mesut bey yaş 30. Saclarda aklar dusmeye basladi. Gecen saydirdim cocuklara 15 olmus. Simdi ben yasli miyim genc miyim arada kaliyorum:)) a serisi dusunmuyorum 1 serisini alirken ikisini cok incelemis 1 almistim. Cla yi da 3 ile kiyaslayinca mantik direkt 3 diyor ama gonul cla da kaliyor:)amg tasarimi gercekten cok begeniyorum.

İşte burada tamamen ortaya beklentiler ve tercihler çıkıyor. Ben de ötv zammından önce CLA bakıyordum, hatta birisine teklif verdim anlaşacak gibiydik ama eşim şoförlük konusunda yeni, araç uzun kontrol etmekte zorlanabilirim dedi mecbur o anlık vazgeçmek zorunda kaldım.

A serisinin arka tasarım harici çok bir farkı yok CLA dan. Ben de gidip 12-13 bin lira aşağısına 2015 makyajlı 15bin km. De a180 aldım.

Albeit yeşil ve seramik kaplama ile gerçekten göze hitap ediyor.

Umarım gönlünüzdeki aracı alır ve seve seve binersiniz ama amg paketler cidden yere yakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 3 serisi 1 serisinin uzunu. Cla da A serisinin uzunu. Bize artik kisalar yetmiyor aslinda ondan uzunlara yonelme var:) Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin siz de kazasiz belasiz gule gule kullanin. Az once asagi inip benim aracin altini olctum onde en kisa mesafe yerden 20cm. Cla amg ile arada 5 cm fark var. Isyerinin onundeki bariyerin ustunden altini vurmadan donebilir miyim orayi bir olcmem lazim. Kagithanede Cla Amg si olan hic yok mu Allah rizasi icin su bariyerden donsek:) Kurtarir mi cok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maho1907 -- 24 Ocak 2017; 23:57:1 >
  • quote:

Aynen hocam 3 serisi 1 serisinin uzunu. Cla da A serisinin uzunu. Bize artik kisalar yetmiyor aslinda ondan uzunlara yonelme var:) Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin siz de kazasiz belasiz gule gule kullanin. Az once asagi inip benim aracin altini olctum onde en kisa mesafe yerden 20cm. Cla amg ile arada 5 cm fark var. Isyerinin onundeki bariyerin ustunden altini vurmadan donebilir miyim orayi bir olcmem lazim. Kagithanede Cla Amg si olan hic yok mu Allah rizasi icin su bariyerden donsek:) Kurtarir mi cok merak ediyorum

Valla oradan dönseniz bile genelde çukurlar ve tümsekler bol bol yavaşlatacak sizi ama bu yıldıza has birşey değil spor kimlikli tüm araçlar yollarımızda böyle malesef.

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Evet malesef yollar berbat. Yoksa herkesin dedigi bu araba asfalt yolda akiyor bu arabanin hakki e5 tem otoyol belli ki. Ben gunluk ordan dondugum icin suan en onemli kisim benim icin ordan donmek. Sirf cla amg icin 20dk trafigi goze alamiyorum. Digerleri icin kararttim gozumu

bence bu araba hem asfalt hem de yaz arabası. hatta akdeniz arabası. :) sıcakta kızgın asfaltta camları ve tavanı açılmış ve sıcaktan dolayı bir nebze yumuşamış runflatlerin verdiği güvenilirlikle asfalt yolda aracı S moda alıp gaza basma arabası :)

• Ustadim illa amg cla alican diye bir sey yok tumsekler ve cukurlardan korkmak istemiyosan alican bir TUCSON - YENI 3008 - TIGUAN bakican keyfine ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son günlerde fiyat alan oldu mu arkadaşlar? dizelde nasıl durumlar
  • euustun kullanıcısına yanıt
    Yani bariyeri falan bosver isi degistir akdenize tasin al keyfine bak diyorsun hocam

