Şimdi Ara

MercedEs Vitoo yArdım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkLar transporterim vardı 2,4 2000 model cityvan 15.500 ytl'ye sattım iyi mi satmışım :) galericiler iyi diyorlar neyse konuya gireyim. Yarın araba pazarına gidicem 2000-2002 arası mercedes vito almayı düşünüyorum. ALırken vitoLarda nereLere dikkat etmek gerekiyor. Beyin faLan diyorLar bi açıklama yaparsanız sevinirim. Birde bu vitolarda 109cdi, 110cdi, 111cdi, 113cdi, 115cdi var bir de bunların 2200cc'lik ve 2500cc'lik motorLarı var hangiLeri daha iyi daha çok tutuluyor. Mesela transporterlerde 3 çeşit motor var 1.9, 2.4, 2.5 bunların arasından 2.5'leri çok tutuluyor. Vitolarda hangiLeri çok tutuLuyor. Yıllık vergiLeri ne kadar, sigortaLarı ne kadar.. Fazla arıza verir mi ? Verse biLe o masrafın altında kaLkıLabilir mi ? Beni bu konularda aydınLatabiLirseniz çok memnun oLurum, şimdidEn teşekkürLer, iyi günLer herkese !!!

• KimSe yok mu ya !!!
  • Herkes öLmüş kimSe yok bu forumda !!!
  • 109cdi 111cdi ve 115 cdi yeni kasa vitolarda olan motorlar. 2.2 litredir 3ü de. tavsiyem 112cdi bakmanız biraz daha seri olur en azından 110cdi a göre.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_112cdiWQQaXQQ7788597WQQpXQQdisplayitem

böyle birşey bakıyorsunuz galiba.
  • Öyle bir şey; birde bunların körüklüleri var. Sanırım onlar daha çok tercih ediliyor...
  • yeni kasa vitoların hiçirinde körük yok. vianolarda var körük. konfor olarak çok farkediyor. eski kasalarda körük hangi modellerde var bilmiyorum.
  • Eski kasalarda 112 cdi orjinal minibüslerde var körük çünkü araba pazara gittim 2001 model vito vardı 112 cdi minibüs çalıştırdım aracın arkası havaya kalktı kendini yüke göre ayarladı sonra indi. : )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf klima yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım şu saatten sonra eski kasa vito bana göre alınmaz.Mercedes 1-2 yıl içinde kasayı yeniler zaten.

Vito da 109 olanlar 88 beygirdir ve en tutulmayan motor seçeneğidir,111 ler 109 beygir 115 ise 150 beygirdir.Piyasada en çok olan 111 CDI modelidir ( Fiyattan dolayı).İkisinide kullanmış biri olarak kesinlikle 115 tavsiye ederim.Çok güçlü ve atak bir araba.Yeni kasa vitolarda körüklü ben hiç görmedim,Viano'larda var.

Bana göre artı ve eksileri ; + Güçlü,seri,iç mekan rahat,turu çok yüksek,

- İçeri motor sesini çok alıyor,arkadan itişli olduğu için özellikle kar ve buzda kullanımı zor oluyor,sadece göğüsten üfleme klima arka taraf için yetersiz kalıyor.

Genel olarak sevdiğim bir araba.
  • kardeş körüklüsü haric cdı 112 veye cdı 115 tavsiyem körüklüler cooook sorun cikarıyor bende var ona göre
  • sorunlu diyen ilk sizi duyuyorum. bizdeki gayet güzel çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musalla

kardeş körüklüsü haric cdı 112 veye cdı 115 tavsiyem körüklüler cooook sorun cikarıyor bende var ona göre

sorun neymiş bizde öğrenelim
  • YENİ VİTOLARDA BUJİ DEĞİŞİMİ FALAN ÇOK MASRAFLI OLDUĞUNU SÖYLÜYOLAR. NERDEYSE MOTOR İNİYOMUŞ.
  • mercedes teknolojisi işte dizel motora buji koymayı başarmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

mercedes teknolojisi işte dizel motora buji koymayı başarmışlar

• körük sorununu ögrenmek isteyen arkadaşlaş körük mekanızmasında ventil denilen bir parca var sanırım eneren popasının içinde bu cihaz cok cabuk ömrünü bitirdigi için körük calışır olmasına ragmen basınclı hava vermediginden körükler kalkmıyor ben bu sorunu yaşadım oyuzden körüklü almasını kımsenin istemi yorum ama tabıkı mercedes benim nezdimde bambaşka saygılar
  • Öncelikle 2000-2002 arası vitolar eski kasadır.Bu nedenle bunu geyiğe döndüren arkadaşların hepsini tebrik ediyorum. 115 cdi olmaz o kasada 112cdi olur oda orjinal minibuslerinde havalı amortisör olur onuda arka direkteki düğmeden anlarsınız.
    buji problemine gelince oda cdi motorların ilk çıkanlarında bujinin oraya kaynayarak kırılması ile olur.Kırılıp silindir kapağında kalması ile olur.Bu arabaların asıl problemi akislerinin bozulmasıdır.
  • Günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar
  • Hayırlı bayramlar,yola çıkacak arkadaşlarımızada iyi yolculuklar diliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.