Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (308. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
568.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Servisin birini arıyorum runflat ı değiştirme sorun yaşarsın diyor. Başka bir servisi arıyorum stepne alman şartıyladeğiştirebilirsin diyor. Lastikçiyi arıyorum fiyat almak için runflat sa değiştirmemeni öneririm büyük sorunlar yaşarsın lastiği sana satarken de imzanı alırım diyor. Hangisi doğru ? deneyimi olan paylaşabilirmi lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • euustun kullanıcısına yanıt
    banada lastikçi öyle dedi. kasko öyle bi şey yok dedi. tabi lastikçi zehri verdi bir kere, bende mecburen runflat ile yeniledim.
    sonuç: pişmanlık

michelin plot sport 3 rft aldım en yumuşak olanı diye, o bile aşırı sert.
    daha önce ince yanaklı araç kullandığım için benden yana sorun yok ancak eşim çok rahatsız.
    birde normal lastiklerin flop flop diye geçtiği en basit çukurlarda bile içine korku veren acaba baloncuk çıktı mı yada jant eğildimi gibi bir sarsıntı ve ses yapıyor.

karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mono -- 4 Ocak 2017; 17:41:51 >
  • .mono kullanıcısına yanıt
    şuan zaten runflatlar var ve aynen dediğiniz gibi çok sıkıntılı durum. mercedese yazdım dün. bugün aradılar hemen. 14 yıllık Mercedes merkezin servis bilmem ne müdürü aradı. bakın dedi runflat sadece maliyeti düşürmek için yapılan bir şey. süspansiyon iki tiptir. amg ve urban. bu iki süspansiyon da her türlü lastiğe uyumlu çalışır o lastikçinin dediğine bir kere kulak asmayın. lakin şunu bilin muhakka stepne de almanız gerekiyor çünkü patladığında lastiğiniz bir şey yapamazsınız. istediğinizi takmak sizin keyfinize kederdir. Sadece aynı özellikte ve boyutta lastik olması yeterlidir. Garantiden bir sıkıntı yaşamazsınız dedi. sigortacımda istediğini tak abi sorun yok komik olmasın o lastikçi piyasada bu kadar araba var onda bu lastik şunda bu lastik diye ayırmayız dedi.sanırım alacağım çünkü lastikteki bu çimento dökülmüş hissi adamı öldürüyor. lastik markalarının sayfasında araca göre lastik diye tercih aratırsanız zaten onlar bile runflat çıkarmıyor listede. michelin pilot sport 4 ile crosclimate kullanan varmı acaba nasıldır. hangisini almak lazım ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euustun -- 4 Ocak 2017; 20:32:17 >

• Merhaba arkadaslar

2013 model 70 bin km kazasiz cla200 amg fiyati yaklasik ne kadardir,yakin zamanda almayi planlıyorum.
  • LionKing1905 kullanıcısına yanıt
    hocam ortalama 100 ,le 110 arası bulursanız hemen alın. ama genelde 110-115 arası fiyatta diretiyorlar. Bn 2014 amg yi 33 bin km de 118 e aldım.

• hocalarım merhaba,

cla 200 amg almayı düşünüyorum.Ancak bütçeme uygun ve daha önemlisi düşük km ve kazasız bir araç bulamıyorum.
    yaşadığım il sınırları içerisinde bakıyorum özellikle.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ys-motors-dan-cla-200-urban-24.binde-sifirdan-farksiz-full-plusful-379836706/detay/

bu ilandaki araca gittim baktım az önce.km 24.000'de ve expere açık.daha fiyat pazarlığı yapılmadı.Ama urban için 112k çok istenmiş,orası açık..bu paralara amg bulunabiliyor daha yüksek km'de.

Ancak bu araç hem istediğim renk hem de bej iç döşemeye sahip oldugu için cazip geliyor.
    pazarlık öncesi dikkat etmem gereken ne var?forumu okudum daha önce ama mercedesleri yeni incelemeye başladım.Urban donanım memnun eder mi?amg nin süspansiyonlarının daha sert olduğunu biliyorum.sanırım urban konfor açısından daha iyi olacak.

yardımcı olabilecek hocalarıma şimdiden teşekkür ederim..

• holden12 H kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun hakkınızda ama öncelikle şunu söyleyeyim. ben de Antalyadayım ve denizliden aldım aracı. güvenilir satıcı var isterseniz bilgilerini paylaşırım. aracı da ayağınıza kadar getiriyorlar.
    Ama size öncelikle şunu söyleyeyim siyah araç Antalya da satarken hem zor satılır hem de malum sıcağımız boldur.
    urbanı kesinlikle eğer konfor düşünüyorsanız alabilirsiniz. Benimki Amg ama urban ın süspansiyonu çok farklı daha yumuşak.
    aracı alırken içindeki paketleri de incelemenizi tavsiye ederim.

