fujıtsu siemens amilo pi1505 laptop uma vista ultimate kurdum 2, işletim sistemi olarak fakat vistadayken hoparlörlerden ses gelmiyor sizcene yapmalıyım yardmınızı bekliyorum..
Fujitsu Siemensin sitesinden vista ile alakalı Ses driverlarının güncellerini bulup kurun vistada Ses Driver problemi çokca karşılaşılıyor notebook ve dekstoplarda Deneyip sonucu bildirirseniz seviniriz
Ayrıca konu açarkan Başlık kısmına konunun içeriğini yazarsanız daha çok yardım alırsınız
quote:
Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR
Fujitsu Siemensin sitesinden vista ile alakalı Ses driverlarının güncellerini bulup kurun vistada Ses Driver problemi çokca karşılaşılıyor notebook ve dekstoplarda Deneyip sonucu bildirirseniz seviniriz
Ayrıca konu açarkan Başlık kısmına konunun içeriğini yazarsanız daha çok yardım alırsınız
arkadaşlar o yolu denedi m yine ses gelmiyor ve hop ları görüyor
quote:
Orjinalden alıntı: excuseme247
arkadaşlar o yolu denedi m yine ses gelmiyor ve hop ları görüyor
Eğer driverları da kurduysan ve olmadıysa o hopörlerlerin vista ile çalışmama sorunu vardır. Yazılımsal olarak çözmen gerek. Bunun için Fujitsiye mail at belki cevap verirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme