Şimdi Ara

MERCEDES E250 CGİ COUPE 2010 YORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık 1 ay kadardır coupe bir araç arayışındayım. Geçen hafta bir bmw 2.18 coupe ekspertize soktum ancak malesef satıcı dürüst olmadığından alamadım aracı.

Şuan bir e coupe buldum boyasız hatasız deniliyor. ilan şu şekil;
    www.sahibinden.com
    Mercedes - Benz E Serisi Fiyat Listesi - sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-boyasiz-hatasiz-bayi-cikisli-636654380/detay

Daha önce kullanmış olan var mıdır? Kronik sorunları ile igili veya genel olarak bilgi verebilirseniz iyi olur. Birde bu araçlar bayi çıkışlı ve ithal diye ayırılıyor. Bayi çıkış oldugunu nereden öğrenebiliriz?

• Bu tür araçlar için mbclubtr öneriyorum,

204 hp araç çok da madara olmazsınız millete 250 ile giderken, bunun jantlar kötü biraz oynamışlar daha temizine bakın, araç durumu iyiyse e ile 2 yi kıyaslamaın, iyi bir e250 uzun seneler götürür adamı,

ya da bu paralara golf civic alıp geceleri e250 ilanı bakmak var

yürütme maliyeti de o kadar değil korkutmasın sizi, ama 0 ı 600bin tl araç onu da görerek alın çok da ucuz değil
  • Takip. bende istiyorum böyle bir araç ancak cgı motora sıkıntılı diyenleri duydum. Beklemedeyim
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Özel serviste muadil yan sanayi balata takmak aracı hurda mı yapıyor hocam ? Cahilliğime verin izah ederseniz öğrenelim bizde
  • Bu tür araçlar için mbclubtr öneriyorum,

204 hp araç çok da madara olmazsınız millete 250 ile giderken, bunun jantlar kötü biraz oynamışlar daha temizine bakın, araç durumu iyiyse e ile 2 yi kıyaslamaın, iyi bir e250 uzun seneler götürür adamı,

ya da bu paralara golf civic alıp geceleri e250 ilanı bakmak var

yürütme maliyeti de o kadar değil korkutmasın sizi, ama 0 ı 600bin tl araç onu da görerek alın çok da ucuz değil
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Ortada bir gerekçe yok yani sizin düşünceleriniz böyle olduğu için budur diyorsunuz. Teşekkürler
  • Sanirim 2011 gibi 7 ileri sanzimana geçtiler. Yakıt ve performans olarak olumlu yönde iyileştirmeler yapıldı.
  • serkanarch S kullanıcısına yanıt
    Geceleri e250 ilanı bakmak...
    Sigara içmiyorum lakin başlamama vesile olabilirsiniz ;)
  • araba iyi hoşta bursadan araba alınmaz bence ya 5-6 kere gittim hepsi beş para etmezdi
  • Malesef bu ilandaki araç olmadı arkadaşlar hata boya yok deniliyor 9 Bin tl tramer çıkıyor. Ön tampon boyandı ondan servis 9 bin tl boyaya yazdı diyor satıcı birde. Bu araç şahsi fikrim ve araştırmalarımdan sonra alınmayacağı kanaatindeyim. Yanlış anlaşılmasın e coupe değil, bu ilanda ki araç alınmayacak gibi. Yorumlarınız için teşekkür ederim, yürütme bakım vesaire konusunda sıkıntı yaşamam Alfa Romeo GT’den sonra hiç bir aracın bakım maliyeti bana koymuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.