Bildirim
Mercedes Uyumlu LPG Hangisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
124 Kasa 1994 model Mercedes E200 aracınıza benım tavsıyem BRC MY11 dır.Gonul rahatlıgıyla yetkılı servıslerımızde montaj yaptırabılırsınız.Montaj fıyatı 1.650 TL 10 taksıttır. -
peşin fiyatında bi indiriminiz olurmu garanti süresi ne kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetan10
peşin fiyatında bi indiriminiz olurmu garanti süresi ne kadar
Mehmetan Bey ;
BRC MY11 sistemi Ülke genelinde 2 yıl 100.000 km garantilidir.Nakit ödemelerde indirimler yapılıyor ,pazarlık sünnettir Bulunduğunuz ili belirtirseniz referans olabilirim. -
Ankarada ikamet ediyorum birde bişey soruyum brc artık türkiyede 2a mühendislik tarafından üretiliyo italyan olmaktan cıktı diye bi söylenim var ne diyosunuz bu konuda -
quote:
Ankarada ikamet ediyorum birde bişey soruyum brc artık türkiyede 2a mühendislik tarafından üretiliyo italyan olmaktan cıktı diye bi söylenim var ne diyosunuz bu konuda
beyendi BRC üretimini italya'daki fabrikasında yapmaktadır. söylenen sözler ticari amaçlı çamur at izi kalsın taktiğidir. gönül rahatlığıyla BRC MY11 kitimizi tercih edebilirsiniz.
İTALYA FABRİKA
İTALYA FABRİKA
-
ankarada önereceğiniz bi bayiniz varmı -
benim arabam otomatik bi sorun olmaz demi -
quote:
ankarada önereceğiniz bi bayiniz varmı
Ankarada gideceğin adres Mocan otogaz olmalı..... -
quote:
benim arabam otomatik bi sorun olmaz demi
otomatik veya manuel olması önemli değil. mocan veya mavidenizler.
güncel bayi listesi: http://www.2a-lpg.com/duyurular/guncel_bayi_listesi.pdf -
BRC İTALYA
-
BRC İTALYA
-
BRC İTALYA
-
BRC İTALYA
-
BRC İTALYA
-
BRC İTALYA
-
BRC İTALYA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozenclerotogaz -- 5 Aralık 2011; 13:43:18 > -
Teşekkür ederim fiyat konusunda değişiklikler var brc markada neden öyle -
quote:
Teşekkür ederim fiyat konusunda değişiklikler var brc markada neden öyle
Merhaba ;
BRC MY11 tavsiye edilen montaj fiyatı 1.650 TL 10 Taksittir fakat büyük şehirlerde rekabetten dolayı fiyat düşebilmektedir.Özellikle Ankara LPG nin en çok tüketildiği ve lpg montajının en çok yapıldığı yanı rekabetin hat safhada olduğu bir ilimiz.Ankara'da montaj fiyatları daha uygun olabiliyor.
Mocan tavsiye edilmiş benim tavsiyem de MAVİDENİZLER olacaktır.Yetkili servislerimizde gönül rahatlığıyla dönüşüm yaptırabilirsiniz.Selamlar... -
quote:
Teşekkür ederim fiyat konusunda değişiklikler var brc markada neden öyle
tavsiye edilen satış fiyatı 1650tl/10 taksittir.
bayiler kendi insiyatifini kullanarak bazı indirimlere gidebiliyor.
Benzer içerikler
- karbüratörlü araç lpg de çalışmıyor
- chery tiggo 8 pro lpg yorumları
- lpg çok yakıyor ne yapmalıyım
- araba gaza geçmiyor işık yanıp sönüyor
- aracı direk lpg ile çalıştırmak zararlı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X