• sals S kullanıcısına yanıt
    hocam suanki aracimla korkmadan geciyorum aslinda.Tucson tiguan falan hic ilgimi cekmiyor. Diyeceksin yaa sen o zaman niye dertsiz basini derde sokuyorsun. Durum karisik. Benim kardesim araba bakiyor. 80 90 bin civari. Bana dedi senin arabayi alayim. Benim aklimda araba degistirmek hic yoktu. Arabami sifir aldim suan 18bin kmde. Hicbir sorunum yok. Sadece buyutmek istiyordum seneye falan bebekten dolayi. Simdi aracim disari yabanciya gitsin istemiyorum. Piril piril araba. Hani onumuzdeki yila niyetim vardi ve sirf araba aile icinde kalsin kardesimin isine yarasin yazik olmasin diye kendimi atese atiyorum:))

• quote:

Tesekkurler ben urbanlari da begeniyorum tasarim olarak hatta ici bej daha hos geliyor gozume. Ama bir incelemede urbanlarda da standart 18 inc jant ve alcaltilmis suspansiyon yaziyordu tipki amg gibi. O yuzden amg den farki yok diye biliyordum. Konfor suspansiyon standart mi urbanlarda? Veya konfor mu yoksa spor mu nasil anlayacagim

Biraz geç cevap oldu kusura bakmayın.

Açıkçası konfor süspansiyon Urban'larda standart mı bilemiyorum. Ben aracı alalı da 1 yılı geçti. Paketler sürekli değişebiliyor biliyorsunuz. Fakat bana gelen fiyat teklifinde aşağıdaki şekilde konfor süspansiyon ibaresi açıkça yazılmıştı. Zaten ben satış temsilcisine 3 şey istediğimi belirtmiştim. Siyah renk, bej döşeme ve konfor süspansiyon. O da elindeki araçlar arasından bunu göstermişti. Donanımı da AMG ile aynı olunca düşünmeden aldım ben de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 26 Ocak 2017; 11:32:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

Benim de bir sorum var. Bozuk yollarda panaromik tavanın ön tarafından gelen tıkırtılara çözüm bulan oldu mu? İlla söktürüp baktırmak mı lazım?

Kimsede yok mu bu ses?
  • o ses bende mesela gıcırtı şeklinde. servise gitmeye üşeniyorum servise gidiyorsunuz bişeyler sürüyorlar ses kesiliyor.

• Saylam06 kullanıcısına yanıt
    az önce lastiklerimi değiştirdim. Runflatları çıkardım ve yerine michelin pilot sport 4 225/40/18 98 Y modelini taktım. en yumuşak olan buymuş. runflati ile de kıyasladım lastikçide maşallah runflatın üstüne çıkıyorsunuz banamısın demiyorgeçrkten bildiğiniz çimento dökülmüş gibi çok sert lastikler. eskilerimi de aldım aracı eğer satarsam alacak kişiye veririm diye. Açıkçası normal lastikler çoğu sesi kesti çatırtı çuturtu kayboldu. hala lastik sesini alıyorsunuz tabiki ama neticede ufacık bozuk yollarda geçişlerde küt küt vurma sesleri gitti en azından. bu konuya takıntılı olana tavsiye ederim.

• Saylam06 kullanıcısına yanıt
    Ne kusuru tesekkur ederim. Ben ikinci el alacagim. O yuzden sizin gibi bir imkanim yok. Anca alacagim kisiye sormam lazim o da tabi biliyorsa. Tatilde oldugumdan gidip olcemedim henuz su bariyeri kurtarir mi diye olcer olcmez kararimi verecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maho1907 -- 26 Ocak 2017; 19:16:15 >
  • Bu arada maksimum 30000km forumda aracini satmayi dusunen varsa yazabilir

• Mercedes araçların sıfırlarına liste fiyatlarına zam 15-20 bin tl arası zam gelmiş.

29k km, 2015 6. ay çıkışlı
    180 amg, arkada orjinal cla45 amg difizör, dört çıkışlı amg egsoz ve spoiler ön tamponda ekstra cla 45 amg dudak
    dağ grisi
    garmin map pilot navi
    sıfır michelin plot sport 3 rnflt lastik
    30bin bakımı gülsoy floryada yeni yapıldı
    nokta hatasız boyasız çiziksiz
    seramik boya korumalı
    159k TL
    :)
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.