Şimdi Ara

Merdiven altı kiralık araçla kaza yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum geçen ay merdiven altı bir yerden güvenerek araç kiraladım ve kiralayan kişi bana 55 bin tl lik bi senedi aracın geri gelmeme si ve alkollü araç kullanmak gibi şeyler yüzünde senet imzalamam gerektiğini söyledi ve aracı teslim edince senedi ni alırsın tedbir amaçlı imzalamiyor uz dedi ve bende güvenerek imzaladım (alkolüm yok hızlı araç kullanmayı sevmem sakın kullanıyorum ) neyse aracı aldım ve kaza yaptım . En arkadan ben çarptım. Kaza şu şekilde oldu e 5 de ilerlerken sol seride geçtim hızım en fazla 80 km/h idi sola geçtim önümde araç var idi aramızda mesafe en az 4 araç girecek kadar vardı bir den panik fren yaptı bende yaptım duramadım ve arkadan çarptım benim çarptığım xxx aracı kendi önünde ki xxx2 aracına çarptı xxx2 aracı da onun önündeki xxx aracına çarptı yani ben arkadan vurdum o önündeki e onu deki de onun onun deki ne toplam 4 araçtan neyse polis felan geldi her şey hall oldu adamı aradım adam da aracı bir tanıdık abimden aldım de dedi ben de öyle dedim adamı yanına gittim ve bana aracın değer kaybı olarak 12 bi tl muafiyet bedeli olarak 4 bin tl ve bir ay yattı parası olarak 4 bin tl talep etti . Kiraladigim sözkesmeden. Sigorta türü trafik yazıyor ve sözleşmenin en altında da kiralayan sirketin zorunlu trafik sigortası hariç hiç bir sigorta yaptırmak zorunda olmadığını taahhüt ederim yazıyormuş biz sonradan öğrendik neyse adam dedi ki bana 20 bin odicen yoksa sana 45 lik senedi vermem . Aracın şahsi kaskosu var imiş rent e car kaskoşu yok muş ne yapmam gerekir lütfen yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdul31 -- 5 Eylül 2015; 23:19:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam adama söyleyin senedi vermezsen yemin ederim giderim polise gerçeği anlatırım tonla ceza yersin diye korkutun senedi vermezse karakola gidip polise kaza yaptığınızı ve aracı bir abimden değil kendini bana rent a car firması diye tanıtan bir yerden kiraladığınızı bana senet imzalattırlar araçta ki hasara karşılık benden para istiyorlar deyin gerisini polis halleder.
  • Yıl olmuş 2015 hala böyle çekti, senetti, merdiven altıydı bilmemne... İbretlik.
  • Dostum sıkıntılı adamlar belli ki. Tek başına kesinlikle gitme gidersen de forumdaki arkadaşların dediği gibi bağırıp çağırma. Zaten bir hata yapmışsın iyice batma bence yol yakınken polise git. Çok riskli iş.
  • Bana biraz CBS gibi geldi ama değilse hiçbir şey ödeme hiçbirşey yapamazlar polise git zorla senet imzalattılar de
  • Keske tavsiye olabilecek 1 2 cimle birşey yazabilseydim elimden gelmiyor ne yazık ki. Biz de aynı şekilde kiralamıştık hatta adam yine aynı şekilde öyle bir durum olursa tanıdığın arabası deyin demişti. Bu araba ile İzmire gittik İzmirin gece hafta sonu trafiğinde 2 saat kullandım. Çok şükür kaza bela birşey olmadi lakin olsaydı durumumuz ayni sizinki gibi olacaktı. Adamla anlaşmayı denediniz mi durumum yok vs 5bin çıkar gibisinden ?
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panter20 -- 6 Eylül 2015; 2:25:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen aklıma acaba böyle araç kiralaninca komplo falan mi kuruyorlar diye geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim durum ne oldu? Anlaşabildin mi? 3-5 fazla verip rent a cardan kiralayalım arkadaşlar. Hatta kurumsal firmalardan kiralamak daha da mantıklı.
  • abdul31 A kullanıcısına yanıt
    hahaah vallahi gülüyorum artık çok çok iyi olmuş umarım söke söke ödetir size her forumda yazıyo ınsanlar öyle yerlerden kıralamayın dıye hem adamdakı cakallıga bak sizde ona uymussunuz adam kendi işin içinden çıkmak için polise tanıdıktan aldım dedırtıyo kendısı aradan cıkıyo sızı rahatcaa şeyyapabilicek bari kiralaadım deseydınızde adamda cekseydı cezassını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.