Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (306. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
568.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aoguzhan34

quote:

Orijinalden alıntı: eskemre

Arkadaslar iyi gunler, subat ayinda arac degisikligi yapacagim, Honda nin 1.5 182 bg 260 Nm tork ve 7 sn 0-100 degeri olan Civic Rs modelini bekliyordum. Ancak Honda Turkiye sagolsun saglam gol atmakta kullanicilarina, aracin 110k civari satilmasi durumu var. Temuuzda Has dan 2015 0 araca 123 bin teklif almistim arada cok fark olmayinca Cla yi da listrme almis oldum. Tabiki de baktigim Cla 200 amg. Yakit tuketiminiz nasil acaba? Birde internetteki ilanlar bakinca 40-50 bine gelenin aracini satmaya calistigi izlemi olustu bir bilgisi olan var mi?

2015 model satışı hala var mı bilmem ama dün aldığım fiyat 2016 makyajlı kasa için 147k idi, tabi ki bu cla200 amg için. 2014 model vardı bende 9 dan aşağısıni pek görmedim ben, agresif kullanan biriyim ama ben. Kendime göre arabanın hakkını veren biri, dışarıdakilere göre arabayı öldüren biri :)

Hocam tesekkurler, genelde 9 civari diye soyleniyor zaten performansa gore de normal sayilir aslinda. Niyetim Amg paket zaten, genel olarak memnunmusunuz aractan, lastik ve suspansiyon sertligidisinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eskemre kullanıcısına yanıt
    CLA 200 AMG de benim genel ortalamam 6.4 litre son 4500 km ortalaması bu dikkat etmiyorum ama sakin kullanıyorum ben....
  • cla amg almaya karar verdim kısmetse, ancak 180 mi 200 mü karar veremedim. bununla ilgili olarak foruma bir bakayım milletin yorumu neymiş bir görelim yardımcı olur karar vermeme derken,
    xbox one - ps4
    iphone - samsung
    fb - gs
    intel - amd
    nvidia - ati
    ios - android
    CLA konusununda bunlar gibi daha onlarca başlıktan hiç farkı kalmamış olduğunu üzülerek gördüm.

yuh mk ya nasıl kedi ciğer mevzuları dönmüş burada böyle şok içindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mono

cla amg almaya karar verdim kısmetse, ancak 180 mi 200 mü karar veremedim. bununla ilgili olarak foruma bir bakayım milletin yorumu neymiş bir görelim yardımcı olur karar vermeme derken,
    xbox one - ps4
    iphone - samsung
    fb - gs
    intel - amd
    nvidia - ati
    ios - android
    CLA konusununda bunlar gibi daha onlarca başlıktan hiç farkı kalmamış olduğunu üzülerek gördüm.

yuh mk ya nasıl kedi ciğer mevzuları dönmüş burada böyle şok içindeyim.

Öncelikle
    xbox one
    iphone
    gs
    intel
    Ati
    ios
    Sıfır araçlarda cla 200 amg ve cla 180amg de fiyat farkı nedir ?
    Kendi açımdan eğer 10 bin liradan fazlaysa cla 200 alırım

• arkadas mercedes c ve cla serılerınde renault 1.5 dcı motor veya 1.6 benzınlı motor secenklerı var :) :D mercedes bu araclarla kalıtesını dusurdu ve aracları berbat... cla yarı otomatık ama kalkısları ıgrenc.. c ler ıse bır zaman sonra yag yakıyor tavsıye etmem.
  • sesszce bakarsın.. S kullanıcısına yanıt
    Dünyada motor üreticilerinin sayısının sınırlı olduğunu tüm otomobil firmaları bir biri ile bu konuda ortaklığa gittiğini sanırım bilmiyorsunuz... 1.5 DCI motor 2000 li yılların başından beri var olan bir motor kendini ispatlamış sorunsuzluğu tescillenmiş bir motor bu yüzdendir NİSSAN, RENAULT, DACIA, MERCEDES bu motoru kullanıyor . Ayrıca bilmediğinizi düşündüğüm diğer husus motorun sadece ana blok kısmı alınıyor diğer şanzuman yakıt, hava vs. üniteleri her marka kendisi mühendisliğini yapıyor.

Peki BMW nin de peugeot motoru kullandığını biliyormusunuz ????

PSA gurup denilen motor üreticisi ( pejo-citroen ortak kuruluşu ) benzinli motorları pejo , citroen ve BMW de kullanılırken PSA gurubun dizel motorları ise pejo, citroen, VOLVO, FORD ve TOYOTA (verso modeli sadece ) da kullanılıyor

bu konuda size link de vereyimhttp://www.sekizsilindir.com/2015/03/hangi-marka-hangi-markann-motorunu.html

CLA, C , A, B, E serilerinde kullanılan 1,6 benzinli motor ise direk mercedes üretimi motordur. yani C200, CLA 200 deki 1,6 156 HP benzinli motor mercedes tir.

Son olarak da Şanzumanlardan bahsedelim yarı otomatik dediğiniz DCT çift kavramalı teknolojili bir şanzumandır. Akıllı yazılım ile sürücüsü aracı nasıl sürüyorsa bir süre sonra ona göre tepkiler verir bütün otomobil test editörleri en iyisinin 1 tık altında gayet tatminkar diye bahsettiği şanzumana kalkışları iğrenç demişsiniz sürücüsü nasıl sürüyorsa tepkisini ona göre veren bir şanzumandır araştırabilirsiniz.

Ben bu araçları övmüyorum mercedes bana parada vermiyor ancak piyasadaki araçlara bakarak teknolojilere bakarak atmadan destekli konuşmak gerektiğine inanıyorum...

