adam farkındalık yaratmak, ''bakın hız yapanların sonu bir şekilde aynı yere çıkıyor.'' demek istemiş, bir merc-tofaş karşılaşması yapmış muamelesi yapmadığınız kalmış.
insaf biraz.
nk61'e de teşekkürler konu için.
(Allah'ta rahmet.)
Teşekkürler, sonunda anlayan bir üye çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
quote:
Orijinalden alıntı: AliUmut07
adam farkındalık yaratmak, ''bakın hız yapanların sonu bir şekilde aynı yere çıkıyor.'' demek istemiş, bir merc-tofaş karşılaşması yapmış muamelesi yapmadığınız kalmış.
insaf biraz.
nk61'e de teşekkürler konu için.
(Allah'ta rahmet.)
Teşekkürler, sonunda anlayan bir üye çıktı
hep hız yapmaktan da yapandan da çekinmişimdir. o yüzden spor güçlü araba istemiyorum... 1.5 dci motor clioya bundan mı biniyorum acaba ??
o bariyerler o şekilde hangi araç gelse bu hale gelirdi mersosu bmwsi tofaşı farketmez istanbulda bir kaza görmüştüm aynısıydı araç daha güncel bir kasa MERSEDES di. bu bariyerlere yanlış hızda yanlış açıyla çarparsanız ölüm kaçınılmazdır hemde böyle feci şekilde...
Allah rahmet eylesin
quote:
Orijinalden alıntı: harunrasit
Kardeş başınız sağolsun Allah günahlarını affetsin gani gani rahmet eylesin.
Dostlar sağolsun amin kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: AirDream
+1
VOLVO fanatiği sayılabilirim, ama marka değil, güvenlik konusunda..
Halada fanatiğim, halada iddalıyım, belki kafa kafaya her aracı karşıma alabilirim fakat bariyerler gerçekten sıkıntılı bir durum..
Kazada yaşanan durumda sanmıyorum ki VOLVO değil hiçbir aracın şansı olsun.. Az buçuk fizik bilen insan beni anlar..
Okadar güçlü bir materyale yandan girdiğiniz zaman, yani mm'lerle ifade edilecek bir kalınlığa çarptığınız zaman, mm başına oluşan güç inanınılmazdır ve tahminimce her arabayı deler geçer..
Allah korusun hepimizi, ölenlere rahmet, yakınlarına sabır diliyorum..
Konunun şahinle falan alakası yok bu tarz bir kazada hangi araç olursa olsun, önden girer arkadan çıkar... Ancak ve ancak zırhlı bir araca denk gelecek ki, oda zırhından gelmesi lazım darbenin, o zaman kurtulma şansı olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: modernbodyci
Bu kazada teyzemin kızı Funda ablam vefat etmiş
İki gündür haber vermemişler bana annem kanser diye üzmemek için..Bugün teyzem dayanamayıp bana telefonda haber verdi çok üzüldüm hatta sana inanmıyorum dedim defalarca ama sonunda inandım tabi birde üzerine nette haberleri araştırınca şok oldum inanamadım.. Allah rahmet eylesin başımız sağolsun diyebiliyorum sadece ve çok üzgünüm..
Kardeşim başın sağolsun. Feci şekilde can vermiş.
Rabbim günahlarını affetsin
Mekanı cennet olsun
Allah (c.c) sizlere de sabır versin.
quote:
Orijinalden alıntı: modernbodyci
Bu kazada teyzemin kızı Funda ablam vefat etmiş
İki gündür haber vermemişler bana annem kanser diye üzmemek için..Bugün teyzem dayanamayıp bana telefonda haber verdi çok üzüldüm hatta sana inanmıyorum dedim defalarca ama sonunda inandım tabi birde üzerine nette haberleri araştırınca şok oldum inanamadım.. Allah rahmet eylesin başımız sağolsun diyebiliyorum sadece ve çok üzgünüm..
Başınız sağolsun, Allah beterinden korusun
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
quote:
Orijinalden alıntı: Fantastic Light
Bu kazayı S veya 7 serisi yapsa bu bariyer yine aracın içine girermiydi acaba?
Fizik kurallarına S klas veya 7 modeli karşı gelemiyor.
Neden?
Misal W124 ile W221 aynı hızla duvara toslasalar aynı hasarımı alacaklar?
İyi geceler arkadaşlar,
Bu kazada " modernbodyci " nickli üyemiz yakınlarını kaybetmiş. Konuyu her görüşünde büyüzük üzüntü duymakta olduğunu belirten bir pm attı bana. Ayırca konu insan hayatından çok saçma denilecek şekilde tofaş mercedes meselesine dönmüş ve hızın felaket olduğu hem firikinden sapılmış olduğunu çoğumuz görmekteyiz.
Gerek modernbodyci nickli arkadaşımızın acısını biraz olsun hafifletmek, gerekse bu tartışmaya bir son vermek adına konu sahibinin affına sığınarak konuyu kitleme kararı aldım. Eminimki anlayışla karşılayacaktır. Gerekli nedeni arkadaşların da görmesi için silmek istemedim konuyu daha sonra gereği yapılacaktır.
modernbodyci nickli arkadaşımızın Başı sağolsun, Allah sabır versin.
Tekrardan iyi geceler ve iyi forumlar dilerim
Saygılar...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme