Şimdi Ara

MERCİMEKLİ VE ETSULU PİLAV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MALZEMELER
    1 çorba kaşığı tereyağı
    1 çorba kaşığı zeytinyağı
    1 1/2 bardak Amerikan pirinci
    1 soğan, dilimlenmiş
    1 havuç, dilimlenmiş
    1 çay kaşığı kimyon
    1 tutam kereviz tozu
    1/2 bardak mercimek
    3 bardak et suyu


    HAZIRLANIŞI
    Derin bir tencerede, orta ateşte zeytinyağını ve tereyağını ısıtın. Pirinci, soğanları, havuçları ve baharatları ekleyin. Pirinçler yağı çekip geçirgenliğini kaybedip tekrar beyaz olana kadar karıştırın. Pirincin çoğu beyaz olunca mercimekleri ve et suyunu ekleyin. Kaynatın ve 20 dakika kadar, ara sıra karıştırarak su çekilinceye ve mercimekler yumuşayıncaya kadar pişirin. Servis yapmadan önce bir 5 dakika daha ağzı kapalı tutun.



  • her tarifiniz de neden amerikan pirinci var
  • Merhaba, tarif için teşekkürler. Amerikan pirinçi nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pilavlık pirinç?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.