Şimdi Ara

Mercedez Benz C200 Kompressor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yeni-kasa-6-ileri-vites-temiz-ve-bakimli-orjinal-mercedes-114901120/detay

Araç hakkındandaki görüşlerinizi alabilirmiyim bütçem 35.000 Tl Mercedes aslında kafamda hiç yoktu ama bir göz gezdirirken buldum hoşuma gittim
    sizin tavsiyeleriniz ne olur 2011 2012 bir araçmı yoksa mercedesmi.not araçlarda mercedes konforu aramıyorum..

• İlandakini almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedes konforu aramıyorsanız sırf adı için mercedes alıosunuz demektir üstad yani gerek yok 2000 model mersoya konfor keyf amacı yoksa bağlamaya alınız 1.31.5 dizel o paralara işinizi daha iyi görür bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz vites mercedesi zor satarsın diye tahmin ediyorum ayrıca o paralara düzgünü zor iyi araştır derim.şahsen 5 daha koyar mondeo alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunun güzelliğine bak ya
  • Temiz olduğunu müddetçe, para yettikçe her zaman Mercedes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR.SEMİH.TR

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yeni-kasa-6-ileri-vites-temiz-ve-bakimli-orjinal-mercedes-114901120/detay

Araç hakkındandaki görüşlerinizi alabilirmiyim bütçem 35.000 Tl Mercedes aslında kafamda hiç yoktu ama bir göz gezdirirken buldum hoşuma gittim
    sizin tavsiyeleriniz ne olur 2011 2012 bir araçmı yoksa mercedesmi.not araçlarda mercedes konforu aramıyorum..

Eğer dediği gibi temizse bile 13 yaşında arabaya büyük para.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Mercedes gl320
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.