Benim sizlerden fikirlerinizi alabileceğim ve bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var... Kullanmakta olduğum bilgisayarım; AMD Sempron 1.61 GHz 1.00 GB RAM 128 MB EKRAN KARTI 320 GB HDD ve benzeri özelliklere sahip olmasına rağmen bana oldukça yeterli geliyor.. Neyse bunlar bir tarafa esas sorunum şundan ibaret; Şahsen internetle fazla alakalı bir özelliğe sahip olmama rağmen ve hiçbir program, film ve benzeri bilgileri bilgisayara yüklememe rağmen inanın aşağı/yukarı iki ayda bir bilgisayara format atmak zorunda kalıyorum.. bunun nedenini birtürlü anlamış değilim. Bilgisayarın içinde var olan bilgiler veya programlardan kaynaklanmış olsa onları dahi komple siliyorum fakat yinede aynı sorunla karşılaşıyorum.. Bu konuda sizlerden görüş ve fikirlerinizi almak istiyorum... İyi akşamlar..
zamanla çerezler önbeleğe birikiyor olabilir . Veya gizli dosya halinde gelen bazı dosyalarda yer kaplıyor ve bilgisayarı sıkıştırıyor olabilir. Zaten işlemcide eski biri şlemci olduğundan yavaş kalıyor olabilir. Ben sana CCleaner ı öneririm . Birde Combo fix .
güncelleştirmeler açık mı?
quote:
Orijinalden alıntı: golkipir
güncelleştirmeler açık mı?
Evet , güncelleştirmelerde kasabilir , zamanla birike birike kastırır pc yi . + 1