• hocam merhaba,
    teşekkürler cevabınız için.
    ilk aracım siyahtı.ben de siyahın sıkıntısını yaşadım yalan yok=) sonraki 2 aracım da beyazdı.Dediğiniz gibi siyah zor Antalya'da..
    ancak cla'a siyah ve gri çok yakıştırıyorum.bir de maalesef çok fazla araç yok piyasada.mesela bir tane gri amg var Antalya'da, Ona da 119k istiyorlar.
    aracı akşam biraz daha inceledim.Sanırım ilanda bahsedilen paketler mevcut (gece paketi vs.)
    bakalım hayırlısı..
    bu arada denizli ilanlarına baktım.en düşük cla 125k civarı..

sağolun hocam.
  • gri olan hastalyadaki ona ben de baktım en son 115 di rakam sanırım temizdi ama hemen hemen aynı fiyata denizlideki çeşmeliler 33 binde hemde 2014 ü ve üstüne de full 30 bin bakımını yapıp verdiler. gri yakışıyor evet ama bu araçtapiyasada tutulanı beyaz veya iddalısı kırmızı. gri de iyiama öncelik sırasında 3. sıraya gelir. gri olanda extra koltuk ısıtma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euustun -- 9 Ocak 2017; 23:36:03 >
  • Bu kadar bilen forumdaşı bulmuşken sormak istediğim bir soru var...
    CLA 180 dizel style ve amg paket arasındaki farkları bir arada bulamadım internette
    style ve amg paket arasında öyle bir uçurum var mı?
    Primitif bir soru kalmışsa kusura bakmayın :)
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    hocam amg tamamen bir paket kozmetiği. Gerçek 5000 motorlu amg araçlarla karıştırmayın sakın. koltukları,jantı,spoileri,paspası,etiketi,bazılarında emniyet kemeri vs. amg modeli olan bir kozmetikten geçirilmiş haldir. Genel itibari ile tabiki amg de en çok istenilen şey süspansiyonun farklı oluşu lakin bu durum ülkemizdeki yollarda hiç konfor gösteremediği için lastikleri değiştirerek bir nebze konfor elde ediyoruz o kadar. ama asfaltta yüksek hızlarda viraj alımlarında bu süspansiyonun farkını da hissedersiniz.
    urban alıp kozmetiği istediğiniz gibi sizde yapabilirsiniz ama biraz çakma gibi olur bu sefer. diğer özellikler hep zaten seçmece usulü sıfır alırken ekletilip sipariş verilebiliniyor.(şerit takip,elktikli koltuk,ısıtma,vs gibi )

• hocam teşekkürler cevaplarınız için.
    bu hastalyada ki gri en son 115k ya mı bırakmıştı size, yoksa siz baktıgınız zaman 115k mıydı fiyatı?
    haftasonu bir de ona bakayım olmadı.
    aslında bu araç alınacaksa amg olmalı diyenlerdeyim ama aklıma canım Antalya'mın yolları ve kasisleri geliyor=) urban iyidir diyorum..
    valla ne dersem yalan olur aklımda 115 kalmış çünkü malum benimkini 118 e aldım 3 bin fazla vererek hem 2014 hem full bakımlı hemde 10bin km düşüğü diye kıyaslamıştım. eğer bu aracı almışken hız yapayım biraz şöyle virajları alırken arkamdan baktırayım diyorsanız kesinlikle amg. ama yok ben şehir içi tın tın giderim kozmetikte önemli değil benim için yıldız olsun yeter diyorsanız urban. ama kesinlikle satayım derseniz amg daha öncelikli alıcı bulur. bunu da gözardı etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euustun -- 11 Ocak 2017; 8:48:09 >
  • hocam aklın yolu bir gibi..öncelikle siyah renkten vazgeçtim.herkes beyaza ya da griye yönel diyor..
    benim derdim aslında siyahım kullanımnın zorlugundan ziyade,aracın hatlarını belli etmiyor.hatta eşimi de götürdüm aracı 2. incelemeye gidişim de, aracın sokaklarda gördüğü cla olduguna bir türlü inandıramadım.''bu o cla 'lardan değil'' dedi yaa
    sanırım o da amg leri kastediyor.
    sanırım 110k üstüne çıktıktan sonra amg almak mantıklı olacaktır dediğiniz gibi..
    aynen öyle aracı belli eden 1. öncelik beyaz yada kırmızı ikinci öncelikte tabiki AMG oluşu. konfordan ödün veriyorsunuz ama tipi gerçekten çok fark ediyor. önündeki elmas ızgaraya kadar farklı hissettiriyor. aceleniz yoksa ben E200 arıyorum temiz benimkini de verebilirim.
  • acelem yok hocam.hatta cla alabilmek için önce kendi aracımı satmalıyım.koydum ilana ancak hemen satılmaz.haberleşelim mutlaka..
    aracınızın fotosu var mıydı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

CLA 180 dizel bakıyorum düşük km de.
    Sizce şu iki araçtan hangisi?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-garantili-cla-dizel-hatasiz-boyasiz-pluscam-tavan-plusbixenon-385634634/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sitedeki-en-temiz-arac-kaza-degisen-boya-hasar-kaydi-yok-334946089/detay

Birisi amg birisi style paket. İkisi de makyajsız ise amg koşa koşa alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

CLA 180 dizel bakıyorum düşük km de.
    Sizce şu iki araçtan hangisi?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-garantili-cla-dizel-hatasiz-boyasiz-pluscam-tavan-plusbixenon-385634634/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sitedeki-en-temiz-arac-kaza-degisen-boya-hasar-kaydi-yok-334946089/detay

Çok özür ya üstteki ilan AMG paket değil ilanı yanlış açmışlar. Ben de amg neden bu kadar ucuz diyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkür ederim
    AMG olmadığın fark etmemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.