Ben sevmediğim bir aracın forum bölümüne girip berbat yazmam sevmesem de yazmam .....

• quote:

Orijinalden alıntı: black-or-white

Dünyada motor üreticilerinin sayısının sınırlı olduğunu tüm otomobil firmaları bir biri ile bu konuda ortaklığa gittiğini sanırım bilmiyorsunuz... 1.5 DCI motor 2000 li yılların başından beri var olan bir motor kendini ispatlamış sorunsuzluğu tescillenmiş bir motor bu yüzdendir NİSSAN, RENAULT, DACIA, MERCEDES bu motoru kullanıyor . Ayrıca bilmediğinizi düşündüğüm diğer husus motorun sadece ana blok kısmı alınıyor diğer şanzuman yakıt, hava vs. üniteleri her marka kendisi mühendisliğini yapıyor.

Peki BMW nin de peugeot motoru kullandığını biliyormusunuz ????

PSA gurup denilen motor üreticisi ( pejo-citroen ortak kuruluşu ) benzinli motorları pejo , citroen ve BMW de kullanılırken PSA gurubun dizel motorları ise pejo, citroen, VOLVO, FORD ve TOYOTA (verso modeli sadece ) da kullanılıyor

bu konuda size link de vereyimhttp://www.sekizsilindir.com/2015/03/hangi-marka-hangi-markann-motorunu.html

CLA, C , A, B, E serilerinde kullanılan 1,6 benzinli motor ise direk mercedes üretimi motordur. yani C200, CLA 200 deki 1,6 156 HP benzinli motor mercedes tir.

Son olarak da Şanzumanlardan bahsedelim yarı otomatik dediğiniz DCT çift kavramalı teknolojili bir şanzumandır. Akıllı yazılım ile sürücüsü aracı nasıl sürüyorsa bir süre sonra ona göre tepkiler verir bütün otomobil test editörleri en iyisinin 1 tık altında gayet tatminkar diye bahsettiği şanzumana kalkışları iğrenç demişsiniz sürücüsü nasıl sürüyorsa tepkisini ona göre veren bir şanzumandır araştırabilirsiniz.

Ben bu araçları övmüyorum mercedes bana parada vermiyor ancak piyasadaki araçlara bakarak teknolojilere bakarak atmadan destekli konuşmak gerektiğine inanıyorum...

Ben sevmediğim bir aracın forum bölümüne girip berbat yazmam sevmesem de yazmam .....

Size katiliyorum arkadas bu araclari kullanmadan sallamis, cla200 icin ozellikle son elestirilecek konu motor, sanzuman da zf den sonra en iyilerden diyebiliriz. Cla icin elsstirilen nkktalar yakit tumetimi ve 18 jan rof lastikler diye biliyorum. Spor surus ve guc isteyen icin de bunlar hos glrulebilecek kusurlar

• Son zamanlarda fiyat alan varmı?
  • Nasıl fiyat alalım çok pahalı çok ;(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C180d amg 156k. Yarın teslim alıyorum inş

• Hayırlı uğurlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mirzaoğlu

C180d amg 156k. Yarın teslim alıyorum inş

Amg icin fiyat iyiymis, hayirli olsun...

• Bu cla180 mercedesin atikliğine laf söyletiyor . geçen bi arkadaş egea ile merco yu tokatladım diyo ve 1.8 motor olduğunu iddaa etti.aracın 1.5 olduğunu anlatana kadar canım çıktı

• Herkese selamlar Arkadaşlar.
    Bugün itibariyle kaporasını verdim, salı günü teslim alıyorum.

2015 model CLA 180 AMG ile aranıza katılıyorum. aslında bmw 4.20 almak üzereydim ama 112.000-tl gibi çok cazip bir fiyata 40.000km de hatasız bir araç bulunca dayanamadım. ne yalan söyleyeyim ilk kalkıştaki performans düşündürücü ama kasa o kadar güzel ki bence tüm olumsuzluklarına bedel. günde 150km civarında yol yapan biri olarak kısa sürede amorti edecek sanırım araç kendini :) :)
  • Bir cla hayalimiz Verdi otv zammiyla artik onunda icine ettiler :(

• Buyrun son fiyatlar :((((
  • Merhaba arkadaşlar, 2013 model urban benzinli ile ben de aranıza katıldım.

Size çok önemli bir sorum var, şehir içinde 13lt/100km yakıyor(istanbul trafiği).Bu normal midir?Benzinli 200 kullanan arkadaşların şehiriçi ortalamalarını öğrenebilir miyim acaba?

Sevgilerle
  • The-Journal kullanıcısına yanıt
    Adana şehir içi tüketim 6,6 lt / 100 km bendeki değer son kullanım ortalamasına bakarsanız yanıltır sizi o genel ortalamayı değil son kullanım ortalamanızı gösterir... Şuda bir gerçek performanslı kullanımda 8-9 lt nin altına pek düşemezsiniz ben sakin kullanıyorum aracı ancak bu değer oluyor şehirler arasıda 120 km/h hızı geçmeden en az 5,5 litre yaktırdım yani bu değerler dikkat edince dikkkat etmezseniz bu değerleri yakalayamazsınız.
  • Arkadaşlar 2015 model dizel Cla 180 amg paketin şuan ederi nedir, hangi rakama kadar verilebilir? Bir vatandaş en son 130 bine bırakırım dedi, uzakmı duralım ne dersiniz?

Araçda boya hata yok, km 22bin
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    15 gün önce aynı aracı amg 2015 43.000 de 127.000 e aldım. çok da memnunum
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.